Tillbaka till startsidan?

Dagens två J..




När besvikelsen sköljer över en..


Jag har kommit fram till att eftersom att cirka hälften av alla bilder som togs i lördags är borta, och det är inte bara den första hälften utan det är utspritt och bara vissa bilder på vissa personer är borta, så måste någon ha varit i kameran och raderat bilder. Vissa bilder på dessa människor är kvar, och vissa är borta och det gör mig ganska irriterad, för många fina bilder jag har tagit är borta. Kommer ihåg några bilder jag tog, som var riktigt jävla fina, och nu finns de inte alls.. Så jävla frustrerande.. Vem denna någon är vet jag inte, och jag tänker inte forska i det för det orkar jag ärligt talat inte. Men jag känner bara en enorm bevsikelse, varför radera bilder bara sådär utan att den som äger kameran får veta nå? Man kan väl vara ärlig och antingen säga: "Går de bra om jag raderar lite bilder på mig?" eller "kan du vara snäll och ta bort den/de där bilden/bilderna?".. Eller? Har jag fel?

Visst, personen som är på bilden är den som bestämmer över bilder på den, de kan jag hålla med om. Men eftersom att det är MIN kamera och JAG har tagit bilden så kan man vara så pass snäll och ärlig och säga på en gång att de inte vill att bilden ska vara kvar, eller fråga när de ser bilden i alla fall.

Besviken blir jag, synd bara att jag inte har någon alls koll på vilka som var i min kamera..

(Inlägget är inte riktad till någon speciell, kände bara att jag ville uttrycka min besvikelse)


Piller och fix..


Lite små förändringar tills vidare, orkar inte göra nå mer nu. Börjar vara dax att lägga sig och sova, så man orkar med att vakna imorgon då Anneli kommer med Java.

God natt allihopa..


Hemligt paket..


Jag är med och tävlar om ett hemligt paket hos Tsukii



The way you are..




Såhär var sminkningen igår, inget speceillt men ändå fint. Testade 2 av mina nya ögonskuggor samt den nya mascaran. Mascaran var sådär, inte den bästa jag har provat men den funkade. Ögonskuggorna älskar jag, de är riktigt bra och fina.

Och som vanligt, JA det är mina naturliga ögonfransar :) Har inte använt lösögonfransar på drygt 1 år.


Kläm- och kännfest..




Här är några bilder från gårdagens kläm- och kännfest. Det var grymt kul och att träffa Carro, Lottie och Jenny igen efter så lång tid var riktigt underbart. Gamla kompisar från då man var liten då man bodde i samma by. Riktigt, riktigt kul. Sen träffade man många bekanta som man inte sett på länge, personer som har gått på samma högstadie som en själv, och umgåtts/umgås med människor som man själv umgås/umgicks med. Det var kul att träffa er allihopa..

Vart några bilder igår, men av någon konstig anledning så fattas det väldigt många bilder som jag tog under kvällen. Antingen har någon raderat bilder i min kamera eller så har kameran fått fnatt, vilken av alternativen som gäller har jag ingen aning om. Lite synd att ha tappat bort en massa bilder bara. Menmen, ska få fler bilder skickade till mig senare så.

Jag hoppas på en till sånhär fest inom kort, eller en fest utan kläm- och känn biten, för det var grymt kul! Riktigt skoj att bara vara tjejer och skratta. Elelr vad säger ni? En till fest snart? :)


Spännande, spännande..




Better then all the rest..




Redo och klar inför kvällens kläm- och kännfest.. Vinet har varit på kylning hela natten och allt är färdigt. Nu väntas bara avfärd. Ska bli spännande, har aldrig varit på nån kläm- och kännfest tidigare. Kanske man hittar sig nå intressant? ;)


Shopping för fulla muggar..


Var på en shoppingrunda med mina töser idag, Anneli, Emmie & Cissi. Vi hittade en hel del fint och vi skrattade ganska mycket. Jag var på lite blandat humör, lite bus och lite djävulskap så jag hittade på det ena och de andra ;P Var riktigt kul och lite grejer fick jag allt med mig hem.



1. T-shirt, Gina Tricot       49:-
2. T-shirt, Gina Tricot       49:-
3. T-shirt, Gina Tricot       49:-
4. Kaffebryggare Bosch, Elgiganten - Erbjudande på 149:- (Behövde en ny då våran perkulator fick kaffet att smaka rent ut illa.. Jag vill väl inte dricka kaffe som smakar gammalt heller, uäk!)
5. Rutat kollegieblock, 30:- och "Flickan som överlevde", 39:- båda från Akademibokhandeln
6. 3 par trosor, Lindex      Tag 3 betala för 2, 138:- för alla 3.
7. Te-sil, Clas Ohlson        29:-
8. Lash Architect 4D, 169:- och sminkborstar, 85:- och 89:- styck från Kicks. Ögonskuggorna från Parelle 3 stycken för 99:-
9. Grodsmycke, Ur&Penn   25:-
10. Hemlig födelsedagspresent till Anneli

Förrutom detta så var vi även och storhandlade, så nu har vi mat så det räcker och blir över i kyl och frys. Nu behöver vi inte tänka på det i alla fall. Räkningarna är betalda så det finns inga bekymmer. Fick in extra pengar så ska betala lite räkningar som egentligen inte ska betalas innan sista mars, men känner att de kan vara skönt att få bort dem.


Ytterligare en vinst..




Jag var med i en utlottning av tandsmycken på Twinkles facebook sida, de lottade ut smycken till 15 personer och jag var en av dem som fick välja ett valfritt tandsmycke. Jag valde ett litet hjärta i vitguld, 18k. Riktigt gulligt litet hjärta. Tusen tack twinkles!

Om ni är sugna på ett tandsmycke så kika in på deras hemsida och beställ ett smycke. Deras smycken är riktigt fina. De lottar även ut smycken lite titt som tätt på deras facebook-sida, så är ni intresserade av att vinna ett så kan ni ju alltid gilla deras sida.


En vinst..




Jag glömde ju att berätta för er att igår fick jag ett paket med posten. Jag visste ju så klart vad det var, men ändå lite kul att få ett paket bara sådär.

I mitt paket fanns min vinst från en tävling hos Johanna-Sofia. Grymt kul att jag vann någonting för ovanlighetens skull. Brukar inte alltid ha så tur när det kommer till tävlingar och utlottningar, men denna gången vann jag något i alla fall.

Mitt paket innehöll detta:



Ett tandblekningskit från easewhite. Så nu ska det provas på att blekas tänder. Jag hoppas på bra resultat. Tusen, tusen tack Johanna-Sofia!


Produktiv köksdag..


Vilken dag.. Idag har jag skrubbat köket, från taket ner till golvet. Det var riktigt bra, skönt med ett rent kök. Sen flyttade jag lite grejer och rensade ut andra grejer. Snacka om mycket saker man har i ett kök, det är nästan sanslöst. Nu är det lite mer och bättre ordning i vårat kök i alla fall.

Känns riktigt bra, kliniskt rent och urrensat!


Living, one day at the time..



"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om ett intimpaket från Vuxentoys! Alla kan tävla, klicka dig in här!"


I know what I have to do..




Idag har jag varit på skolan och fått lite hjälp av min lärare. Helt plötsligt fattar jag allt jag inte riktigt förstod tidigare, så himla skönt. Nu behövs det bara nötas in.. Jag tror att allt kommer att gå jätte bra nu när jag äntligen kan allt.

Senare idag blir det plugg, vet inte riktigt vad annars som händer. Har inga direkta planer så. Får se om jag och Anneli kan ta en pluggdag i veckan, eller om vi är för upptagna för det. Skulle vara grymt bra om vi kunde ta en dag i alla fall.

Sen måste jag kurera mig lite också, men orka vara sjuk. Proppa kroppen med ipren/alvedon/panodil, köra in nässpray i näsan och sen är det bara att tuta och köra. Orkar inte ligga i soffan och bara slöa, för att jag har feber eller är dunderförkyld. Jag har viktigare saker att göra.


You'll never see what I see..




Tell me how I'm supposed to breathe with no air?


Så sant som det var sagt..


 



Hatar sjukdom..


Jag trodde verkligen att jag var frisk i lördags.. Det kändes så bra, men igår fick jag tillbaka febern och idag så har jag dejtat toaletten samt att febern är kvar. Det är verkligen inte mysigt. När fan ska man få vara helt frisk?


Bloggtips efter förfrågningar..


Eftersom att jag har fått lite förfrågningar, av några vänner och några obekanta (vissa anonyma), om vilka bloggar jag följer så hade jag nu tänkt tipsa er om de bloggar jag följer.. Som ni alla vet, så följer och läser jag bara bloggar som jag finner intressanta, jag läser inga bloggar bara för att. Ni ska få fulla listan på alla bloggar jag brukar vara in på och läsa, inte mer och inte mindre.

Dessa bloggar följer jag dagligen, ibland flera gånger per dag:

Ida | Sanna | Kim | Isabell | Helen | Diana | Alexandra Ekstrand | Alexandra | Anneli | Emmie | Emma | Petrah | Carro | Caroline | Anna | Marianne | Tsukii | Sara | Sofie | Nicole | Cornelia

Alla uppdaterar dock inte sin blogg dagligen, det är lite synd. Men jag är ändå in på dessa bloggar dagligen..

Sen har ni bloggarna jag är in/har varit in på för att vara med i tävlingar:

Millah | Vicktoria | Johanna-Sofia | Sofija

Där har ni fulla listan på bloggar jag är in och läser. Sen är jag självklart in på bloggarna till de som skriver kommentarer till mig, men enbart för att svara. Fastnar jag sen för den bloggen så är det självklart att jag läser den. Men än så länge har det inte varit så. Har ni inte skrivit en kommentar till mig under den senaste månaden så kan ni med 100% säkerhet veta att jag inte läser er blogg och att jag absolut inte har varit in på eran blogg.. Jag kanske missar nå, vad vet jag.. Men då får ni gärna hojta till om jag missar eran spännande blogg, det är ju aldrig fel att hitta fler bloggar att läsa :D

Sen finns de ju självklart vissa bloggar jag undviker helt, av personliga skäl, och de bloggarna tänker jag absolut inte länka. Jag följer bara bloggar där jag får bra kontakt med den som har bloggen eller om den som har bloggen skriver så pass intressant att jag fastnar.

Kika in bloggarna jag har länkat, kanske hittar ni er nya favoritblogg. Jag vet att min absoluta favorit blogg är bland de där länkarna, och vilken de är tänker jag inte avslöja.. Men ägaren till den bloggen bör nog kanske veta det?

Läs och njut..


When its good, its good..


Jag är med i en tävling hos Helen Torsgården, man kan vinna lite allt möjligt ur hennes goodiebag!


Perfect isn't good enough..


Jag har tre inlägg liggandes på hyllan som jag ska publicera senare. Känns skönt att veta att jag inte har bloggtorka för stunden i alla fall. Nu ska jag se om jag kan hitta mig något att äta, är hungring som en varg. Sen är Hjärtat påväg hem, så snart får jag kramas med honom.

Har varit en bra dag idag, inge bakis eller nå. Har dock fått tillbaka febern och snuvan är jobbig, men det överlever jag. Kurerar med ipren, nässpray och vanligt, kallt och gott vatten. Gårdagen var grym. Det var länge sen jag skrattade sådär mycket, jag skrattade så jag fick ont i magen. Anneli och Emmie är det bästa som finns! Ni är underbara tjejer! ♥


Memories are everything..




Haha, kolla vad jag hittade på min dator.. En bild på mig från 2006. Jag har varit blond tidigare, det är inte första gången nu som jag är blond. Men det tar lång tid att göra mitt hår blont dock. Men här fick jag till det ganska bra fast jag var långhårig. Detta var typ taget innan jag gjorde det ännu ljusare.

Det är kul att kolla på gamla bilder och ja, jag hade druckit när denna bilden togs.. Det är därför jag ser lite, borta ut i ögonen..


Before I put on my makeup...




Detta var gårdagens sminkning.. Enkel och snygg sminkning :)



Jag startade med att lägga en lager med primer på ögonlocken, ända från fransraden upp till ögonbrynen. Sen lade jag en grund med den ljusrosa. Från ögonvrån och hela vägen ut, från fransraden och upp till globlinjen. Sen tog jag den ljusare av de tre lila färgerna och tonade den lite grann från utkanten av ögat och in emot mitten av ögat, inte längre än till mitten. Efter att jag tonade med den så tog jag den lila färgen (den längst till höger), lade ett lager i utkanten på ögat, från utkanten och in mot ögat, cirka en centimeter (den ska inte gå hela vägen till mitten). Ta sedan den mörklila och gör likadant, efter det lägger du ett lager med den svarta och sotar från utkanten av ögat och in mot mitten. Gör likadant med den som den mörklila fast du använder även lite av den svarta i globlinjen. Sen tar du en borste och sotar ut alla skarpa kanter, så du får fina övergångar.

När det är lagt så tar du den grå glittriga och lägger ett tunt lager precis nedanför ögonbrynen som en highlight, sen lägger du den även i ögonvrån och lite under ögat. När alla ögonskugga är lagd så tar du en eyeliner och drar en linje ovanför fransraden. Du väljer själv hur tjock/tunn du vill ha den. Du tar även eyelinern och drar en rand i den undre fransraden, så nära vattenlinjen som möjligt. Dra från ögonvrån och så lånt in du vill att den ska gå. Jag valde att dra den nästan hela vägen för att jag tyckte att det var fint. Ta sedan och dra en sväng på vattenlinjen med valfri eyeliner (svart, vit, grå, blå, lila), inget måste.

Sen lägger du på mascara, den mängd du själv vill ha. Lägg på både övre och undre fransraden. Sen applicerar du annan valfri smink. Jag använder inge annat smink än detta för tillfället.

Primer, ögonskugga, eyeliner och mascara är mina favoriter just nu. Använder mig mest av det.



Såhär blev min sminkning och jag gillade den. Det var första gången jag sminkade mig med rosa och lila nyanser. Ursäkta om inlägget vart lite rörigt, första gången jag skriver ett inlägg om hur jag sminkar mig.

Fick idéen om att skriva om mina sminkningar av sötaste Ida, hon tyckte att jag sminkade mig så bra. Tusen tack, jag ska försöka hitta ett sätt att skriva som gör att det blir mindre grötigt, men ni får nöja er med att det är grötigt tills jag har hittat mitt sätt att skriva..


This is me, take it or leave it..




Taggad och redo för tjejkväll.. Flickorna är påväg till mig i skrivande stund och på bilderna ovanför ser ni hur jag ser ut idag :) Är sminkad i rosa/lila/svarta kulörer idag :) Vart riktigt fint. Ska visa er bilder på själva sminkningen senare.

Nu ska jag se om msn är färdig installerad någongång snart, så jag får cama lite med Hjärtat innan tjejerna kommer. Hoppas ni alla får en fin lördagkväll :)


What is your plan for tonight?..


Äta mat, duscha, sminka mig, plocka i ordning, spela hög musik och sen bara njuta av gott vin och mysigt sällskap! Min lördag eftermiddag/kväll kommer att bli kanon..


*pip* *piiiiip* *piiiiiiiiiiiiiiiip*....


Seriöst.. Jag har tagit sömntablett men kan inte sova. Vet inte om de beror på att jag är ensam eller om det är vanligt sömnproblem, men sova kan jag inte i alla fall. Jag gillar det inte, jag vill vara pigg och fräsch för imorgon.. *suck* Det lär nog aldrig ske..


Tips på serier..




Nu hade jag tänkt berätta lite för er om vilka serier jag har sett och vilka jag håller på att se och sen vilka som är mina favoriter och som jag absolut tipsar om..

Bilden ovan visar alla serier jag har sett.. Det är totalt 16 serier. Detta är avslutade serier som jag har sett alla säsonger på. Jag kan säga att de svenska serierna är ingen direkt höjdare, inget som jag tipsar om direkt. De kan vara roliga att slö titta på, och se bara för att. Men inget jag skulle välja bara sådär. Däremot finns det några serier som jag vill lyfta fram ur denna klunga.

Rescue me - En serie som handlar om Tommy Gavin, en brandman som går igenom tunga saker i sitt liv. Han separerar från sin fru, dricker för mycket och ligger runt. En serie full med sex, drama, alkohol och psykiska problem. En serie jag aldrig trodde att jag skulle fastna för, men det gjorde jag. Vill även tillägga att denna serie är inte för alla, utan antingen älskar man den eller så hatar man den.
Ghost Whisperer - Handlar om Melinda, en tjej som ser spöken och samtalar med dem. Genom hela serien så hjälper hon spöken att komma i kontakt med sina nära, så de kan gå vidare. En riktigt spännande serie, verkligen något för dem som är intresserad av spöken och den andra sidan.
What I like about you - En underbart rolig komediserie med Jennie Garth i spetsen som Valerie. Serien handlar om Val och hennes syster Holly och alla deras problem genom livet. Kärlek, svartsjuka och många roliga stunder. En rolig komediserie för de som vill skratta.
Joey och Vänner är även serier som tåls att lyftas fram men jag tror inte att jag behöver skriva något om dem, eller? Alla känner väl till Vänner och Joey?

Det var mina tips om de serier jag har sett.. Kommer ett inlägg senare om tips på serier som jag håller på att titta på för närvarande. Hoppas att ni hittar er nya serier att kika på.


I need somebody to love..




Nu är det inplanerat en tjejkväll imorgon. Kommer att bli grymt, jag och mina två bästa vänner. De som står mig närmast, som alltid finns där i vått och torrt. Mina underbara änglar.

Vi ska dricka lite vin, surra öronen av oss och sjunga lite grann är det tänkt.. Vi kommer att få en kanon kväll, och denna gång finns det inget som kan barka. Inget som kan gå fel, inget som förstör. Det är bara vi tre, de tre som känner varandra bäst och som vet hur man ska göra och hur man ska vara. Vi som vet att vi alltid kan säga sanningen till varandra oavsett, vi som inte oroar oss för hur andra ska se på oss.

Anneli och Emmelie, kommer att bli underbart att få spendera morgondagen med er. Ser verkligen fram emot det, och vi kommer att få en kanon kväll!


Glee och plugg..


Efter att ha läst på Sannas blogg om tv-serien Glee, så har jag nu också fastnat i den serien. Haha, fan så bra den är. Jag älskar musiken och vissa människor är bara så.. haha! Det är allt jag har att säga.

Sitter även och pluggar, har snart ett arbete klart som ska skickas in. Sen har jag ett arbete till i samma ämne som jag ska försöka få bort. Känner mig ganska produktiv. Det känns bra att få plugga bort en hel del idag.. och sen repetera massor på söndag, för imorgon har jag annat planerat.


Svar på kommentar..


Svärmor Åsa om Blir seriöst tokig..:
Om du tittar ut och upp i kväll så ser du en stor fullmånen. Ällmänt känt att dagarna före och strax efter fullmåne så påverkas väldigt många människors sömn negativt. Man sover oroligt, har svårt att somna mmmm. Försök hålla koll på fullmånen och se om den påverkar dej. Kram och hoppas du kryar på dej!


Åsa kan ha rätt, det kan bero på månen. Fast i natt har jag sovit gudomligt, har fått sova ostört i minst 8 timmar, och det har varit väldigt skönt. Har de varit fullmåne i natt? Det vet jag inget om.

Tack snälla söta svärmor! Jag ska försöka hålla koll på månen, och de om det kan vara den som bråkar lite extra med mig. Tack, tack! Kram!



Let's pray that you'll get some sleep..


Ligger i sängen nu.. Har varit trött ett bra tag, egentligen hela dagen. Vid ett tillfälle höll jag på att somna medan jag pluggade.. Illa, illa. Är inte kry för fem öre, har feber fortfarande och har feberfrossat till och från under dagen. Usch, ogillar verkligen flunsan.

Jag har tagit tabletter ikväll, blev en atarax i vanlig ordning. Vågar mig, som sagt, inte på de nya än. Ataraxen är ju ofarlig på alla sätt och vis så den går bra att ta. Propavanen är ju också ofarlig, men jag gillade den ändå inte. Sov dåligt på den de nätter den funkade och sen gick den inte att ta om jag hade tagit atarax. Vilket gjorde att jag var tvungen att välja antingen eller, så vissa nätter låg man ändå och stirrade, fast man tog en tabletter.. De nya får jag ju ta med atarax, men då måste jag vara väldigt försiktig med den, för den är verkligen inte ofarlig! Man får inte ta den i fler än 8-10 nätter i följd ned risk för beroende. Usch, jag gillar inte sånt. Har bara tänkt använda den i extrema nödfall, då jag verkligen måste.

Näe mina vänner, nu har jag skrivit nog för ikväll. Börjar bli jobbigt att skriva från mobilen. God natt! :)


Influensan knackar på..




Nu har jag åkt på feber, halsont, hosta och snuva igen.. Men jag tänker verkligen inte låta det hindra mig från att plugga och skriva prov imorgon. Så klen är jag inte, synd bara att man får så ont i skallen av att "läsa", och när snuvan trycker på gör det ju ännu ondare..

Får knapra ipren, dricka mycket vatten och använda nässpray regelbundet.. Förhoppningsvis går det över ganska fort..

That's life, dust it of and move on.. Right?


Blir seriöst tokig..


Jag blir knäpp.. Har tagit tablett men sover ändå inte. Är inne i en period nu där jag sover helvetes dåligt, har svårt att somna och när jag väl somnar så sover jag helvetes oroligt, vaknar ofta och snurrar mycket. Inte trevligt. Jag blir tokig och vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag har svårt att testa de nya sömntabletterna, har helvetes stor respekt för dem.

Är det någon av er läsare som brukar ta sömntabletter? Vad brukar ni i såna fall ta och hur tycker ni att de funkar?


Kvadratroten ur ekvationer..




Idag har jag haft, som jag skrivit tidigare, en pluggdag med Anneli. Satt och räknade matte i drygt 4 timmar, sen försökte jag även räkna lite matte när jag kom hem. Tro mig när jag säger att hjärnan blir som knäck efter så många timmar matte. Men det går framåt, och det går helvetes bra. Ekvationer och linjära funktioner är hur kul som helst, eftersom att det kan jag. De är jag riktigt duktig på. Sannolikhetslära och bråk är fan inte mina grejer.

Men för tillfället går det riktigt bra. Blir en pluggdag med Anneli imorgon också, då ska jag gå igenom allt så jag är redo att skriva två prov på fredag. Kommer nog att bli bra.


Skönhetsprodukter från Bambubutiken.se


Jag är med och tävlar om ekologiska skönhetsprodukter från bambubutiken.se hos Alexandra.



The paint expert ;D



Java, Mika, Anneli och Gaston! :D

Anneli ritar så fint i paint, tänk om jag också kunde det. Fattar verkligen inte hur hon kan både skriva och rita fint i paint, när jag gör det ser de ut som något som en 3:åring har kluddat ihop, haha!

Sitter för närvarande hos Anneli och Mika, jag och Anneli har pluggdag. Det går framåt, har kommit mig en bra bit i matteboken. Anneli har gått ut en sväng för att hjälpa med någon bil, så då snabblånar jag hennes dator och slänger iväg ett inlägg, så ni slipper vänta hela dagen på att få se några rader ifrån mig.



Enformigt kanske? That's life..




Idag var jag grymt trött när jag steg upp. Dra på trissor, trodde inte att en människa kunde vara så trött. På grund av att jag hade tagit sömntablett och sen sov helvetes dåligt, så var jag grymt trött. Jag skulle vara hos Anneli klockan 10, hur tror ni de gick? Inte så bra, med tanke på att jag var seg som kola i både ögonen och skallen. Jag var i alla fall hos Anneli innan klockan 13, så jag sköt bara på det några timmar. Tur att Anneli förstår mig då jag har problem med sömnen..

Jag ska i alla fall och plugga med Anneli imorgon. Så jag ska göra mig klar för att lägga mig och sova snart.

Min blogg handlar för närvarande ganska mycket om plugg, och en hel del tävlingar.. Kanske inte det trevligaste att läsa om, men så är det. Lär er att leva med det, haha! Nejdå, jag ska väl försöka ta mig ut och fota lite grann i det fina vinterlandskapet när det blir lite varmare ute, så har jag något att visa er.


Det blev inte riktigt som jag trodde..


Jag är trött, men får ej ro till att somna.. Jag har tagit 2 atarax, jag blev trött och nu snurrar jag typ bara.. Det suger!

jag vågar inte testa de nya sömntabletterna i natt, jag är lite rädd för dem. Jag hoppas verkligen att jag är pigg och orkar med imorgon, annars blir det inge bra.. Usch, jag behöver verkligen sova..


Love is in the air.. ♥




Baby, I'll love you 'til the day I die..


Time to put the blue one's to sleep..


Ganska trött nu, ska lägga mig och se lite serier med Hjärtat.. Kikar för närvarande på OZ, ganska knäpp serie om jag får säga mitt. Men den funkar.. Ska försöka somna också, ska upp och plugga med Anneli imorgon..

God natt!


Tävling om en väggdekor..


Jag tävlar hos Millah om en väggdekor från Textarna.se



Tävling om ett paket NOKA..


Jag är med och tävlar om ett paket NOKA i valfri smak samt 2 paket nudlar hos Vicktoria.



Tävlar om ett presentkort..



"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om ett presentkort från Evas Underkläder. Alla kan tävla, klicka dig in här!"



Tävling om ett tandblekningskit..




"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om ett tandblekningskit från Ease White. Alla kan tävla, klicka dig in här!"



Tävling om en rosa liten leksak..



"Jag tävlar inne hos Johanna-Sofia i bloggen pleasedontfeedthemodels.webblogg.se om en rosa vibrator från MyLoveToys. Alla kan tävla, klicka dig in här!"


Tävling om ett kroppskit..




Jag är med och tävlar om ett kroppskit - Coconut hos Sofija..


Finns ingen bättre än du.. ♥




Jag vill skriva ett litet inlägg om den finaste killen på jorden, den mest underbara och omtänksamma människan jag någonsin träffat. Den som håller min hand och sitter vid min sida i vått och torrt. Den som älskar mig för den jag är, ser mig för den jag är - en människa som alla andra. Den som aldrig skulle svika mig och som alltid får mig att må bra.

Nils Lundmark, du är guldvärd! Du är den finaste människan på jorden, och jag är enormt glad att jag får dela mitt liv med dig. Du gör mig så glad och lycklig alla dagar, du behöver bara titta på mig med ditt enormt söta ansikte och le som bara du kan, så ger du mig fjärillar i magen. Vad skulle jag göra utan dig? Du är den som ger mig allt jag behöver, utan dig är jag inte hel.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, finns ingen människa som är så bra som du! ♥


Tävling om ett tandsmycke i vitt guld..


Jag är med och tävlar om ett tandsmycke i vittguld hos Ida..

Det är ett hjärta i vitt guld och storleken är 2.1 x 2.1 mm,
man tar med sig smycket till sin tandläkare så sätter dem fast den åt en, snabbt och smärtfritt.
Smycket skadar inte tänderna på något vis, och det sitter i flera år.



Tävling om en freebra.. ^^




Jag är med och tävlar om en freebra från Freebra.se hos Alexandra..


Det är tanken som räknas..




Här har ni två födelsedagspresenter jag fått.. Tänkte att jag skulle visa er något i alla fall, och detta är de två presenterna som jag verkligen gillar.

Klockan fick jag ifrån Hjärtat, en klocka som jag har önskat mig riktigt länge. Och nu äger jag den äntligen, en härlig och fin klocka. Boken kommer ifrån Anneli och Mika, det är första boken i True Blood serien.. En bok jag velat ha länge, jag vill ha alla böcker. Men jag måste ju börja med första, eller hur? Anneli och Mika var även jätte gulliga och skrev i boken, så att jag alltid ska komma ihåg att den kommer ifrån dem. Om ni kan läsa vad det står, visst var det gulligt skrivet? Anneli är så söt så det finns inte! Vad skulle jag ha gjort utan henne?

Emmie och Baggis hade tydligen också en present åt mig, men den måste jag vänta på. Den som väntar på nå gott, visst heter de så? :) Det blir nog jätte bra, dock är jag ganska nyfiken på vad det kan vara. Men de får jag veta, i sinom tid!


Födelsedagsfesten var grym!..




Födelsedagsfesten var riktigt underbar! Helt klart den bästa festen jag någonsin dragit. Härligt folk, härlig stämning.. Ja, allt var riktigt härligt. Vi skrattade, dansade, sjöng sinstar, drack och bara hade det riktigt roligt. En underbar kväll/natt.

Tack alla som var med och gjorde både min födelsedag och min födelsedagsfest så underbar. Ni är guldvärda! ♥


Party, party på gång!..




Nu har jag gjort mig födelsedagsfest fin.. Duger helt klart för fest. Hoppas ni får en trevlig lördag, för det ska jag banne mig se till att jag har. Planen är väl att grabbarna grus (Nils & Baggis) ska supa ner mig så jag blir helt redlös, och det skulle jag för tillfället inte ha något emot!

Vi ses i dimman folket! :D


Happy birthday to me...



Grattis på födelsedagen till mig själv! Åldersnojjan finns där, men vad fan.. Nog ska jag väl klara detta, det är ju inte så att jag blir lastgammal i alla fall. Blir hela 23 år idag. Fatta att för 23 år sen, den 11 februari 1988, såg jag dagsljuset för första gången. Lite gulligt att tänka så i alla fall.

Jag får väl se vad min födelsedag erbjuder. Förhoppningsvis lite fika gäster, mina närmsta vänner lär nog dyka upp.. Sen får vi se. Det blir inge pary idag, utan det tar jag imorgon istället. Känns lite trevligare att festa på en lördag, varför vet jag inte..


Underbar plugg- och umgås dag!




Idag under min och Annelis pluggdag så gjorde vi lite andra saker än att bara plugga. Vi tog några extra långa pauser idag, för det tyckte vi att vi var värda. Jag färgade hennes hår två svängar, det vart grymt fint. Vi ritade lite grann och vi var på bolaget.

Det har varit en grymt kul dag med min tös idag. Humorn har varit extremt låg, och vi har skrattat åt minsta lilla. Precis som det ska vara.

Kollaget ovanför är bilder som jag tog idag med min Z'a. Fick en hel del bra bilder. Fota är skoj, när man har fina motiv och när man får till bra bilder!

Katten på bild är Gaston, Annelis lilla kissekatt som kan vara en djävul ibland. Men han är söt ändå. Java känner ni redan till, det är ju den lilla luspudeln. Jag är grymt nöjd över den inbakade flätan jag fick till i håret på flickan, den vart väldigt bra. Tror aldrig att jag har gjort en sån bra fläta förr, en eloge till mig! Hihi..


Produktiv plugg vecka...




Jag har varit sjukt duktig denna vecka, än så länge, även fast bara halva veckan har gott. Lär vara sjukt duktig hela veckan känns det som.

Måndag och tisdag pluggade jag med Anneli, hemma hos henne. Det är så underbart att ha någon att plugga med även fast man pluggar olika saker. Man känner sig så bra, och man får verkligen sakerna gjorda. Anneli är helt inne i sitt, och koncentrerar sig på allt hon ska fixa för att hon verkligen vill klara det, och jag fokuserar på mitt för att jag verkligen vill klara mitt.

Det är en win-win situation och vi klarar det galant. Idag var det dock inge plugg med Anneli, för hon hade gjort andra planer. Så jag pluggade på hemma, och vet ni vad? Jag har lyckats få in de inlämningsuppgifter som ska vara inne på fredag och jag har pluggat till mina prov. Känns grymt skönt. Nu ska det bara nötas lite mer så är jag klar med dessa moment i mina kurser, då är det bara att starta nästa.

Imorgon ska jag iväg till Anneli igen, och då blir det ännu mer plugg för hela slanten. Jag hoppas att hon kommer att vilja plugga med mig helt igenom tills jag är klar med mina kurser, i den mån vi båda kan. För det känns så grymt bra att ha någon vid ens sida som också pluggar, som inte stör en. Detta gillas skarpt, våra pluggdagar.. Och vi bakar ju in promenader i dessa dagar också, så vi är inte bara duktiga med böcker, vi är även duktiga och rör på oss! Grymt!

Det känns så underbart bra med vänner som man kan göra allt och lite till med. Anneli ställer upp för mig, och jag för henne. Jag behövde en pluggkompis för att kunna koncenterar mig och hon tvekade inte alls på att ställa upp! Tusen tack sötnöt! Du är bäst!


Skola, skola, skola..




Pluggdag med Anneli idag.. Vi satt i flera timmar igår, och nu ska vi sitta i några timmar idag. Vi har båda lite grann att göra, och då är det klockers att vi kan plugga tillsammans.


Sick and tierd of always being sick and tierd..




Riktigt trött. Nu blir det att se lite serier, käka lite popcorn, dricka vatten och sen lägga sig och sova. Har en pluggdag med Anneli imorgon, så jag måste vakna tidigt och vara utvilad.


Skriver från mobilen..


Är för tillfället på jobbet och har lunch.. Har en A-tur idag så förhoppningsvis får jag sova ordentligt i natt. Är extremt trött idag både för att jag har sovit dåligt i natt, alla som jobbar/jobbat inom vården vet att det är svårt att slappna av då man kommer hem. Sen hade en av våra grannar fest, helvete vad de levde om.. Många tjejer i samma lägenhet är ingen hitt, fy satan vad de skrek.. Nej, sömn i natt. Annars blir det svårt att klara av morgondagens planer med Anneli..


Work, work, work..


Det blir dåligt med uppdatering idag eftersom att jag jobbar mellan 11.30 - 21.15.. Ha en trevlig lördag hörrni :)


Age is nothing but a number..




Shit, jag insåg just att det är en vecka kvar innan jag fyller år. Usch, fy och tvi.. Nu kickar åldersnojjan in igen. Jag vill verkligen inte bli äldre. Kan vara lite glad över att jag fyller på en fredag i alla fall, så man kan ha party. Det ser jag fram emot. Kommer att bli riktigt skoj, vilka som kommer det återstår att se. Vet i alla fall att Anneli, Mika, Emmie, Baggis och Lidas kommer, och om jag har anat rätt så har dem och Nils tänkt supa mig redigt under bordet. Vi får väl se om de lyckas.

Nu ska vi bege oss iväg en sväng. Ska och hälsa på mormor i hennes nya lägenhet en sväng. Efter det blir det att plugga, plugga, plugga sen sova så gott så jag orkar med helgens jobb. Ska ju jobba både lördag och söndag. Ska bli trevligt.


En i mängden..




Jag köpte mig ju en HTC Hero för mindre än ett år sen. Min pärla, fungerade helt klockrent. Fanns inte ett enda fel med telefonen, den krånglade aldrig och allt flöt på fint. Har aldrig svurit åt den, om den eller något.

Alla som känner mig vet dock att jag vill byta materiella saker med jämna mellanrum.. Är absolut inget måste men har jag möjlighet så gör jag gärna det.

I vilket fall som helst, så kände jag att jag ville byta telefon. Man kan nu börja fundera varför jag ville byta en telefon som jag påstår är den bästa jag någonsin har haft. Anledningen är väldigt simpel, jag vill byta upp mig. Jag vill hänga med i utvecklingen. Jag vill ha mer uppdateringar än Android 2.1. Jag vill ha en telefon som är jag. Jag blev ganska fort less touch:en, men vill fortfarande ha det. Vilket dilemma, hur gör jag då? Jo, jag skaffar mig en bra telefon, som kommer att få lite mer uppdateringar, som är bättre än Hero'n, som har tangentbord kombinerat med touch och som kanske kan ge mig lite mer. Jag har trånat länge efter en speciell telefon.. Vilken, de återkommer vi till..

Jag lade ut hero'n på blocket, till ett ganska högt pris för att se om någon var intresserad. Fick många mail angående den, endast 2 personer som ringde. Slutade med att jag fick ett väldigt bra erbjudande, ett så bra erbjudande att det var som taget. Det var ingen snack om saken. Så i måndags postades min pärla och fick flytta till sitt nya hem i Ö-vik. Lite ledsamt, men jag kan alltid skaffa mig en ny Hero om jag känner för det senare. Den blir ju bara billigare och billigare.

Strax innan Hero'n såldes så köpte jag min nya favoritpryl, mitt nya stjärnskott, min nya underbara pärla. Så underbar telefon, stor fin display, bra kamera med LED-blixt, både touch och tangentbord, Android 2.2 samt att de kommer mer uppdateringar till den, vilken version återstår att se. Den är riktigt grym, och den gör så att saknaden av Hero'n inte existerar. Finns extremt mycket man kan göra med den, massor mer än vad man kunde göra med Hero'n och den är så grym!



Det blev en HTC Desire Z, så helvetes bra telefon. Tangentbordet är hur behagligt och bra som helst, telefonen är grymt mycket snabbare och vassare än Hero'n och allt bara flyter på. Telefonen var helvetes dyr, men satans så prisvärd.

Man kan inte sluta klämma och känna på denna skönhet, och jag kan verkligen inte få nog av alla spel som funkar på denna telefon, men som inte Hero'n pallade (utan att de laggade) och alla appar som funkar, levande bakgrunder och massa annat roligt. Att displayen dessutom är på 3,7" gör inte saken sämre, man ser allt väldigt bra och alla appar funkar. Jag skulle aldrig skaffa en telefon med mindre display än 3,2", och absolut inte mindre upplösning än Hero'n hade.

Jag har pillrat och plonkat på några HTC's på senaste tiden.. Har pillrat på en Hero, Desire, Legend, Wildfire och Desire Z. Legenden var en fin telefon, likadant med Desire (ungefär likadan som min Z, fast lite vassare), Hero'n har jag haft (klockren) och nu har jag ju Z'an.. Enda telefon jag aldrig skulle köpa är Wildfire'n, fast displayen är på 3,2" (som Hero'n fast annan upplösning, kort och bred display istället för lång och smal) så känns den värdelös. Den känns grymt klumpig och man ser inte allt ordentligt på den, displayen är A och O och Wildfire'n lever inte upp till några förväntningar om man säger så.

Kort och gott, mindre HTC telefoner är inget för mig, ingen Tattoo, ingen Wildfire. Och sen finns det HTC telefoner som har tillräckligt stor display men som känns värdelös, i alla fall i mina ögon och det är Magic och Gratia. Sen går det ju åt andra hållet också. HTC Desire HD, skulle jag aldrig kunna tänka mig, just på grund av att den är extremt stor och klumpig, säkert grym telefon, men för klumpig för mig.

Hero'n var grym, en underbar telefon och Z'an är grym, totalt fantastisk och helt klockren. Ångrar inte för fem sekunder ens att jag införskaffade denna telefon. Har inget dåligt att säga om varken Z'an eller Hero'n. Två telefoner jag skulle kunna rekomendera varmt till er.

Det vart en mindre novell detta, men så är det. Mina åsikter om telefoner bara sprutade, och då blir det såhär. Tycker ni på något annat sätt än jag? Skriv gärna en kommentar med eran åsikt, alltid kul att höra vad andra tycker. Anonyma kommentarer raderas, glöm inte bort det..


Strö shopping..



Vi har även strö shoppat lite grann. Nån grej är köpt här i stan, andra bestälda och några införskaffades i Luleå. Vi passade på att svänga in på Storheden då vi ändå lämnade av Jessica på tågstationen.

Parfymen är köpt på ICA, jag tyckte att den luktade helvetes gott så den fick följa med oss hem. Det är en herrparfym och den passade klockrent på Nils, fysatan så underbart han doftar! Den vita kudden med blommor som går i svart, grått och brunt är inköpt från Jysk på storheden, de hade sänkt pris på den så jag passade på att köpa två stycken till våran soffa. Det passade jätte bra. Vart riktigt fint, och det är så mysigt med många mjuka kuddar. Jag köpte även två gröna små handdukar för händerna på Jysk. Ville ha nå handdukar som matchar mattan från Ikea lite grann, och det vart faktiskt bra. Jag trodde att de skulle vara i olika nyanser av ljusgrön, men de vart de faktiskt inte. Vi köpte en ny brödrost och en ny vattenkokare i Luleå. Det behövdes verkligen, eftersom att våra vita såg förjävliga ut. De var några år, men såg fan ut som att de var från 80-talet. Riktigt sunkiga och fula, gick fan inte att göra fina. Hur mycket man än försökte. Så då passade det bra med nya, till det andra nya i köket.

Sen fick jag hem lite mer garner i brevlådan idag. Iiiiih, så skoj! Nu ska jag sätta mig och leka lite mer, ska bli skoj. Det enda som jag väntar på, och det absolut sista som ska shoppas nu på ett tag framöver är gardinerna jag beställt. Kände att de behövdes nya gardiner, är sååå satans less på panelgardiner, så nu åker de ut. Gardinerna bör komma i början av nästa vecka.

Fy satan, vad skoj det är med shopping. Nästan illa att det ska vara så kul. Nu ska det i alla fall inte handlas nå mer, förrän jag måste köpa födelsedagspresent till Anneli.


Ikea tripp..



Här har ni lite grann av det som inköptes på Ikea... Slutsumman vart ganska fin, men det var de värt.  Vi har fått de riktigt bra nu. Fick dock inte med mig vardagsrumsbordet som jag ville ha, men det gjorde inget. Fick något annat istället.

Vi köpte en ny tv-bänk, mindre enklare och stilrenare. Jag ville ha en tv-bänk där man kunde sätta in förstärkaren i bänken, och då passade denna perfekt. En ny matta till vardagsrummet skaffades, eftersom att den vita vi hade var riktigt sliten och ful. Det vart en badrumsvåg, badrumsmatta och en ny sophink till toaletten. De gröna passade riktigt bra med våran extremt fula våtrumsmatta. Eftersom att den är så ful så måste man ju piffa upp med något. Två stycken bokstöd köptes, ett till hyllan ovanför skrivbordet och ett på en av de kortare lackhyllorna ovanför soffan. Två stycken nya lampor till skrivbordet, som vi har satt på varsin sida. Vi fick varsin, eftersom att lampan vi hade bländade Nils så extremt när han satt vid datorn så gjorde vi så att vi köpte två små istället. Vart riktigt bra, och eftersom att det är LED-lampor i dem så lyser det riktigt bra, och drar väldigt lite ström.
Vi köpte även en "skena" av något slag, krokar att fästa på skenan och 3 vita "burkar" som hänger på krokarna för förvaring, passar perfekt till våra pennor och småtjafs. Vi köpte en ny bänkskiva till vårat köksbord eftersom att skivan som var där var helt skev, sprucken och riktigt äcklig så passade vi på att köpa en ny. Det blev en vit skiva, passade perfekt in till vårat svart/vita kök. 4 stycken underlägg i svart med nå grått mönster på köptes till bordet och en söt liten lampa till våran apoterkardisk. Den ser rosa ut på bilden, men den är lila.

Det köptes även en massa små prylar som en knivslip, ljus i mängder, tyger, diskborstar, saxar, gummihandskar, tuschpennor och en söt liten skål..


Danko Jones - Had Enough..




When you criticize
With your pretty eyes
You drove a stake right through my heart

When you burn in hell
Remember what I said
You had your chance I've had enough


Tävling hos Alexandra..


Jag är med i en tävling hos Alexandra om ett paket med sexleksaker från Amorspilar.se..



Mössor till tusen..




Här har ni alla mössor jag har knåpat ihop än så länge. Det är en mössa till mig, en mössa till Jessica, en till Emmie, 2 till Nils och en mindre mössa som bara är just nu. Funderar på att ge den till mamma och ulf, så Tobias har en mössa när han blir äldre.

Har rivit upp typ, 2-3 mössor som jag har påbörjat. Men de blev så mycket strul och så mycket som vart fel så jag slet upp dem. Ska sätta mig senare och knåpa ihop några fler. Börjar få kläm på detta med mössor nu, kanske ska höra om Åsa kan lära mig att sticka vantar eller sockar nästa gång vi åker till Arvidsjaur?


Tävling hos Söta Ida :)


Nu är jag med och tävlar igen hos söta Ida, det handlar om ett litet kärlekspaket till dig själv, eller din flickvän. Paketet kommer ifrån Amorspilar.



Segare än en sengångare..


Har varit jätte dålig på att uppdatera och svara på kommentarer. Men jag ska försöka finna lite tid till att uppdatera några gånger ikväll.. Har lite grann att berätta om.

Försök hålla ut lite grann i alla fall!