Tillbaka till startsidan?

30 April ~ Lägenhetsvisning..


Idag har man sovit hela dagen typ. Så går de då man festar dagen före ;P
 
Igår var det Emmies födelsedagsfest. Vi var inte så många men roligt hade vi iaf. Vi startade där vid 19 snåret någon gång och var inte klara förrän vid 3 tiden eller nått sånt. Spelade öl-spel, lyssnade på musik och surrade.. Vem tror ni blev fullast på stället, som vanligt? Om inte min kära, helt underbara Älsklings-Bäjb! ;D Det slår aldrig fel. Men trevligt var det iaf. Jag hoppas att Emmie gillade sin födelsedag.

Idag så har man sovit till strax efter 15 typ. Upp, ringa en människa angående lägenhetsvisning. Kollat lägenheten, mysig och fin. Mej gillade den. Vi har suttit och disskuterat om den och nu har vi tackat ja på den. Får vi se om vi får det. Får vi den vore det asbra. Mkt bättre för oss. Jag gillade lägenheten. Stor och öppen fast ändå mysig och liten =)

Sen har vi inte gjort så mkt faktiskt. Bäjb spelar nu, och jag ska spela lite grann. Har ju kommit till 4:e akten nu, så nu har jag det lite kämpigt. Men de kommer att gå bra.
 
Jag måste tjata lite på Bäjb oxå. Vi pratade om att kolla cyklarna, och fixa till dom så man kan cykla lite. Så jag ska tjata lite på honom så vi kan kolla de typ, snart. Vore härligt att få fara och cykla i detta fina väder =) 

Näe, nu ska jag gå och spela så jag hinner spela lite innan det är hockey på tv =)

♥ N I L S ♥


29 April ~ Födelsedag idag..


Idag är det Emmies födelsedag! Grattis gumsan, hoppas du får en bra dag. 

Vi ska dit ikväll och ta oss en luring eller två och fira Emmie =)

Har varit på skolan idag, gick väldigt bra. Har fått veta att jag ska göra prov på onsdag eller torsdag. Kommer nog att gå bra =) 
Har egentligen inte så mkt att skriva. Ska äta nått, sen fixa i ordning mej för lite födelsedagsparty. 

♥ N I L S ♥


28 April ~ Lite allt möjligt..


Idag blev det en sväng på stan när vi hade vaknat. Systemet ^^ Tihi! Bunkrade upp inför Emmies födelsedagsfest och sen köpte vi en present till henne. Sen vart det ica, handla mat, hem, laga mat, äta och plugga. Nu har jag tagit en paus ifrån pluggandet. Har pluggat nästan 2 timmar i sträck, så jag förtjänar en paus. Bäjb spelar lite Wii =) 

Vi har även småkollat på hockey. Ryssland - Schweiz, och jag kan säga att jag är inte förvånad över att Ryssland vann. Dom aggresiva jäklarna. Haha! Men duktiga är dom. Sista målet dom gjorde var snyggast, en liten ryss med öppetmål (tom kasse) Så de kan gå. Menmen. 

Har egentligen inte så mkt att säga. Ska snart återgå till mitt pluggande. Har en del att hinna klart nu ikväll ^^ 

♥ N I L S ♥


27 April ~ 10 månader <3


Idag är det min och bäjbs dag. 10 hela månader idag, och många fler ska det bli. Finns ingen lika bra som min älskling, älskar honom mer än mest. Den enda som vet hur man gör mej glad.

NILS LUNDMARK ~ Jag älskar dej mer än livet själv. Du är hela min värld! <3


26 April ~ Duktig!


Nu har jag varit duktig. Jag har diskat. ÄNTLIGEN! ;P Jag har en tendens till att vara seg på den fronten. Men nu är köket äntligen underbart fint. Resten av lägenheten är oxå iordning plockad. Medan jag diskade så städade Nils ihop här. 

Ont som fan har jag i munnen nu oxå, och trött så inåt helvete. Ska nog lägga mej på soffan och vila igen.

♥ N I L S ♥


26 April ~ Vilken helg!


Fredagen vart det hockey, öl och utgång på Kalles med Sandra. Vi hade det ganska så trevligt, lite små segt till och från. Men det funkade =)

Sen i går, jisses. Vaknade sent, gjorde mej i ordning sen for vi och fixade något att äta, tvättade bilen och fixade lite små pjoller. Sen när vi kom hem sprättade vi varsin öl och började kolla då Sverige mötte Österrike =) Sen kom Emmie och Baggis, dom skulle egentligen inte dricka, men vi lyckades övertala dom eftersom att Anni och Mika ville ut (dom var i jävre men ville ha med oss ut) så vi fick ut hela gänget. Fast vi gick inte på Kalles, utan det vart faktikst Pentryt eftersom att Tommy nyss fyllt myndig =) Vi hade faktiskt ganska kul ute på Pentan ^^

Pentat är oftast full i fjortisar (vilket de var igår oxå) men vi lyckades få till det ganska så. Anni stod för ganska mkt underhållning ^^ Sötungen ägde dansgolvet. Sen träffade jag Jenny oxå. Har seriöst inte träffat henne på 8 år. Snacka glad jag blev. Vi fixade så vi kan hålla kontakten, små pratade om ditt och datt, uppdaterade varandra på vad som hänt det senaste åren och bestämde oss för att hitta på någon nån dag ^^ 
Sen vart det hemgång. Vi gick först på Adana, åt kebab - mums. Sen gick vi hem, och.. *host* Soov ;P Haha!

Imorse blev jag väckt av Bäjb som inte kunde sova nå mer, och som ställde världens konstigaste fråga ;P Men gulligt var det, och mysigt och bra, HELT underbart ;P Men seg är jag idag. Satan, trött som satan. Önskar att jaghade kunnat sova typ hela dagen. Men det kan jag inte. Vi ska snart äta ^^

Vi gör hemmagjord pizza idag, mumma! Det kommer att bli jätte bra. Jag är hungrig som satan. 
Näe, nu ska jag sluta skriva. Uppdaterar senare eller något sånt.

♥ N I L S ♥


25 April ~ Lördag!


Härliga lördag =) Igår vart det hockey och öl.. och nån cider och sen Kalles =) Haha!
 
Det var bara jag, bäjb och Sandra. Men trevligt var det iaf. Idag blir det Hockey, öl och Kalles igen ^^ 

Vilka som ska med ut det vet jag inte. Vet att det blir jag, bäjb, Anni och Mika. Om någon mer vill hänga på det vet jag inte. 

Dom flesta var ju ena torrbollar, så de vette tusan. Vi får väl se.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Hojtar väl till när jag vet mer =)

♥ N I L S ♥


24 April ~ Mitt i natta!


Nu ska det tydligen vara 24:e april oxå, mitt i natta. Jag har precis avslutat mitt spel. Har gjort 4 quest:ar idag, känner mej ganska så nöjd. Nu är jag på sista quest:en i 3:e akten, sen blir de 4:e och sista. Än så länge har det gått ganska så bra. Fast jag tror att jag måste lvl:a innan jag möter Mephisto, jag tror att han kan vara ganska svår och att han kan döda mej ganska lätt. Vad mer? Jo, Bäjb är ganska söt. Han sitter vid sin bärbara och spelar han med. Vi är som två spelnördar ibland. Men för mej känns det ganska bra att vi kan sätta oss och spela en stund, och sen göra nått annat. Bäjb är som mej, så länge det går bra för honom i Tibia så vill han spela, så länge de går bra för mej vill jag spela =) 

Vi får ju se nu om jag ger upp, eller om jag lyckas få ihjäl nästa fanskap sen. Orkar mej inte på det ikväll. Hade faktiskt tänkt sätta mej och plugga lite innan det är dax för sängen =) 

♥ N I L S ♥


23 April ~ HELVETE!


Ja, ett helvete har jag just nu. Har skit ont i min mun =S Jag blir galen, en av mina visdomständer bråkar med mej och jag biter mej ständigt i kinden och skaver på olika ställen i munnen. Min högra sida både i munnen och utan på (syns om man kollar lite noga) har svullit ut. Jag känner mej som, jag vet inte. Känns nästan som att man har påssjuka eller nått. Det är inte trevligt, och ont gör det. Jag blir galen.
 
Ringde tandis idag, och jag fick en tid den 11/5. Får se hur det går, och vad som händer. För jag blir galen, och jag måste vänta i drygt 2 och en halv vecka nu på att bara få komma dit så dom får ta sej en titt, och sen måste jag säkert vänta yttligare 100 år innan de ens gör nått. *suck*

Jag hoppas de går snabbt. För jag dör av denna smärta!

Nu ska jag spela mitt spel lite grann, medan Bäjb spelar Wii ^^ 

♥ N I L S ♥


23 April ~ Hemmaplugg!


Hade egentligen tänkt fara på skolan och plugga idag, men jag kände att eftersom att jag är på ett sånt kapitel där jag ändå kan arbeta själv, så behöver jag ingen lärarhjälp. Behöver jag ingen lärarhjälp behöver jag ju inte vara på skolan. Så jag och Emmie ska plugga hemma idag, hon ska komma över så ska Nils hjälpa henne med hennes uppgifter och jag ska plugga ensammen. =) Eller ensammen är jag inte, men jag pluggar på egenhand så får han hjälpa henne =)

Bäjb är helt ivrig, han vill börja plugga han med. Han är så söt. Han vill börja, så han får bli klar så han har nått att söka jobb på sen =) Det kommer att gå jätte bra. 

Vet egentligen inte vad jag riktigt ska skriva.

Jo, alla som kommenterar min blogg, skriv för guds skull vilka ni är, en anonym kommentar svara jag inte på, och den publiceras inte heller. Lär er säga vem ni är tack =) 

Näe, nu ska jag spela lite grann medan Bäjb är duktig och medan jag inväntar Emmie =) 

♥ N I L S ♥


22 April ~ En liten update =)


Yes, nu gör jag en liten update. Efter att vi hade ätit så lade vi oss i sängen och läste lite grann.
 
Jag har fastnat som fan i boken jag lånade av Emmie. Det är skit bra fast lite skrämmande. Stackars barn som har behövt gå igenom det där, och hon är bara 8:år. Det är inte klokt, det har pågått sen hon föddes i princip och ingen har vetat något. Stackars, stackars liten. Efter att vi läst i nästan en timme så somnade jag, fast jag försökte lura Bäjb om att jag inte somnade alls. Utan jag bara, jag vet inte, vilade lite grann =P Men, som vanligt, så trodde han mej inte =P Varför tror han mej aldrig när jag försöker luras om att jag inte sover fast jag gör de? =P 

Aja, sen jag vaknade och gick upp så har det inte hänt så mkt. Bäjb har fått veta att han har blivit antagen på utbildningen han vill gå, och det är omgående start. =) Så till veckan får han väl veta allt han behöver veta, och sen fixa böcker. Sen är de bara för honom att plugga han med, med mej =) Då kan vi sitta tillsammans, oj så trevligt. =) 

Jag borde sätta mej och plugga lite. Har inte ens tagit mej igenom första kapitelet och jag ska göra prov på typ 3 kapitel. Så jag har lite att göra. Men är så förbannat trött. Näe, lite ska jag väl kunna plugga. 

♥ N I L S ♥


22 April ~ Nyss hemkommen..


Japp, eller nyss och nyss. Men ändå inte allt för länge sen.
 
Har varit på lektion idag, gick väldigt bra. Ska sätta mej och plugga lite här hemma sen oxå. 

Pratade med hon jag skulle köpa boken av idag igen. Boken hade kommit tillbaka till henne idag, något var fel nånstans. Hon skickade bilder och frågade mej om det var fel någonstans i adressen, och jag hittade inga fel. Allt stämde, så då är den stora frågan om det är för lite frakt kanske? 

Kvinnan jag köpte boken av är då trevlig och medgörlig iaf. Det känns jätte bra, och det är snällt av henne att hon betalar frakten två gånger utan att jag behöver betala nå mer till henne. 

Näe, nu hojtade Nils om mat. Måste springa. Skriver senare =) 

♥ N I L S ♥


Durial är....


DÖDAD!! =D Äntligen är allt jag har att säga. Nu slipper jag bråka med de fanskapet. Gick hyffsat bra, dog bara en gång, så jag är ändå rätt nöjd. Så nu har jag tagit mej till Kurat och ska leta reda på mephisto, baal och diablo =D det ska nog gå bra. Är inte i nån vidare hög lvl men ska nog lyckas lvl:a och fixa allt iaf.
 
Bäjb fixade just lite glass till mej. Ska ta och sätta mej i soffan med Bäjb nu och äta min glass =D Stackars Bäjb har ont så jag ska sätta mej och kramas lite med honom oxå, så kanske hans värk går över =D

♥ N I L S ♥


21 April ~ 21.53


Hemkommen, ny duschad och.. Jaa, något mer =)
 
Vi har varit ute och gått en sväng ikväll ^^ Kollade ett ställe där det ska finnas en ledig lägenhet, men näe.. Inget vettigt. 

Så vi fortsatte att gå, en ordentlig promenad. Sen gick vi hem, duschade och.. Ja, annat ;)
 
Nu sitter jag här och gör inget. Har kontaktat hon som jag köpte boken av. Har jag inte fått boken imorgon, så sa hon att jag får igen pengarna. Kan ju inte betala för nått jag inte får, samt att det är nog posten som strulat till det. Seriöst. jag blir galen på sånt här. Tur att jag får låna en bok av min lärare imorn så jag kan plugga lite grann. Ska fråga henne om jag får låna hem den så jag kan plugga hemma oxå. 

Näe, nu ska jag spela lite mer. Ska lvl:a en gång till, sen ska jag spöa skiten ur Duriel. Fanskapet ska, en gång för alla, dö! =D Jag orkar inte sitta fast på denna questen längre. Nu har jag ju spelat så mkt att jag har lvl:at 2ggr och fått igen mer än det jag blev av med i pengaväg. Så det är ändå inte illa. 

♥ N I L S ♥


21 April ~ 14.28


Fortfarande ingen bok! Seriöst, antingen har hon som skickade den skrivit fel adress, posten som har slarvat bort den eller så har hon bara inte skickat boken. Jag mailade henne nu och frågade, hur hon skickade boken, om hon skrev rätt adress, om hon ens har skickat boken och att jag fasiken inte kan vänta på boken. Kan man inte prata med posten på något vis? Kan de kanske veta nått om boken, ifall den är skickad? 

Jag behöver verkligen boken, och få komma igång om jag ska göra ett prov V.19. Aja, får se hur jag löser detta.

♥ N I L S ♥


03.06


Gah! Är klockan redan så mkt? Shit vad tiden springer iväg då man spelar =/ Måste nog ta och studsa i säng nu om jag ska orka med två lektioner imorn. Speciellt lektioner som ger hjärnan hjärnröta om jag har otur.
 
Har lvl:at en gång ikväll tror jag. Ska spela mer imorn (senare idag) och se om jag kan lvl:a de sista 2-3 gångerna innan jag ska försöka mej på Durial igen. Har skaffat mej en ny Scepter, som funkar ganska bra, samt att jag har mer pricksäkerhet nu än tidigare, så jag hoppas att det ska kunna hjälpa till de bättre =)

Snacka om att jag nästan bara snackar spel och skola i min blogg just nu. Men det är typ det som snurrar i skallen mest. Älsklingen snurar alltid i min skalle, så självklart finns han oxå med. Men finns massa annat som tränger sej på, och jag kan inte slappna av innan jag har klarat andra akten i spelet och före jag har gjort första provet på skolan, vilket är redan om 2 veckor. Så jag måste ligga i lite grann. Men det ordnar sej. Jag får arbeta och kämpa nu och sen slappna av lite grann.

Som sagt, sängen ropar på mej. Så nu ska jag borsta mina små fula gaddar, sen ska jag krypa ner i sängen där Mewsan och Ivysan ligger och kramas. Fast jag ska inte kramas med dom, dom lär nog springa iväg då vi kryper till kojs, och då får jag hela Bäjb för mej själv =D och då ska jag KRAMAS! Oj vad jag ska kramas. Finns inge bättre än att somna då Bäjb ligger och håller om mej, och kramar om mej. *mmhmmhmmmmmmh* =) 

Näe folket! Nu gick jag! =D 
♥ N I L S ♥


22.32


Kom hem för cirka en halvtimme sen :) 

Vi har varit ute och gått ikväll, kollat på lite hus. Vi har hittat två fina hus, som jag absolut inte skulle tacka nej till. Men hus får vänta ett tag till =P Finns ingen möjlighet för sånt än, men det kommer, senare =) Tänker inte bunkra in mej i en lägenhet hela mitt liv. 

Ska testa mej på att spela lite grann igen, innan det är dax att sova. Ska ju på skolan imorn, hela två lektioner =) Tur att jag får låna bok av läraren eftersom att min bok inte kommit än. Den kommer nog imorn, hoppas jag. Annars blir jag verkligen arg.

Näe, äta nått och sen spela en liten stund. Måste lvl:a några gånger till innan jag kan möta Duriel. Annars dödar jag aldrig fanskapet. 
♥ N I L S ♥


20 April ~ Introduktion


Imorse var jag på introduktion. Gick igenom vilket klassrum jag ska vara i då jag är på komvux, vem min lärare är, när jag ska göra mina prov (då jag bara har 7 veckor på mej att läsa kursen), hur jag kontaktar min lärare på bästa sätt osv. Gick väldigt bra. Ska göra första provet redan om 2 veckor och jag började kursen idag. Det blir till att plugga, plugga, plugga :) 

Inväntar bara boken. Det bör komma idag, annars blir jag ledsen. Måste ju börja plugga, eftersom att jag har så kort tid på mej att hinna allt. Jag hoppas på det bästa, måste läsa upp de där ämnet, blir bara bättre för mej i mitt slutbetyg sen :)
 
I vilket fall som helst, så är jag ensammen nu =/ Bäjb åkte för typ.. en och en halv timme sen på arbetsintervju, sen skulle han och handla massa saker till mamma och pappa (hans föräldrar) så vi får se när han kommer hem, och då får jag veta hur allt gick. Jag hoppas att de går ganska så bra iaf. Det vore bra för honom, så han får något att göra. Hoppas att utbildningen han vill gå inte krockar med jobbet, iaf inte över sommaren. Då tycker jag lite synd om honom. Men det ska nog ordna sej. Jag håller tummarna för honom iaf, det gör jag alltid. Min bäjb förtjänar det bästa :) ALLTID! <3

Klockan är 11 och jag har varit vaken i 3,5 timmar. Det är ganska ovanligt för att vara jag. Speciellt då jag inte somnade förrän efter 3 inatt, men det gick ändå hyffsat bra att kliva upp imorse. Jag var motiverad till 1000 då jag gick upp så klart det går bra. Synd bara att tröttheten börjar komma krypandes nu. Kanske ska vila en stund?
Har jag någon mer att säga då? Jo, angående mitt spel. Bäjb installerade ju om datorn, mitt spel försvann och vi installerade det igen. Lade in min karaktär i "save" mappen och hips vips så fanns min gubbe i spelet igen. Gjorde klart 3 questar igår kväll, och när jag var på sista questen nere i Tal Rasha's Tomb så gick det åt helvete. Fanskapet där nere dödade mej bara. Satt i över en timme och försökte döda fanskapet, tror ni de gick? Öööhm, NÄE! Jäveln slukade alla mina pengar, så nu är jag pengalös, liv lös och förlorad. Hur fan ska jag lyckas döda den där? Har bara lyckats en gång tidigare, kommer aldrig lyckas igen. Någon som är duktig på att döda en jävel där nere? Isf, hör av er till mej så jag kan få lite hjälp, för jag lyckas inte själv. Bäjb försökte hjälpa mej, men han lyckades inte heller. Visst, han lyckades bättre än mej, men fanskapet lever fortfarande :S Aja, antingen spelar jag på min andra gubbe så länge, eller så fortsätter jag kämpa, fast det e ganska kört. Jag får se hur jag gör.

Näe, nu har jag skrivit hur mkt som helst. Kanske dax att avrunda lite grann? Är, som sagt, väldigt trött. 

♥ N I L S ♥


19 April


Japp, Söndag idag. Ganska härlig söndag faktiskt :)

Imorse vaknade man av att bäjb väckte mej någon gång mellan 10 och 11. Jag har sovit på soffan i natt, eller inatt och inatt.. mellan 6 imorse och de jag vaknade, eftersom att Bäjb har varit en vilding i natt. Virrat runt i sängen och haft sej. Så jag gick därifrån för att sova.

Sen efter uppvaknandet, så kramades vi en stund, sen gick vi ner och städade i förrådet, eller städade och städade. Vi flyttade om där nere och fixade så nu får vi plats med ännu mer skit där om det skulle behövas. Sen har vi tvättat, eller rättare sagt, så tvättar vi, vi har bytt däck på bilen, vi har pysslat med annat.. tihi ;) jasi, annars har vi inte gjort så mkt.

Nils måste formatera sin dator nu igen. Den är lite störd =/ men nu måste jag installera om mitt spel, jag har testat att spara min karaktär i spelet, och hoppas att de ska funka om jag lägger in den i spelet igen när spelet är ominstallerat. Funkar inte det blir jag galen, då jag är på andra questen i andra akten. Har tagit mej jätte långt, och fått tag i massa bra grejer, och då barkar datorn =/ är inte så trevligt. Som sagt, jag hoppas att de kommer att funka snart.

Vad mer ska man säga då? Fint väder har vi då fått nu ikväll, och jag fick höra igår av pappa att det skulle snöa här idag, hmm.. jag har inte sett nå snö? Eller, det kanske snöade imorse då jag sov? Ingen aning, någon som vet? =) Men jag älskar att det är soligt, mkt skönare så och mkt gladare är man =) Eller, iaf jag. Vintern så är jag deppig och gillar det inte alls, vintern är inte min grej. Visst det är trevligt i början av vintern, då de faller lite snö och så. Det är ganska mysigt. Men efter jul och nyår, så är jag bara deprimerad för då vill jag att snön och mörkret ska försvinna, snöar de ännu mer då blir jag arg. Sen när våren, solen, värmen och den underbara sommaren kommer, så blir jag glad och full av energi =D Och jag har fått Bäjb att gilla sommaren, det gjorde han inte tidigare pga alla allergier och skit. Men jag har fått han att gilla sommaren någorlunda, och det är jag glad för =D Då jag älskar sommaren.

Näe, fan oxå. Nu ska jag sluta babbla! Bäjb sprang precis ner för att fixa det sista med tvätten i tvättstugan. Så jag ska väl avrunda detta nu, och se om jag kan hitta nått fyndigt att göra =)

♥ N I L S ♥


Verkligen..


.. snedvänt dygn då middagen åkte in i ugnen nu :P haha!

Ja, men så kan de vara ibland. Bäjb lagar jätte god middag, och de kommer att bli underbart. Sen får vi se vad som händer. Jag ska nog spela lite mer. Hade tänkt bli klar med iaf första akten i spelet, så vi får se hur de går.

Ska nog gå bra.
 
Tjingeling ;) 

♥ N I L S ♥


15.41


Ojdå! Var inte meningen att vända så här på dygnet. Har alldeles nyss vaknat, somnade efter 5 inatt/morse. 
Vi var med Emmie och Baggis igår, det var skita skoj :) Vi spelade en omgång poker, sen spelade vi kort. Hjärter 7 och Bluff. Fast jag var bara med i två omgångar Hjärter 7 och sen tittade jag på när de spelade Bluff. Var ganska skoj att se. Speciellt Emmie, hon kan ju inte hålla minen när hon bluffar :P Och hon bluffade flera gånger, tro mej :P 

Sen efter spelandet så drog vi ut en sväng ^^ Kollade på folket som var ute på stan, var ganska dött. Men vi hade det trevligt iaf. Var även på lägenhetsjakt kl typ, 1.30 - 2.00 på natten eller nått sånt. Kollade lite vart de fanns hyreshus och vilka företag som hade de hyreshusen :) Vi hade de ganska trevligt som sagt. Sen när vi kom hem så spelade jag lite grann, sen gick vi och lade oss. 

Min sista helg så klart jag måste vara vaken lite och tänja lite på tiderna :) Kan ju inte göra de sen, eller kan kan jag alltid, men inget jag borde. 

Näe, nu ska jag spela lite grann eller något annat intressant :) 

♥ N I L S ♥


Återigen helg!


Fredag idag då, och jag är ganska trött. Orkar egentligen inte göra så mkt.
 
Veckan har varit ganska så lugn. Har ordnat bok till på måndag, då jag börjar skola åter igen :) Sen så städade vi ordentligt igår, eller iaf i två av rummen, så resten ska väl tas idag. Jag plockade i ordning och flyttade runt lite grann i sovrummet. Mew såg lite chockad ut när han traskade in i sovrummet då jag var klar. Men han fann som vanligt sin plats på min kudde sen :) Jag stoppade in den större av kuberna i ett av hålen på bokhyllan, så har de ett litet gömställe. Ivy älskar ju att ligga i kuben som vi har i ett av facken på bänken vi har i hallen så. Medan jag pysslade i sovrummet så fixade Bäjb i vardagsrummet, han drog ut tv-bänken och slet ut allt i den. Ställde i ordning allt och fixade kablarna lite snyggare än vad det var. Samt att vi flyttade datorn från tv-bänken till databordet :) Dragit kablar så vi kan kolla som vanligt från datorn direkt i tv:n :) Det tog oss några timmar att pyssla med det där. 

Samt att jag lagade middag igår, potatis och köttfärs gratäng gjorde jag :) Bäjb gillade det, trodde jag inte då de var potatis (han är inget bigfan av potatis) men han åt till och med två portioner, så jag känner mej hedrad över att han gillade det :) Fast, och andra sidan, så har han än så länge ALDRIG ogillat något av det jag har lagat :) Jag kan exprimentera och han äter det iaf :) 

Sen installerade jag om min dator igår igen. Jag ville få XP på den så jag kunde spela mina spel som vanligt, men icket. XP funkade inte att installera på min bärbara, skit dator! Vista ville jag inte ha för att jag vart less. Så de vart Windows 7 igen, älskar windows 7 de gånger de inte krånglar, så varför inte fortsätta med de då? :) 

Ikväll blir de nog bara lugn kväll. Jag, bäjb och nått att titta på kanske? :) Sen får vi se vad som händer, jag är sugen på att göra nått, jag vet inte vad. Men, vi får se vad som händer.

Lånade en bok av Emmiie igår som jag ska ta för mej och börja läsa snart tänkte jag :) Den verkar bra. Skadad heter den, handlar om en flicka som hamnar hos en fosterfamilj, hon ska tydligen vara väldigt bråkig och har svårt att stanna länge på ett ställe. Men kvinnan i den nya fosterfamiljen vinner flickans förtroende och får veta de mörkaste hemligheterna hos den lilla flickan. Ska vara väldigt bra och verklighetsbaserad :) Jag älskar självbiografier och verklighetsbaserade böcker. Nästan det enda jag läser. Förutom Edwardssons böcker då :)
 
Näe, nu ska jag sluta skriva. 

♥ N I L S L U N D M A R K ♥


Omgjord..


Och ful vart den! Satan, men skit samma.. den får se ut såhär ett tag.. Orkar inge mer.. 

♥ N I L S ♥


Ett tag sen..


..sist :) 

Har inte haft något blogg sug faktiskt, har pysslat på med en massa annat.
 
Vi kom hem igår ifrån A-jaur. Har varit skönt och trevligt att vara där, men ändå skönt att komma hem. Nu har vi ju även lurvbollarna hemma :) Dom var lite disorienterade, men dom fann sej här oxå efter en stund. Det är ju så mkt nytt här som dom aldrig sett tidigare så. 

Idag har vi varit en runda på stan med Anni :) Bäjb köpte heta solbrillor, passar perfekt till hans underbara utseende samt hans gulliga keps som jag använde stora delar av eftermiddagen/kvällen igår :) Han är helt enkelt för snygg ;) Sen köpte Bäjb en bok till mej om pasta, eller oss. Han får väl använda den han med ^^ 

På tal om böcker, har en bok som jag måste fixa så jag kan betala så jag får hem den, annars har jag lite problem med att börja plugga på måndag :P 

Näe, nu går jag! Orkar inte skriva mer!

♥ N I L S ♥


Långfredag idag!


Nu har jag inte bloggat på en dag, det känns lite konstigt då det verkar som att jag bloggar jämt nu. Men så är det ibland, ibland bloggar man som bara fan och ibland får man lite bloggtorka, sånt som händer. 

Jag håller på att leta reda på lite Studielitteratur inför mitt pluggande :) Jag har hittat till 2 kurser iaf ^^ Jagar fortfarande, men de ska nog ordna sej. 

Nu ska jag gå och vara social med folket här tror jag :D Vi åkte till a-jaur igår och överraskade svärföräldrarna ^^ Det var ganska skoj. Per utbrast "Snacka om gevalia-reklam" då vi kom och Åsa fick sej en chock, och sen kom världens leende. Hon var nog glad av att vi kom. Antons reaktion då jag klev innanför dörren var roligast. Han tittar på mej, hakan hänger ner till knäna och sen utbrister han "Vad fan gör ni här?!" Sen börjar han små skratta. Katterna var dock glada av att se oss, eller iaf mej. Båda katterna kom och la sej på mej då jag lade mej i soffan. Sötbollar, nu ska de äntligen få följa med hem :) 

Näe, som sagt, nu gick jag :P Ska bara säga GLAD PÅSK till alla där ute som förtjänar de från mej, inte alla som gör de. Men GLAD PÅSK till mina närmaste och dom som jag håller kär.

♥ N I L S ♥


Uppdatering Onsdag ;)


Var hos Anna och Niclas nu ikväll, fast var bara Anna och Smoke hemma :) Niclas jobbade, men de gjorde ju inget. Det var ju Anna vi skulle träffa denna gången eftersom att vi skulle få oss varsin massage :) Oj så skönt säger jag bara. Har inte lika ont, eller rättare sagt, har inge ont alls just nu i ländryggen. Det känns ganska bra just nu. Anna är duktig på att massera, undra om man ska bli stamkund hos henne? -skrattar- Skulle faktiskt inte vara illa, då kanske man inte har lika ont dag in och dag ut. Efter massagen vart det mkt surr, och då menar jag verkligen MKT surr :P En av Annas kompisar, Jessica, kom oxå förbi och de var en härlig tjej ska jag ta och tala om. Skrattade ganska mkt åt de hon sa. Tyvärr så gjorde vissa av hennes upplevelser mej ännu mer rädd för att gå till läkare och sjukhus, som sagt, går bara då det är absolut akut. 

Sen ska Anna kolla upp vad hennes kompis/granne tar för att tatuera :) Om hon ligger bra i pris, kanske man fixar så man får sin tatuering ^^ Det vore kanon, jag hoppas att det kommer att gå bra fast jag är nål- och spruträdd. Men lägger jag manken till och inte kollar när hon tatuerar ska de nog gå bra :) Det ordnar sej.
Nu ska jag sluta skriva, ska börja varva ner och mysa ner mej i soffan eller nånstans för att göra mej redo att snart sova. Ska ju på möte kl 9 imorn så :) 
♥ N I L S ♥


På bättringsväg!


Så skönt. Medicinen jag fick har börjat verka. Var ju på VC igår, var så illa tvungen. 

Bokade om mitt möte på VLC eftersom att jag kunde inte gå, jag sprang på toa var 3:e minut ungefär. Väldigt jobbigt ska jag ta och tala om. Så när de mötet var ombokat så ringde VC mej, jag fick komma in på en gång och lämna urinprov. Fick fylla i två blanketter, och sen sitta och vänta. Mottagningssköterskan kom sen och tog in mej i hennes rum, vi pratade en stund och sa att det var UVI jag hade, och min rektion var "NÄÄÄÄHÄÄÄ?!, Är du säker?!" (med sarkasm i rösten) Jag vet hur de känns, det e fan 3:e gången på 9 månader som jag har de, så nog vet jag hur de känns. Hon sa att jag hade mkt blod i mitt urin och om jag hade väntat ungefär en dag till så hade jag bara haft blod i urinet, inge annat. Så hon pratade med en läkare och han skrev ut medicin till mej. Blir jag inte bra av denna medicin så ska jag upp igen och det blir ordentlig genom gång av min kropp, så ska vi kolla vart felet ligger.
 
Just nu känns de ganska bra. Igår var de skit jobbigt, jag gick på toa hela tiden och jag hade skit ont. Jag var tvungen att knapra lite alvedon oxå för att ens kunna vara social, jag var till och med tvungen att ta en alvedon innan jag gick och lade mej för att kunna somna. 

Och när jag vaknade nu imorse så mådde jag bra, gick upp, gick på toa och tog morgon dosen av medicinen. Nu väntar bara att äta nått och ta mitt på dagen dosen, eftersom att jag ska ta 3 tabletter/dag. Jag måste äta nått samtidigt, annars börjar jag må riktigt illa. Glömde äta nått imorse, eller glömde och glömde.. jag orkade inte, så jag tog tabletten och sen lade jag mej i sängen och vilade lite, och då började jag må satans illa. Det tänker jag inte riktigt göra om. Var inte så trevligt.
Ikväll blir det att fara till Anna, hon ska använda mej och Nils som träningsobjekt. Hon är ju diplomerad massör nu, så vi ska få oss varsin rygg, nacke och axlar massage, och de ska bli underbart. Anna har masserat mej tidigare, så jag vet att hon är duktig. Men nu ska Nils även få en massage, och de lär han behöva eftersom att han, mer eller mindre, har ont hela tiden. 

Näe, nu ska jag se om jag hittar mej nått att äta.. Jag är lite hungrig :) 

♥ N I L S ♥


Bedtime Stories!


Måste ju vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett, fan så bra :) 

Vi såg den nyss med Anni och Mika, och fy fanken säger jag bara. Riktigt bra, Adam Sandler är grymt bra. Bäst i filmen var dock "Bugsy" :D Det lilla söta marsvinet med mega ögon, och då menar jag verkligen MEEEEGA ögon! :P Haha!
Ser ni så jävla söööt :D Jag älskar honom, han skulle jag mer än gärna vilja ha som husdjur ^^  En riktig goddbit, och HELT KLART den bästa i hela filmen ^^

Nu ska jag se om bäjb vill se nått annat med mej eller om han vill gå och lägga sej :P
♥ N I L S ♥


Tisdag förmiddag... :/


Satans rumpa, fortfarande problem. UVI:n är tillbaka yttligare en gång :S Gud så tragiskt, har ringt Vårdcentralen men dom har ju sånt där uppringningssystem, så jag måste vänta till 14.10 ungefär innan de kan ringa upp mej. Mkt kontakt med VC på sistonde, är väldigt less. Jag som hatar att gå till läkare, men jag har inte så mkt val. Jag har UVI så ofta att det tar knäcken på mej och jag måste få veta vad fan som orsakar allt. Så denna gången ska de få göra en grundlig undersökning på mej. Något är galet, det vet jag. Sånt känner man, men vad de kan vara de vet jag inte, så de måste, som sagt, kollas.

Ska på möte kl 13, lär ju inte vara så länge eftersom att jag inte är så pigg. Men ska iaf få det gjort, och sen hoppas jag på en tid så snabbt som möjligt på VC. Mötet på Arbetsförmedlingen gick väldigt bra ska jag säga. Min handledare var über trevlig, inte illa :) Vi skrev in mej som arbetssökande med förhinder, så jag kommer inte att bli kontaktad av dom förrän jag kontaktar dom och säger att nu är jag redo att söka jobb på heltid, eftersom att jag ska plugga. Då tyckte dom att de var onödigt, bättre om jag koncentrerar mej på att plugga upp betygen.

Ont jag har! Satan, tog tablett för ett tag sen och nu har Nils ockuperat toaletten och jag behöver gå på toa. Känns inte så bra, då jag inte är den bästa på att hålla mej just nu. :/

Näe, nu ska jag gå..

♥ N I L S ♥


Måndag kväll ^^


Satan vad jag är trött, eller egentligen inte, jag är mest bara slö. Har varit igång hela dagen, var uppe före bäjb för att fixa så han fick skjuts och hämtning till sjukan, har varit med honom på sjukan, tagit honom hem - han var ganska söt då han var lulli-lull-lull. Sen tvingade jag honom att stanna hemma och vila medan jag gick på apoteket till honom och fixade allt det han ville ha. Sen hem, fixa lite hemma, kolla lite serier, sen dra iväg på Arbetsförmedlingen, komma hem och fixa de som skulle fixas inför maten, laga middag osv.. Kanske inte verkar så mkt för er, men jobbigt var de. Speciellt då man inte sovit så mkt i natt. Så efter middagen gick vi på Ica, och jobbigt var de eftersom att jag är trött, efter Ica så tvingade bäjb mej att gå på toa, eftersom att jag hade varit pissnödig ett tag, sen beordrade han mej att gå i duschen, då jag sa att jag skulle göra de men blir så seg då jag väl ska göra de.. och sen hamnade jag här :P

Har precis duschat, kollar på "The Big Bang Theory", knasiga människor säger jag bara. Sheldon är ju dock bäst, fast han är knäppast, eller egentligen smartast - men ändå knäpp ;P Jag tycker att han är ganska rolig :)

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med glass och serier eller en film :) och bara må bra..

♥ N I L S ♥


Stackars älskling..


Han har blivit opererad i munnen idag. Opererade bort en visdomstand och stackarn är slutkörd. Han fick massa bedövning och lugnande så han var lite lulli-lull-lull när vi plockade upp honom. Nu ligger han på soffan och sover så sött, det är bra. Lite sömn gör honom bara gott. Men pga lugnandet så är han vääääääldigt svår väckt :S det brukar han inte vara. Men han ska få sova, bara lättare för mej att göra allt de jag ska göra.

Jag ska på möte på Arbetsförmedlingen kl 15, sen ska jag hem, laga mat och fixa. Matlagningen kommer att ta en stund.. Men han ska få sova så länge han vill, eller iaf tills vi ska äta. Har han inte vaknat självmant då, då får jag ruska lite i honom. Vi får se sen om han har ont eller inte, jag hoppas på att han inte har så ont. Det skulle inte vara så trevligt. Men vi får hoppas på de bästa :)

Och till alla er där ute som hör saker som rör sej om mej, för helvete ta de med mej istället för att sprida de vidare. De är väl ändå det klokaste alternativet? Eller?

Skit samma, jag ska börja göra klart de som ska göras klart. Vet inte ens vad jag ska ha med mej till ams, om jag ens behöver nått.

Måste även få säga, att än så länge så verkar jag ha lyckats bota min UVI hemma :) Men jag ska väl inte ropa hej än, den kanske kommer tillbaka när jag minst anar det. Men jag fortsätter med mitt citron vatten, de funkar ganska så bra. Så får vi se vad som händer. :)

♥ N I L S ♥


Vad tror ni...


.. att jag har lyckats med igen? Jo, UVI :S -suck- aldrig får jag vara kvitt den. Sist jag hade de var i Januari, och nu är de början på april och jag har de igen. Ringde vårdcentralen här i a-jaur och de tycker att jag skulle vänta tills imorn på morgonen innan jag fick komma in och få medicin, sjukt är allt jag har att säga. Jag vet väl ändå hur UVI känns, men han jag pratade med sa att om jag inte kunde hålla mitt urin i minst 4 timmar, och sen komma upp, så var jag tvungen att vänta tills imorn. Det har jag aldrig varit med om tidigare, han sa att dom kan inte ge mej behandling om jag inte kan hålla mej, eller vänta tills imorn :/ 

Så nu sitter jag här, med UVI, ont som satan och kan inte göra nått. Har nyss tagit en alvedon för att inte ha så jävla ont, samt att jag tagit mej en lååång och varm dusch. Dricker citron vatten gör jag oxå, för han sa att jag skulle hålla mej varm och dricka sura drycker. Så vi får väl se. Jag hoppas på att kunna bota de själv, så jag slipper de där stömmlet.. För trevlig var han då inte.
Händer massa skit just nu! Herregud är allt jag har att säga. Stört så stört.. Menmen, skit samma. Jag lämnar de där nu, och sen förväntar jag mej att det ska vara bra, och att jag slipper fortsatt kontakt, med VC och allt annat skit.

Fick nyss en påbörjad tavla av Åsa, min svä rmor som de så fint heter :), som jag ska ta och avsluta tänkte jag. Så den blir klar. Den var ganska söt. Skulle föreställa Charlie Chapplin <-- Stavning, tror jag :) Hade iaf tänkt se om jag kunde avsluta den :)

Nils är ute och kör skoter med sin bror, så jag sitter och väntar på att snyggingen ska komma tillbaka så jag får mej en kram :) Är lite Nils kär just nu. Finns ingen underbarare än honom, den bästa av de bästa så att säga.

Nu ska jag ta och göra nått annat. Vart lite less på att skriva. Tjing Tjiong!

♥ N I L S ♥


Fredag idag :)


Oj så skönt. Stenen har lättat nu, skönt att få prata av sej och berätta allt för bäjb. Första och absolut sista gången.

Idag blir det A-jaur :) Åka dit, kelas med katterna och ha de bra. Sen blir de dop på söndag, då får jag träffa hela tjocka släkten samlad :P Typ, det är så Nils säger iaf. :)

Städning har vi nu, eller. Vi plockar i ordning inför då vi ska fara iväg. Bäjb ställde sej just och diskade. Han är så duktig :)

Jag har plockat i ordning allt, och bäddat :) Känner mej ändå rätt så nöjd. Ska plocka bort det sista, för sen när vi kommer hem blir det att dammtorka, skura och allt sånt tjafs. Måste få ordning på allt nu.

Sen har jag möte måndag och tisdag :) Måndag ska jag vara på arbetsförmedlingen och prata med min handledare. Sen på tisdag ska jag på VLC och skriva in mej för att läsa upp några enstaka kurser på Komvux. Skönt, få lite finare betyg, det kan behövas. Lika bra att göra det nu då, då de ändå är dåliga tider och man har väldigt dåliga förutsättningar för jobb. Känns inte så bra, så då blir de bra att plugga lite :) Det är ju något som jag behöver iaf. Ska börja läsa upp Engelska B och Religionkunskap A tror jag :) Efter det blir det Svenska B och Samhällskunskap A, sen blir de andra kurser. Ska se om jag kan läsa upp alla mina IG:n till nått bra, och se om jag kan få upp några av mina G:n till något bra. Nu då det bara är enstaka kurser så kommer det att gå massor bättre :)

Näe, nu ska jag sluta skriva. Ska fortsätta lyssna på Fronda och plocka :)

♥ N I L S ♥


Torsdag..


Trött är jag idag. Varför vet jag inte. Men trött är jag.

Igår var vi duktiga här hemma. Nils diskade och tvättade och jag storstädade toaletten och sovrummet, mer än så hann jag inte. Hade tänkt ta resten idag, men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Ska och simma idag, vi ska lämna tillbaka smoke och anni ville ha med mej ut på stan. Hur ska jag hinna lyckas med allt?

Imorse då jag vaknade, satan vad jag mådde illa. Trodde seriöst att jag skulle kräkas på plats. Men jag lyckades somna om då Nils for och jobba, så nu mår jag ganska så bra iaf.

Får se vad som händer med allt. Är inte så sugen egentligen på något idag. Vill bara vara egentligen. Men jag ska se om jag lyckas med nått. Simma borde jag iaf göra idag. Kan ju inte sluta med det nu bara för att de känns lite segt. 
Jag som har blivit så duktig nu, känns äntligen som att jag gör nått bra.

aja, ska höra med Niclas nu om han är hemma, så vi kan fara och lämna söta lilla smoke :) Så jag hinner göra allt som ska göras :)

TjingTjong till alla där ute! ;D

♥ N I L S ♥


Lista pga att jag har tråkigt!


KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag är bra på matematik .
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] Mina visdomständer har tagits bort. (Det är bara en, än så länge)
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300 km på en dag.
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Polen.
[ ] Jag har varit i Sydamerika.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då att jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil. 
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (ibland under våren)

 

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[x] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken

 

Detta är resultatet av att man har tråkigt. :P