Tillbaka till startsidan?

Snabbt in, snabbt ut..


Jag lägger inte upp någon tävling idag. Bara så ni vet om det. Det blir senare i veckan eftersom att jag har åkt på jobb.

Har nyss kommit hem från jobbet,
har inte gjort mycket sen jag landade innanför dörren mer än att planera lite grann med Hjärtat angående möblemang. Nu ska det fixas lite grann, det kommer att bli rörigt och ont om utrymme men vad fan. Vi överlever. Det måste göras, för våran skull.

Är ganska trött så det blir snart att sussa så sött. Jag har ett jobbpass imorgon också, sen får vi se om han har hunnit få ut vikarier restrerande av veckan eller om jag behövs nå mer.

En lite uppdate i alla fall. Nu blir de ingen mer ikväll.


Att det aldrig blir som man vill..


Jag trodde att jag skulle lyckas somna ikväll utan en sömntablett, men så verkar det inte bli. Förbannat! Jag har legat och glott på tv, jag har legat och försökt sova utan tv, jag har läst.. Jag har gjort allt jag kan komma på att göra för att lyckas somna, tror ni att nått funka? Uppenbarligen inte då jag sitter här.

Det är lite försent för att ta en sömntablett nu, tänker inte ha mitt dygn helt fucked-up på grund av sömntabletter. Ska lägga mig och läsa en stund till så får vi hoppas att jag somnar sen. Annars blir jag galen.

Någon som vill ha mina sömnproblem? Jag ger gärna bort det gratis till någon stackare där ute..


Det är på gång..


Har planerat att dra igång en tävling snart. Antingen senare ikväll eller imorgon, jag hoppas att ni är med då? :D Sen kommer jag även att dra igång en till tävling i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty någon gång i veckan. Vi ska bara kolla om vilken produkt det ska gälla.

Håll utkik, tävlingar kommer! :D


Vinnarna i Scandinavian Health & Beauty tävlingen!


Här kommer vinnarna från tävlingen i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty.

Vinnarna presenteras på samma sätt som tidigare, genom en mouseover bild. För att se vem vinnarna är måste ni föra muspekaren över bilden.



Ett stort grattis till er båda. Jag hoppas att ni kommer att gilla produkten. Vinnarna har blivit kontaktade via mail.

Vann du inte denna gång? Var inte ledsen, det kommer att komma upp fler tävlingar. Till veckan hade jag tänkt dra igång en tävling, så håll utkik efter den.


Designändringar..


Nu har jag gjort om min design.





Vart lite små less den jag hade, så jag kände att det var dags för något nytt. Så i samråd med min sambo har jag byggt denna design. Vad tycker ni? Är det något att spara eller ska jag fortsätta pyssla lite grann?

Jag gillar den, men jag är inte helt hundra på att den är vad jag är ute efter. Men den får stanna en liten stund i alla fall.

Dela gärna med er av era åsikter! :)


Med små, små babysteg..


Det har inhandlats en del nya grejer som jag hade tänkt visa er senare.

Idag har jag i alla fall varit på benen, även om förkyldningen inte har släppt än. Så jag har kunnat göra lite grann i alla fall. Helgen blir ändå lugn och bara vila så jag blir frisk. Egentligen synd att jag skulle åka på detta nu då min chef ringde igår och ville ha mig till att jobba, han hade massor med jobb åt mig och jag var så utslagen att det inte finns en chans i helvete att jag ens hade orkat. Men vad ska jag göra? Jag måste bli frisk nu. Därav hoppas jag att efter helgen så ska jag vara som ny igen! :)

Ja, åter till där jag började. Jag har, som sagt, köpt lite nya grejer och det hade jag tänkt visa i ett inlägg senare.

Ikväll ska vi vara barnvakt till Mika, haha! Anneli har "sparkat" ut honom då hon ska ha klassfest, och då frågade hon lite snällt om inte vi kunde "ta hand om" honom, och självklart kan vi det. Men han är informerad om att han är här på egen risk då det färdas väldgt mycket förkyldningsbakterier hos oss nu. Vi ska grilla ikväll, och bara mysa. Ska bli trevligt.

Nej, packa upp alla grejer, fota och fundera på hur jag ska göra mitt inlägg.


Avslutas imorgon, missa inte!


Imorgon avslutas tävlingen i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty gällande två paket Velvet Touch Body. Missa inte er chans till vinst.

För att vara med och tävla klicka här. Lycka till, till er allihop.


Inte på bättringsvägen än i alla fall..


Förkyld, trött, hängig, huvudvärk.. Ja, jag är riktigt hängig. Dock ingen feber idag, vad jag vet. Har inte kollat nå sen i morse. Har sovit riktigt dåligt i natt eftersom att jag inte kunnat andas normalt när jag legat. Som tur är så har jag världens sötaste sambo som for på sin lunchrast och köpte saltlösning till mig. Med saltlösningen så lättar faktiskt täppan, lite grann i alla fall. Jag kan andas lite mer, den tar ju inte bort täppan, tyvärr. Men den löser upp den, och det bästa med saltlösning är att man kan använda det hur mycket man vill. Så mycket bättre än nässpray.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund tror jag. Huvudet spränger.


Hatar att vara "sängliggandes"..


Sjuk, sjukare, sjukast! Fy fan.. Är riktigt less och då har jag "bara" varit dålig sen lördags kväll.. Är så tät i näsan att jag knappt kan andas, det är riktigt obehagligt. Kan inte ligga ner, måste snart börja sova sittandes tror jag. Bekvämt? Inte direkt!

Nässpray funkar inte, någon som har nå tips att ge? Alla tips mottages.. Jag testar nästan vad som helst bara jag slipper ha så tät näsa att den rent gör ont! Näsan ömmar massor och huvudet spränger. Febern var uppe i 38.8 som mest idag. Ikväll har den legat på strax under 38, förhoppningsvis är den borta snart.

Less är jag! Tro mig, någon som vill ha en gratis förkyldning? Ni kan få min, jag lovar!


Saviderma tävlingen avslutad!


Nu har jag tänkt presentera vinnaren av tävlingen i samarbete med Saviderma. Anledningen till varför inlägget kommer upp så sent beror på att jag ligger i influensan och har egentligen ingen ork till att sitta vid datorn. Men måste ändå presentera vinnaren för er så ni vet.

För att se vem som vann måste ni föra muspekaren över bilden eftersom att det är en mouseover bild.



Ett stort grattis till dig. Vinnaren har blivit kontaktad via mail.

Vann du inte denna gång? Misströsta inte.. Det kommer fler tävlingar! Håll utkik efter dem.


I väntans tider..


Nu är tävlingen i samarbete med Saviderma avslutad och vinnaren presenteras imorgon!


Sista chansen.. Passa på!



Idag avslutas tävlingen i samarbete med Saviderma så passa på och tävla nu. Missa inte er chans! :)
Klicka er in här och tävla lite grann. 

Vill du inte vara med och tävla om nattkräm kanske du vill vara med och tävla om Velvet Touch Body - hårborttagsning och peeling? Det gör du här.

Ett stort lycka till, till alla er som är med och tävlar!



Piiip, Piiiip, Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip......


Nu är min jobbhelg över och vad har då hänt? Jo, jag har blivit sjuk! Förbannat.. Feber, halsont, förkyldning, huvudvärk och allt vad en jävla flunsha innebär! Helvete också. Känns inge bra..



Läget är såhär..


Nu är jag sådär seg på uppdateringarna igen, jag vet. Jag har inlägg på lager, men jag har inte orken att sätta ihop dem klart och lägga ut dem och i helgen har jag en giltig anledning till att inte blogga. Jag jobbar hela helgen lång. Tre dagar med lite mer än 9 timmars jobb varje dag.

Det är grymt kul att jag har fått ihop en del timmar denna månad. Sist jag och Nils satt och räknade på hur många timmar jag var uppe i så tror jag att vi landade på 80 timmar, det är verkligen massor mer än jag haft tidigare. Det kanske inte är mycket för dem som vikarierar och får ihop nästan en heltid bara sådär, men det är mycket för mig. Jag har inte haft så mycket timmar tidigare, men förhoppningsvis så blir det bara mer och mer. Har denna helgen samt att de lär dyka upp mer innan månaden är slut. Så grymt kul! Helt klart bästa arbetsplatsen jag varit på, samt att arbetskamraterna är underbara.

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och kika film eller nå innan det är dags att sova. Börjar ju kl 07.00 imorgon.

God natt!



Tävling i samarbete med Scandinavian Health & Beauty..


Nu hade jag tänkt köra igång en tävling i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty igen. Denna gång gäller det två paket Velvet Touch Body som ska lottas ut till två lyckliga personer.

Hårborttagning och peeling i en och samma produkt! Velvet Touch Body är ett sätt att avlägsna hår på kroppen på ett skonsamt och effektivt sätt. Med Velvet Touch Body-handsken avlägsnas håret på till exempel benen utan att använda vatten eller elektricitet. Huden blir lenare och får en ny lyster samtidigt som återväxten blir mjukare och finare än vid exempelvis rakning. Produkten har dessutom en peelingeffekt som avlägsnar döda hudceller och noppor.

En ask innehåller 3 handskar, det ger cirka 12 behandlingar.



"Jag är med och tävlar om ett paket Velvet Touch Body hos Jennie i samarbete med Scandinavian Health & Beauty"

REGLER:

1 lott: Skriv "jag är med" i en kommentar, lämna din mailadress, gilla min blogg på Facebook här och gilla Scandinavian Health & Beauty på Facebook här. Glöm inte att lämna erat namn på Facebook i kommentaren så jag kan kontrollera att vinnaren verkligen har gillat.

2 lotter: Gör allt ovanstående samt gör ett inlägg om tävlingen i din blogg och länka till mig och Scandinavian Health & Beauty (ni får givetvis använda er av min bild + text). Lämna länken till erat inlägg i kommentaren.

GLÖM INTE MAILADRESSEN! DEN BEHÖVS FÖR ATT JAG SKA KUNNA KONTAKTA VINNAREN!
Tävlingen avslutas den 27 maj kl 19.00!


Recension av Stockholmsgruppen Cosmetics Face mask..


Denna produkt vann jag i en tävling för ett tag sen och nu har jag testat den några gånger och känner mig tillräckligt redo för att recensera den. Har ni några egna åsikter om denna produkt så dela gärna med er av dem, alltid kul att höra vad andra tycker.



Såhär beskrivs produkten: 15 minutes face mask. Leave your skin clean and soft.

Användning: Du tar en klick i handen och applicerar den lätt i ansiktet och en bit ner på halsen. Du behöver inte mycket för att täcka hela ansiktet, men jag anser att man kan applicera mängd efter behag. Jag tog ett ganska tunt lager ena gången och ett lite tjockare lager någon gång där efter för att se om det gjorde något skillnad, och det gjorde det inte. Så applicera efter behag, var noga med att undvika ögonen. Lämna masken på i cirka 15 minuter, skölj sedan bort den med ljummet vatten. Använd inge tvål eller dylikt, utan endast vatten. Badda sedan ansiktet torrt med en handduk.

Effekt: En mask som ska göra ansiktet mjukt och rent efteråt, själv upplevde jag en stickande känsla i ansiktet medan den var på första gången jag testade den. Jag fick en lätt rodnad i ansiktet som försvann efter någon timme. De andra gångerna gick hur bra som helst. Min sambo provade masken och han upplevde ingenting utan blev len i hela ansiktet och riktigt ren.

Sammanfattning: Eftersom att jag fick en stickande känsla i ansiktet och en lätt rodnad efter första gången jag använde den så var jag väldigt osäker på den. Men de andra gångerna gick bra, och den gjorde det den skulle. Den lämnar ansiktetet rent och lent. Använder du denna ansiktsmask en gång i veckan så ser du skillnad, hyn blir succesivt bättre, du blir ren, mjuk och fin.

Var bara noga med att inte använda den nå mer om den sticks, bränns och lämnar en ganska kraftig rodnad efter sig, för då är det uppenbart att du reagerar negativt på den. Du kan göra ett litet test på en liten del av ansiktet i någon minut för att se om det kommer att gå bra eller inte. Går det inte bra så rekomenderar jag att du använder dig av någon annan ansiktsmask.

Det tåls att tilläggas att denna ansiktsmask inte luktar speciellt gott. Vad den luktar kan jag inte riktigt beskriva, men gott är det inte. Vill ni ha någon mask som luktar gott och som gör att du doftar bra i ansiktet efteråt så bör du inte använda denna. Den gör det den ska, lämnar dig ren och fräsch men den lämnar inte en bra efterdoft.

Mitt slutbetyg för denna produkt blir: ♥♥♥ / 5


Skogen är verkligen lugnets plats...


Nu ska vi dra ut i skogen jag, Anneli, Smoke och Java. Kameran följer med så har ni tur får ni se bilder senare. Beror på när jag är klar med pluggandet. Annars får ni se senare i veckan!


Ibland blir det mer än man tror..


Jag bör verkligen lägga mig och försöka sova nu.. Natten före sov jag bara nån timme, pluggade massor på de, samt promenerade. Imorgon ska jag promenera på förmiddagen och mysa i skogen sen ska jag plugga hela eftermiddagen. Har en del plugg att göra bort så det är ett måste.

Sova är ett måste nu, men jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Ska ta ut Smoke på en sista pink innan imorgon på morgonen då Nils åker på jobbet. För han är snäll och tar ut han innan han far så får jag sova 1-2 timmar till innan det är dags för mig att kliva upp och ta ut han igen.

Ja just de, de har jag missat att berätta. Nils har ju fått jobb. Han har börjat på ett företag här i stan och han får hålla på med det han gillar mest. Datorer, nätverk och allt där omkring. Han jobbar som någon slags montör inom it-branschen. Riktigt kul är det, och jag är verkligen glad för hans skull.. Kul att äntligen han får göra nått om dagarna. Det blir lätt att man smått klättrar på väggarna då man går hemma och inte har nått att göra.

Även jag har fått lite mer jobb. Ska jobba hela helgen, ska bli skoj. Men fram tills dess ska jag, som sagt, plugga så mycket jag bara kan. Men jag får inte överarbeta min skalle, det är ingen bra idé tror jag. Nej, måste bryta någonstans och då är det bra att jag har Smoke, Anneli och Java så vi kan promenera så jag får rensa skallen lite grann.

Detta vart ett långt inlägg fast det inte var planerat så. Nu ska jag ut med Smoke, sen lägga mig och läsa. Jag hoppas på att jag somnar fort. Godnatt!


En paus i vardagen är ett måste..


Idag har jag varit och gått en promenad på cirka 5km med Anneli, Java och Smoke. Var riktigt trevligt, och skönt att promenera även om det regnade. Det slutade dock att regna i samma veva som vi landade på Grisberget, men det var mulet. Perfekt väder för en promenda skulle jag vilja säga. Det var inte för varmt och inte för kallt.

Jag tog några enstaka bilder, dock med mobilen och eftersom att det är taget med mobilen så blir bilderna blurrigare än med en vanlig digitalkamera eftersom att mobilen är extra känslig för skakningar. Skit samma, jag tog lite bilder och jag hade tänkt visa dem.



Vi hittade nått hinderbane-område inne i skogen och självklart var vi ju tvungen att undersöka stället. Anneli kände att hon ville gå på lina medan jag kände att jag ville fota. Smoke och Java fick vara offer för kameran också, visst är dem fina? Riktigt söta hundar och snacka om att de hade skoj idag. De har nästan sprungit sig less. Jagat varandra, brottats och lekt. Riktigt söta.

Imorgon hade vi tänkt att packa en picknick-korg, ta med filt och hundar och dra ut i skogen, släppa hundarna fria och bara mysa. Gå promenader, äta lunch, fota och bara njuta. Tror att det kommer att bli jätte bra. Hoppas på bra väder, men absolut inget måste. Man kan vara ute ändå.

Mitt i allt plugg förtjänar jag att få vara ute en sväng, och vad kan då vara bättre än att vara ute i skogen och bara chilla?


The rain is falling down..


Jag somnade tillslut igår. Efter många försök, och jag sov inte bort hela dagen. Grymt bra. Har precis städat lite grann, ska fixa lite lunch och sen sätta näsan i boken.

Regnet faller över Piteå idag. Men inte gör det mig så mycket, jag tycker att regn är ganska mysigt. Dock kommer det inte bli lika trevligt att vara ute med en hund i detta väder, men vad fan! Man har ju ombyte om man blir blöt..

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om. Har ni några förslag på vad ni skulle vilja läsa mer om? Tipsa mig gärna!



Förhoppningsvis så somnar jag snart..


Kan inte sova. Snurrar bara fram och åter, riktigt jobbigt! Funderar på att testa den nya sömnmedicinen som jag fick utskrivet i fredags men är osäker på om jag vågar då jag måste upp imorgon. Är rädd för att vara allt för trött, vilket jag ändå lär vara om jag inte sover. Usch, nu har jag beslutsångest också. Får lägga mig och läsa några fler sidor ur boken så kanske jag kommer på vad jag ska göra..

En natt som denna skulle man ha jobbat, synd att de inte behövde mig just i natt då! ;)

Nej, lägga sig och läsa några rader så somnar jag förhoppningsvis efter en stund eftersom att jag fått skriva lite grann om vad jag funderar på nu. Anna kommer med Smoke imorgon, och gissa om jag längtar! Saknar den där dunderklumpen lite grann, ska bli mysigt att få en promenadkompis i nån dag igen.


HappyHair tävlingen avslutad!


Nu är vinnaren dragen till tävlingen i samarbete med HappyHair. Jag vill börja med att säga tack till alla som har varit med och tävla, riktigt kul att så många ville vara med. Jag hoppas att jag får se de flesta av er i mina andra tävlingar.

Denna gången presenterar jag vinnaren lite annorlunda och det beror på två saker. Nummer ett: jag är ensam här hemma vilket betyder att jag inte kan filma mina dragningar själv. Nummer två: det är kul med variation. Vill inte bara presentera via ett klipp, utan kommer att presentera på många olika sätt framöver, tror jag.

Och nu till vinnaren.. Ett stort grattis till dig! För att se vem som vann för muspekaren över bilden nedan så kommer ni att se vinnarlotten. Det är en mouseover-bild.



Vinnaren har blivit kontaktad via mail! Ett stort grattis till dig, jag hoppas att du kommer att trivas med ditt nya löshår!

För er som inte vann denna gången, missa inte chansen att vinna en naturlig och miljövänlig nattcréme här.


Missa inte chansen..


Tävlingen från HappyHair avslutas någon gång under morgon dagen, så missa inte er chans att vinna ett valfritt Syntet Clip-on Set.

Jag har fått riktigt många tävlande, och önskar att jag kunde ge fler en chansen att vinna något. Men tyvärr så har jag inte det, kan bara dra en vinnare. Jag hoppas i alla fall att vissa av er har chansen att vinna i någon av mina andra tävlingar.

Det känns som att bloggen handlar ganska mycket om tävlingar för närvarande. Jag tror att det beror på att tävlingar är ganska roliga att anordna, det är nytt samt att jag inte har tid att blogga om mitt liv och allt runt omkring för närvarande. Då är det lättast att slänga ihop ett inlägg om en tävling, det går snabbare.

Ska i alla fall försöka få igång bloggandet ordentligt igen. Jag gillar verkligen att hålla på med bloggen, men eftersom att bloggen tar ganska mycket tid så hinner jag inte alla gånger. Men jag ska försöka bli bättre och, som sagt, få igång det ordentligt igen.


Tävling i samarbete med Saviderma!




Nu drar jag igång ytterligare en tävling och denna gången handlar det om en nattcreme från Saviderma. Jag fick hem två pumpflaskor förra veckan, en av dessa två ska jag lotta ut till en av er och den andra ska jag testa själv och sedan recensera.

Såhär skriver Saviderma om sin produkt på deras hemsida:

"En nattcreme för torr, trött och livlös hy. En riktig energikick!

Huden nybildas på natten. Det är då den är mest mottaglig för omvårdnad. Nattcremen är fylld med antioxidanter och vitaminer.

Den innehåller både A-vitamin som är bra mot torr och åldrande hud och E-vitamin som förebygger rynkbildning och är hudspänningsreglerande. Macadamioljan hjälper till att bevara fuktigheten och är bra mot torr och åldrande hud. Avocadooljan och Morotsextraktet ger huden en fin lyster och hjälper hudens uppbyggnad. Gurkört är den bästa GLA-källan. Den påverkar huden på djupet så att den inte åldras i förtid.

Saviderma nattcreme är baserad på miljövänliga ingredienser som är noggrant sammansatta för att uppnå bästa resultat."


En pumpflaska på 50ml kostar 225:- på Savidermas hemsida, nu har ni chansen att vinna en.

"Jag är med och tävlar om en nattcreme hos Jennie i samarbete med Saviderma"


REGLER:

För att vara med och tävla ska du skriva om tävlingen på din blogg och länka till både mig och Saviderma (ni får givetvis använda er av min bild och text). Lämna länken i en kommentar tillsammans med er mailadress samt gilla min blogg på Facebook här och Saviderma på Facebook här. Lämna även ert Facebook namn i kommentaren så jag kan kontrollera att vinnaren verkligen har gillat!


GLÖM INTE MAILADRESSEN, DEN BEHÖVS FÖR ATT JAG SKA KUNNA KONTAKTA VINNAREN!


Tävlingen avslutas den 23 maj kl 19.00.


BrilliantSmile tävlingen avslutad!


Nu är tävlingen i samarbete med BrilliantSmile avslutad och jag har lottat fram två lyckliga vinnare som får chansen att prova denna underbara tandblekningstandkräm.

Vinnarna presenteras här:



Grattis till er båda två. Hoppas att ni blir lika nöjda med tandkrämen som jag är.
(Vinnarna har blivit kontaktade via mail!)


Lugnt och skönt..


Har varit en lugn och stilla dag på jobbet idag.. Dagen har varit riktigt bra även fast det är fredag den 13:e. Har ni haft nå otur idag? Eller är det kanske en turdag för er?

I vilket fall som helst, BrilliantSmile tävlingen är avslutad och vinnarna presenteras inom kort. I samma veva kommer det att dyka upp en till tävling i samarbete med Saviderma.   

Nu ska jag fixa det sista till mina två inlägg..


Snuddar vid mållinjen..


Nu är vi inne på slutspurten i tävlingen om en tandblekningstandkräm. Tävlingen avslutas ikväll kl 19 och jag drar två vinnare när jag har kommit hem från jobbet.

Vill ni vara med och tävla, och han chansen att vara en av de lyckliga två som vinner en varsin tandkräm? Kika in här.


Recension av Noka Milkshake Diet Choklad..




Jag och min sambo har nu testat Nokas Milkshake Diet av smaken Choklad. Vi har lite olika åsikter om denna produkt. Eftersom att vi enbart testat choklad så kan vi ju bara recensera just den smaken.

Såhär står det på Nokas hemsida:

Vi har inte använt Noka för viktnedgång, utan som måltidsersättning eftersom att vi är så dåliga på att äta alla måltider vi ska. Då har det varit himla smart och enkelt att dra ihop en milkshake och klunka i sig den.

Man ska blanda 3 mått med pulver i 2,5 dl mjölk (man kan använda soyamjölk om man vill), sen skakar man den, antingen för hand eller i en shaker. Den ska avnjutas kall och om man vill kan man blanda i lite frukter för att förbättra smaken lite grann. Det är viktigt att dricka mycket vatten då man dricker dessa shakes för att få igång förbränningen och inte bli så yr.

Min åsikt om denna produkt är inte bra, tyvärr. En halv milkshake är det jag har fått i mig, sen var jag på gränsen till att kräkas. Konsistensen var i det tjockaste laget och shaken smakade kartong. Jag vet att det finns många andra som gillar denna produkt, men jag klarade inte med den.

Nils åsikt är att man blir mätt av shaken, men det tar ett tag innan man vänjer sig vid konsistensen. Han anser att det är en bra måltidsersättning men smaken kan förbättras. Det håller jag med om.

Eftersom att vi inte har använt den för viktnedgång så kan jag tyvärr inte uttala mig på den punkten. Men produkten gjorde en pigg och alert, vilket helt klart är ett plus. Man vill ju bli mer aktiv så man kan promenera eller något.

Jennie ger produkten: ♥♥ / 5
Nils ger produkten:  ♥♥♥♥ / 5


Livet är verkligen inte lätt alla gånger..




Idag har Tindra kommit, och hon ska stanna i några dagar. För närvarande ligger hon och sover i soffan. En trött tös.

Jag hade tänkt gå och skriva en inköpslista och fixa lite lunch, håller på att hungra ihjäl. Men jag är så jävla trött idag, så jag vet ärligt talat inte hur fan jag ska orka. Ursäkta att jag svär en hel del, men jag är så utmattad. Har inte sovit bra eller ordentligt sen i lördags och jag håller seriöst på att bli tokig. Jag får ju nån timmes sömn, men det är inte bra sömn. Jag vrider och vänder på mig, jag drömmer dåliga drömmar och jag känner mig nästan tröttare efter att ha sovit än då jag inte sovit alls. Känns inte så jävla bra.
Har i alla fall kontaktat min vårdcentral och min läkare ska ringa upp mig på fredag, synd att man måste vänta så länge men vad fan. Förhoppningsvis överlever jag 2 dagar till. Håll tummarna för mig..

Idag och imorgon är jag ledig i alla fall, vad jag vet än så länge. Ganska skönt, kanske jag kan få vila lite grann. Sen blir det jobb på fredag. Kommer att bli prima..

Nej, se om man orkar resa sig från soffan. Ha en bra dag hörrni!


När all sömnlöshet verkligen tar knäcken på en..


Tror ni att jag kunde somna igår? Icket, somnade inte förrän vid kl 7 imorse och fick då på sin höjd 3 timmars sömn. Ändå hade jag tagit en sömntablett, så jävla skumt! Jag ogillar verkligen att tabletterna funkar så dåligt. Ska ringa min läkare imorgon och se hur vi ska lösa detta. Kan inte ha det såhär.

Har sovit riktigt dåligt sen i lördags. Usch!..

Nog om det, har jobbat ikväll. Gick bra även fast jag bara sovit ca 3 timmar. Var inte speciellt trött på jobbet, men nu är jag helvetes trött kan jag ta och tala om. Fick även ett till kvällspass i veckan, skönt att ha ganska mycket jobb. Det blir mitt 6:e pass denna månad, än så länge i alla fall. Förhoppningsvis trillar det in mer.

Imorgon ska jag i alla fall ta emot Tindra. Vi ska vara hundvakt åt henne några dagar då Birgitta och Stig ska resa till Skåne. Kommer att bli bra.

Nej, nu ska jag sova. God natt på er!


Hur gör djur?.. Bra fråga!


Har inte bloggat på några dagar. Det beror på att jag har jobbat och jag har haft svårt att ställa om mig från nattjobbet mellan lördag och söndag. Idag har det varit en sovardag, tänker inte gå in nå på vad som har hänt idag eftersom att det är för personligt.

Har i alla fall mest sovit idag. Och måste snart lägga mig igen, då jag jobbar imorgon. Men jag undrar hur jag ska ta mig till jobbet imorgon, eftersom att Nils börjar jobba ca 2,5 timmar före mig så han kan inte köra mig. Har kollat på bussar, men ingen buss går till jobbet går förbi här. Så det blir väldigt mycket bök att ta sig till jobbet via buss. Och jag får inte tag i någon via telefonen heller, för ingen svarar. Helt sugit.

--------------------------------------------------------------

Uppdatering!

Fick tag i Anneli ikväll, och hon är en ängel och ställer upp så jag tar mig till jobbet imorgon! Sen hämtar Nils mig då han slutat. Tusen tack Anneli för att du hjälper mig, betyder riktigt mycket för mig!

Nu sova, god natt!


Paket från BrilliantSmile..




Fick ytterligare ett paket från BrilliantSmile idag. Detta paket, precis som det andra innehåller 12 tandkrämstuber. Så det kommer kanske att dyka upp nån fler tävling gällande denna produkt senare.

Eftersom att jag har inlett ett samarbete med BrilliantSmile så fick jag detta paket. Riktigt kul, eftersom att jag verkligen gillar denna produkt, och hon jag har kontakt med är så trevlig och tillmötesgående. Har bara bra saker att säga om detta företag, min kontakt på företaget och denna underbara produkt.

Hur många av mina läsare är det som har provat denna produkt? Vad är er uppfattning om den? Om ni inte har testat den men vill, varför skulle ni vilja testa den?


Missa inte chansen att vinna denna tandblekningstandkräm här.


Tävlingar på ingående..




Fick ett paket med posten idag. Det innehåller två produkter av samma sort från Saviderma. Det är tänkt att den ena ska jag prova själv och den andra ska jag lotta ut till någon av er läsare. Ska bli väldigt kul.

Jag har två tävlingar som ligger och väntar på att bli publicerade. Dels denna produkt som ska lottas ut, sen har jag en till produkt, med två lyckliga vinnare som ska lottas ut i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Care AB. Men tänker inte starta någon mer tävling förrän någon av de två pågående är klar, så det inte blir för mycket.

Riktigt kul att jag har kunnat komma igång ordentligt med detta nu. Hoppas att ni finner mina tävlingar roliga och bra.


The end of thursday..


Kom hem från jobbet för ett tag sen. Det enda jag har hunnit göra är att äta lite grann och mysa med Hjärtat en stund. Blir att återgå till soffan och kika lite serier innan jag stänger mina vackra blå.

Imorgon ska vi och hälsa på min mormor en sväng med Hjärtats gammelfarmor. Ska bli kul. Sen har jag självklart jobb i morgon kväll, dock bara fem timmar. Kommer att bli kanon.

Hoppas att ni har haft en bra dag. God natt!


Jobb för hela slanten..


Idag blir det inte så mycket uppdateringar eftersom att jag kommer att jobba eftermiddag/kväll. Imorgon kanske det blir någon fler uppdagering för då jobbar jag bara kväll. Men under helgen lär det stå stilla eftersom att då jobbar jag natt.

Riktigt kul att man har fått lite jobb, kommer att kännas bra när man får lönen i slutet på juni. Sen i januari har jag inte haft mer än cirka 2 jobbpass i månaden, men nu i maj har det skakat lös en del jobb. Med dessa pass jag fått nu kommer jag att ha haft 4 jobbpass  denna månad, och mer lär det garanterat bli. Jag tror att det har och göra med att jag tackade ja till att gå natt också. Riktigt kul detta.

För er kanske 2-4 jobbpass inte är så mycket, men för mig är det mycket då det ska delas ut vikariejobb på ganska många vikarier och jag är en av dem som varit där kortast tid, då är det inte så underligt att jag får vänta på min tur. Helst hade jag velat ha ännu mer, men jag tar det jag får. Innan jag blev vikarie inom psykiatrin så gjorde jag inget annat än pluggade, vilket betyder att 4 jobbpass är mycket för mig. Helt klart massor mer än innan.

Jag kan ärligt säga att jag gillar nattpassen bäst, inte för att de ger bäst betalt utan för att det är ett helt annat lugn på avdelningarna under natten, man finns till hands på ett annat sätt och eftersom att jag är van att vara vaken på natten känns det mer naturligt. Får väl se om jag tycker samma efter mitt sommarvikariat.


Statistiken bara stiger och stiger..


Åh så kul. Fick ett nytt besöksrekord igår igen. Snart måste jag nästan börja fira, fast inte riktigt än. Statistiken måste stiga lite mer innan jag börjar fira att jag fått så många besök.

Är riktigt glad över att ni vill kika in i min blogg. Hoppas, som sagt, att vissa av er stannar kvar.


BrilliantSmile, a Brilliant choice?


Har ni sett att BrilliantSmile har lanserat en reklamfilm? Den sänds på kanal 5 och den är lite små kul att titta på. BrilliantSmile specialiserar sig på tandblekningsprodukter, och tandkrämen ifrån dem är riktigt underbar. Den luktar gott, man känner sig fräsch i munnen och den gör verkligen det som den utger sig för att göra.. Nämligen bleka ens tänder. Tänderna blir vita och fina, redan efter första borstningen. Använder man tandkrämen regelbundet så bygger den succesivt upp och förlänger blekningseffekten.

Detta är helt klart den bästa tandkrämen jag provat som gör ens tänder vitare, och det är en tandkräm som jag kommer att fortsätta använda.

Har ni sett reklamfilmen på kanal 5? Om inte, kika på den direkt här:





Anledningen till att det är två reklamfilmer, med samma koncept är för att det finns en internationell reklamfilm och en svensk reklamfilm. Jag tyckte att reklamfilmen var riktigt rolig att titta på, för lite sanning finns det ju i den. Vem vill inte ses från sin bästa sida?

Är ni sugna på att testa BrilliantSmiles tandkräm? Antingen går ni in på BrilliantSmile och beställer den, eller så testar ni er lycka i min tävling om just denna tandkräm här.


Noka-tävlingen avslutad!


Nu är Noka tävlingen avslutad och jag vill säga tusen tack till alla som ville vara med och tävla. Det var min första tävling och jag är jätte glad över att så många ville vara med. Nu hoppas jag att vissa av er är med i mina andra tävlingar också.

Vinnaren av Noka tävlingen blev i alla fall:

Ett stort grattis till dig! Hoppas att du kommer att gilla produkten! Du har blivit kontaktad via din mail, så glöm inte att kika där!

 

Tack till alla som var med och tävla! Glöm inte mina andra tävlingar:

Tävling i samarbete med Brilliantsmile.se

Tävling i samarbete med Happyhair.se



Tävling i samarbete med BrilliantSmile


Nu kör jag igång en tävling i samarbete med BrilliantSmile. BrilliantSmile specialiserar sig på tandblekning och produkten ni har chans att vinna är självklart deras tandblekningstandkräm.

Lite information om tandkrämen:
1. Avlägsnar effektivt ytliga missfärgningar och motverkar plaque och tandsten.
2. Bildar en skyddande hinna på tänderna som motverkar att nya missfärgningar fastnar på tänderna.
3. Motverkar svavelbakterien som ger sk. Halitosis (dålig andedräkt).
4. Motverkar karies.
5. Har en antiinflammatorisk effekt.
6. Motverkar ilningar och isningar.
7. Tandkrämen är dryg. Använd endast en ärtas storlek varje gång ni borstar tänderna.
8. Har ingen skadlig slipande effekt.
9. Förlänger blekningseffekten.

Jag har använt mig av deras tandkräm i några dagar nu och mitt första intryck av den är att den fungerar. Tänderna blir vitare och tandkrämen luktar så gott. Man blir ren och fräsch i munnen av den. Nu har ni chansen att vinna denna underbara tandkräm.

Hur gör ni då för att tävla? Jo, såhär:



"Jag är med och tävlar hos Jennie om en tandblekningstandkräm ifrån BrilliantSmile."

REGLER:

1 lott: Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg och länka till BrilliantSmile samt detta inlägg (Ni får självklart använda er av min bild + text). Lämna en kommentar i detta inlägg om att du är med, lämna länken till ditt inlägg samt din mailadress.

2 lotter: Gör ovanstående samt gilla min blogg på Facebook här och BrilliantSmile på Facebook här. Lämna ditt Facebook-namn i kommentaren så jag kan kontrollera att vinnaren har gillat.

DET KOMMER ATT VARA 2 VINNARE!
GLÖM INTE MAILADRESSEN, DEN ÄR VÄLDIGT VIKTIG OM JAG SKA KUNNA KONTAKTA VINNARNA!

Tävlingen avslutas den 13 maj kl 19.00!


Underbart med läsare..


Åh vad glad jag är! Har idag fått ett nytt besöksrekord på min blogg, riktigt kul att så många har varit in på min blogg. Förhoppningsvis stannar några av er kvar, och till er vill jag säga: Välkommen hit, hoppas att ni kommer att trivas!

Jag är så glad, alltid kul med fler läsare. Att jag den senaste månaden fått två nya prenumeranter via bloglovin är också riktigt roligt.


Detta med tävlingar är väldigt kul..


Jag ser att det är många som redan är med och tävlar om löshår från Happyhair, vad kul. Då kanske jag kan få göra er lite nyfikna och säga att det kommer att dyka upp en annan intressant tävling när Noka-tävlingen är avslutad. Vad som kommer då, de får ni se efter själva.

Det är en produkt som jag gillar väldigt mycket och som man använder sig av varje dag. Mer än så säger jag inte. Är ni nyfikna nu? :)

Imorgon avslutas Noka-tävingen så är det någon mer som vill tävla så passa på nu. Det kommer även att komma upp ytterligare en tävling i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty AB. Men eftersom att jag har valt att bara köra på två tävlingar samtidigt så det inte blir för mycket, så kommer den tävlingen i mitten på maj.

Hoppas ni gillar tävlingar och att ni är med och tävlar så mycket som möjligt! :D


Surrhumla angående jobb..


Trött är jag verkligen. Har jobbat i natt, blev utringd extra. Härligt att få in lite timmar, men det har varit jätte lugnt i natt. Dock är jag riktigt trött nu, skulle inte ha några som helst problem med att somna nu, men eftersom att jag vaknade 15.30, så ger de inget att sova nu :P Då kan jag vara vaken tills det är läggdags istället.

Nej, nog surrat om det. Nu ska jag hitta på nå fyndigt att göra.


Tävling i samarbete med Happyhair.se!



"Jag är med och tävlar om ett valfritt syntet clip-on set från Happyhair.se hos Jennie."


REGLER:

1 lott: Gå in här och välj ut vilket clip-on set du skulle vara intresserad av. Skriv i en kommentar att du är med samt posta länken till det löshår du vill ha. Glöm inte din mail-adress!

2 lotter: Gör ovanstående + att du publicerar tävlingen på din egna blogg och länka till mig och happyhair.se. Ni får självklart använda er av min bild + text. Lämna länk till erat inlägg i en kommentar samt ovanstående information.

3 lotter: Gör allt ovanstående samt gilla min blogg på Facebook här, och Happyhair på Facebook här. Glöm inte att lämna erat Facebook-namn i kommentaren så jag kan kolla att vinnaren verkligen har gillat!

GLÖM INTE MAIL-ADRESSEN! VÄLDIGT VIKTIG SÅ JAG KAN KONTAKTA VINNAREN!
OBS! TÄVLINGEN GÄLLER ENDAST SYNTET CLIP-ON SET, INGET ANNAT!

Tävlingen avslutas den 15 maj kl 14.00!