Tillbaka till startsidan?

jenniemariajohansson @ instagram


 
Följ mig på Instagram - jenniemariajohansson


Snabb uppdatering av min egna..


Då har jag snabbt uppdaterat min egna design. På tiden, och skönt är det då det är fräschare.

Nu ska jag göra mig klar för att fara iväg en sväng.


Beställningsdesign klar..


Har precis blivit klar med en design till en tjej vid namn Julia. Det är riktigt kul att göra designer till människor då dem verkligen vet vad de vill ha och då de uttrycker sin lycka över det färdiga resultatet. Man växer verkligen som designer. Nu kan jag ju inte mäta mig med många andra designers där ute, men jag har det som hobby och lär mig lite allt eftersom. Huvudsaken jag tycker att det är roligt.
 
Slutresultatet av designen blev i alla fall såhär:

(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
 
Det är snart läge för mig att fixa lite grann i min egna design, samt kanske ta tag i bloggandet? Har hur mycket som helst att skriva om, men inte riktigt viljan till att sätta mig ner och skriva. Förhoppningsvis kommer det snart tillbaka. Håll en tumme för mig!


Detta med presenter är inte lätt..


Har ni sett sidan Presentz.se? Det är en riktigt bra sida om man har idé torka när det kommer till presenter. Här kan du få tips och idéer, och det finns många olika kategorier att välja mellan: Bröllopspresent, present till kille, present till tjej och så vidare. Jag vet då att denna sida kommer att få hjälpa mig några gånger, för det är inte lättast att hitta presenter till sina vänner, föräldrar, pojkvän/flickvän eller barn oavsett ålder. Ibland får man nästan leta ihjäl sig. Tur att denna sida finns då, perfekt för oss utan idéer.
 
Man kan även skicka in egna present tips till sajten och få dem publicerade, har ni något bra tips? Tveka inte att gå in på deras hemsida och fyll i deras kontaktformulär.