Tillbaka till startsidan?

Spännande och intressant..


Åh, spännande. Har fått en avi från posten om att jag har ett paket att hämta ut. Det är ett paket från ett av företagen som jag har samarbete med. Så nu har jag snart lite mer grejer att starta ytterligare en tävling. Ska bli intressant.

Får det ena till det andra. Jag lär inte blogga så mycket idag, och kanske inte så mycker imorgon heller då jag har åkt på nattjobb :) Ska jobba i natt och natten till lördag. Ska bli väldigt spännande då jag aldrig har jobbat natt tidigare.

Ni kanske har några tips på hur jag ska lyckas hålla mig vaken?


Har inte hänt så mycket egentligen..




Ett väldigt sent första inlägg idag. Samt att detta nog blir mitt enda. Har inte varit så social på bloggen eftersom att jag har varit social i det vardagliga livet.

Jag och Anneli har haft en pluggdag idag, eller.. Det skulle ha varit en pluggdag. Lite plugg fick jag gjort, men inte mycket. Eftersom att vi inte har haft pluggdagar på ett tag så vart det att vi gjorde lite annat. Men vi kommer att komma igång.

Ska tillbaka till henne imorgon igen. Då ska vi även en sväng på stan. Det blir bolaget och fixa lite dricka inför Emmies födelesdagsfest på fredag samt att köpa en present till henne. Jag tror att jag vet vad jag ska köpas, men det återstår att se. Kanske hittar nå roligare.

Kan ju även tillägga att veckan känns riktigt knäpp.. Det är torsdag imorgon, och jag har i mitt huvud att det är tisdag eller onsdag imorgon. Har svårt att förstå att måndag var röd och därav blev veckan kortare. Efter helgen bör jag ha dagarna rätt igen.


Dagens make..




Dagens sminkning såg ut såhär.. En ganska enkel sminkning men ändå så sticker den ut lite grann. Kände att jag ville ha lite färg på mig idag, då jag ändå är på bra humör, solen skiner och jag har ändå haft en hyfsad bra natt.

Detta har jag använt:

Face Moisturizer från Stockholmsgruppen - Använde denna som grund eftersom att jag var så torr i ansiktet. Ville inte att sminkningen skulle bli dålig på grund av mitt torra ansikte.
Dream Matte Mousse Foundation - En mousse foundation i färgen Ivory. Eftersom att jag har så ljus hy så måste jag använda ganska ljusa produkter.
Dream Mousse Concealer - En concealer i färgen naturell för att dölja mörka ringar under ögonen. Brukar inte använda denna alla gånger, men de gånger det behövs.
Mineral puder från Mary Kay - Ett puder i färgen Ivory borstade jag även lätt över ansiktet för att ge lite lyster. Inte kul med ett helt matt ansikte.
Eyeprimer tinted från Make Up Store - Lade ett lätt och tunt lager på ögonlocken och under ögonen. Lade även lite grann i ögonbrynen för att hålla dem på plats samt att de man sätter på brynen sen sitter bättre.
Ögonskuggor från Paletten jag köpte på HM - Jag använde en vit, en ljusgrön och en turkos till ögonen. Sen använde jag en mörkbrun ögonskugga till ögonbrynen. Tycker att ögonskugga i brynen ger ett jämnare och bättre resultat än då jag använder mig av ögonbrynspenna.
Volume Million Lashes Mascara - Satte ett lätt lager med mascara. Inte för mycket och inte för lite. Ville att de skulle synas men det skulle inte ta focus från all annan sminkning.
Avslutade med Inliner Kajal Vit från IsaDora - Lade vit kajal på vattenlinjen i ögat för att förstora mina ögon lite grann. Vart riktigt bra tycker jag.

Så härligt att sommaren är här snart, då behöver man inte använda sig av foundations längre. Utan man drar bara på ett tunt lager med mineralpuder (om man känner för det) och sen vad man vill runt, i och på ögonen. Sen är man klar. Jag vet att jag knappt ens behöver mineralpuder på sommaren, för jag vill inte täcka mina fräknar som kommer, samt att jag har finare och bättre hy då. På vintern känner man sig alltid fin då man har piffat till med lite foundations och grejer, på sommaren känner man sig, nästan till och med fin utan smink. Ganska skönt.



When nothing else matters..




Jennie idag! Har kört på en turkos/vit sminkning, ett rosa och ett svart linne, leggings, mina höga stövlar och en vit kofta. Var riktigt härligt att gå såhär ute idag. Blåser lite kallt, men frös gjorde jag verkligen inte.

Har varit en riktigt härlig dag. Spenderade cirka tre timmar på skolan och pluggade matte. Välbehövligt, ibland behöver man en lärares hjälp även fast man har en sambo som är duktig på matte.

Imorgon börjar min och Annelis pluggdagar om. Ska bli grymt kul och skönt, framförallt. Få komma upp i vettig tid och få göra saker, få undan arbeten och verkligen fokusera på att plugga. Ska blir riktigt skönt!


Snack om webbläsare..


Har precis uppdaterat min dator, så den fick service pack 1 och IE 9. Testar för närvarande IE 9, och vet ni vad? Jag, som har varit fruktansvärt anti internet explorer, gillar den! Det är mycket utrymmer för många saker, den är enkel och stilren. Den är snabb, och nu ska vi se om den klarar det största testet.. Att skapa radbyten.

Största anledningen till varför jag gick ifrån IE till Firefox var för att IE slutade stödja radbyten. Den satte ihop allt i en klump och jag gillade det inte. Men som det ser ut nu så stödjer den radbyten. Kanske att jag ska testa IE 9 ett tag då.

Vad tycker ni om Internet Explorer? Har ni testat IE 9? Och vilken läsare anser ni vara bäst?


Tävling på ingående..




Jag håller på att fixa i ordning det sista för tävlingen från Happyhair.. Den kommer att dyka upp så fort jag har fått klart för mig riktigt vilken produkt det gäller osv från företaget. Men inom några dagar bör en tävling om löshår dyka upp så är ni intresserade så föreslår jag att ni håller ögonen öppna!..


Paint it black..




I fredags fick jag för mig att jag ville göra nå annorlunda med mina naglar. Var lite less att bara ha enfärgat.

Jag lade en beige-aktig grund och drog ett svart, lite bredare sträck i mitten på nageln. Det vart faktiskt riktigt bra, men färgen lossnar så fort på mina naglar så jag måste göra om naglarna redan idag. Tror att jag har kommit på hur jag ska måla dem denna gång. Blir det bra så kommer det en bild på dem senare.


Då var denna helgen snart över för mig..


Påsken är ännu inte över, men firandet av den är över senare ikväll, för oss i alla fall. Ikväll blir det att fara hem och tillbak till vardagen. Har jobb imorgon mellan 7 - 16.45, så det blir en tidig kväll ikväll och sen bara chill resten av helgen ( de vill säga söndag kväll och måndag!). Har plugg att göra, även fast jag varit väldigt flitig och pluggat här så måste det pluggas ännu mer.

Önskar även att jag fick svar snart angående alla utbildningar och kurser som jag har sökt, men får nog inge svar förrän mot hösten, eftersom att de inte börjar förrän i höst.

Nej, nog tjattrat från mig. Ska plugga lite mer nu sen blir det påskbuffé till middag innan vi gör oss klara för att fara hem. Hoppas att ni får en mysig lördag, med solig dag/kväll och mycket mys.


Happy easter everyone..


Idag är det långfredag, och påsk. Så glad påsk på er allihopa.



Ytterligare ett paket med posten, älskar att få paket!




Fick även hem ett paket igår ifrån Buzzador. Det paketet innehöll produkter som jag ska "buzza" ut till människor, berätta om produkten, om Buzzador, prova själv och sen skicka in rapporter med hur jag tycker att produkten var, vad mina vänner, kollegor (ja, vilka det nu än är som man "buzzar" ut produkten till) tycker om den osv.



I paketet låg en hel drös med små tandkrämstuber, en stor tandkrämstub till mig och en tandborste. Den produkten jag ska "buzza" ut är Pepsodent White Now - Ice Cool Mint. En produkt som innehåller en ny aktiv ingrediens - Blue Covarine. Det är ett pigment som bildar ett blått lödder när man borstar tänderna. Det pigmentet lägger sig sedan som en hinna på tänderna och skapar därmed en omedelbar whitening-effekt. Ju mer man använder tandkrämen desto vitare tänder får man.

Har redan delat ut en hel drös med prover av denna tandkräm, jag har bara några enstaka tuber kvar. Har även själv redan provat tandkrämen, och den gav verkligen vitare tänder direkt. Eller, det kändes som det i alla fall, man uppfattar tänderna som vitare. Den luktar gudomligt gott och man får en riktigt bra andedräkt efteråt.

Det är i alla fall en tandkräm som jag helt klart kan tänka mig att fortsätta med, än så länge i alla fall. Dock inte för att den gör tänderna vitare, för jag tror att de kan finnas andra tandkrämer som är bättre än denna. Men för att den luktar gott, man känner sig fräsch i munnen och andedräkten blir riktigt bra av den.

Ska skriva en lite mer grundlig recension om den senare tror jag. Nog för att jag redan skrivit en hel del om den nu, men det är bara första intryck eftersom att jag bara hunnit använda den igår kväll och imorse. Måste testa den lite mer innan jag kan ge en ordentlig recension.


Det är så kul att få en massa paket, eller hur?




I måndags fick jag ett paket med posten. Jag visste ju så klart vad det var, men det är alltid riktigt kul med paket. Fick paketet ifrån Eva på Scandinavian Health & Care AB. Det är en produkt som jag ska testa och sen recensera i bloggen.



Paketet innehöll Noka Milkshake, 15 portioner i Choklad smak. Främsta anledningen till varför jag ville testa och recensera denna produkt är inte för att se om jag går ner i vikt av den (även fast det inte skulle skada om man tappade nått kilo) för jag är inte så brydd över hur mycket man väger, så länge man själv trivs. Största anledningen är för att man kan använda Noka som måltidsersättning så man ser till att få i sig alla de mål om dagen man behöver för att man ska må bra. Jag är riktigt dålig på att äta minst tre mål mat om dagen, och att då byta ut ett av de målen (som jag inte äter egentligen) mot en shake är ju aldrig fel. Jag får i mig det jag behöver, kroppen mår bättre, jag orkar mer. Sen kanske jag har tur att tappa nått kilo.

Jag och Nils testar denna produkt tillsammans. Får väl se om vi tycker lika eller olika i slutändan. Just nu tycker vi ganska olika kan jag säga i alla fall :P

Recension bör komma om någon vecka när man har testat alla portioner och hunnit fatta sig ett tycke om den, och kikat på allt runt omkring och se om det är som de säger att den ska vara.


En kort uppdatering..


Sitter just nu i Arvidsjaur. Vi åkte hit en sväng nu över påsk, ska dock bara vara till på lördag eftersom att jag jobbar på söndag *jippi*

Har inte så mycket att skriva för stunden. Håller på att fixa lite grann för en andra tävling som kommer att dyka upp på bloggen om några dagar, pluggar, spelar och bara är. Det är vad jag gör om dagarna.

Nu ska jag återgå till spelet en kortis innan läggdags.



Tävling i samarbete med Noka!


Nu drar jag igång min första tävling i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty AB. Det gäller ett paket Noka Milkshake måltidsersättning.

NOKA är en vettigare form av viktminskning tack vare att den bibehåller sunda energinivåer och bränner fett istället för att bryta ned muskler. Med NOKA är energiintaget absolut korrekt, något som snabbt gör att kilona försvinner utan att tappa av muskelmassa.

Är du sugen på att vara med?



“Jag är med och tävlar hos Jennie om ett paket med NOKA Milkshake


För att vara med och tävla gör såhär:

1 lott: Besök Noka och välj vilken smak du vill ha på Milkshaken. Skriv ett inlägg om tävlingen i eran blogg, länka till detta inlägg och till Noka.se (Ni får självklart använda min bild och text). Har du inte blogg så går det lika bra att dela på Facebook, se då till att du har en öppen facebook. Lämna ditt namn så jag kan kontrollera att vinnaren verkligen har delat.  Skriv "Jag är med" samt lämna länk till erat inlägg, mail och vilken smak ni vill ha i en kommentar.

2 lott: Gör ovanstående samt gilla Noka på Facebook här, och min blogg på Facebook här (Lämna erat namn på Facebook så jag kan se att vinnaren verkligen har gillat).

Det är viktigt att ni lämnar eran mail så jag kan kontakta vinnaren när tävlingen är avslutad.

Tävlingen avslutas den 3:e maj kl 19.00!


Sötaste chihuahuan i världen..




Lugna gatan hemma hos oss..


Nils och Valle har en lat söndag. Nils sitter och spelar och Valle ligger och sover. De är ganska söta. Valle ligger förnärvarande tvärs över Nils tangentbord. Tur att det är i alla fall den halvan han inte behöver använda.



De är ganska så söta, tycker jag i alla fall. Nu ska jag sätta min och spela ett spel jag med och se om man kanske vinner ikväll. Igår gick det riktigt dåligt att spela, förlorade nästan bara hela tiden. Leauge of Legends är verkligen beroendeframkallande, tur att jag inte har fastnat så hårt i träsket utan har vett att sluta när det behövs.

Hoppas att ni har haft en lika lugn och skön söndag och söndagskväll som vi.


Nya designen på plats..



Jag är grymt nöjd över min nya design. Även om ljusrosa inte riktigt är jag, så är den riktigt fin. Vad tycker ni? Vart det bra?


Time to make a change..


Det kommer att dyka upp en ändring i min design inom kort. Måste göra lite ändringar eftersom att jag måste få plats med en del nya saker nu när jag har kontakt med företag.

Den dyker upp när jag är klar, bör inte dröja allt för länge.


Världens vackraste Valle..




Vi har för närvarande ursöta Valentino, "Valle", på besök. Han ska vara här antingen till imorgon eller till på söndag. Det beror lite grann på om det blir som Carro planerat eller inte. Hon behövde hjälp med honom och självklart säger jag ja. Han är ju hur söt som helst och världens lugnaste.

Just nu ligger han på skrivbordet mellan min och Nils dator och sover. Liten, lätt att ta hand om och urgullig.


Fri frakt för alla mina läsare..




Jag har inlett ett samarbete med Happyhair.se. Kommer att ha tävlingar från dem samt att jag mest troligt kommer att testa några av deras produkter och recensera dem. Vad tror ni om det? Skulle ni vara med i någon tävling angående löshår och peruker? Och skulle ni vara intresserad av att läsa recensioner om deras löshår?

I vilket fall som helst, så får alla mina läsare fri frakt då de handlar från deras sida genom att uppge: jennie i kassan.

De är lättanvänt löshår, lätt att sätta fast och lätt att ta bort. Känner man att man vill ha en snabb förändring för en kväll så är det helt klart värt att testa.


Nu finns jenniemariajohansson.se på Facebook också!


Nu finns min blogg på Facebook också. Så alla som gillar min blogg kan ju kika in där och följa den, så får ni de senaste uppdateringarna direkt på Facebook. 

Antingen använder ni er av Facebook rutan i menyn eller så klickar ni här.


Det är så fel..


Alltså, är det något jag blir riktigt upprörd över så är det när man kopierar någon annan. Det spelar ingen roll om man tar en bild, en design, ett textstycke, vad som helst. Det är fel. Man kopierar inte något från någon annans blogg utan att fråga.

En kompis till mig har fått ett stycke ur sin blogg kopierad nyligt, och jag gillar det inte. Visst att man kanske reagerar på vad den andra skriver. Men då kan man hänvisa till den bloggen, eller fråga bloggaren som skrivit om man får låna stycket som denna har skrivit. Man tar in en text från någon bara rakt av.

Jag blir upprörd, även om ingen har dött av det eller nå så vet man aldrig hur den man kopierat ifrån ska reagera. Är det verkligen så få personer som har vett att fråga om det får låna något från andra?

En annan tjej jag pratar med har upptäckt att en tjej har kopierat hennes design rakt av. Det är så dåligt. Jag kan inte riktigt förstår hur människor kan göra sådär. Vad är det som är så fel med att prata med varandra, fråga saker eller göra något eget och unikt?

Jag säger det en gång till: Man kopierar inte från någon annan, oavsett vad det gäller! Det spelar ingen roll om det bara är små saker, det är riktigt dålig stil att göra så.


Detta ska verkligen bli intressant..


Woho, nu har jag fått kontakt med ett till företag. Så det kommer att dyka upp två tävlingar på min blogg ^^ Och när de är avslutade så dyker det upp en tredje :) Detta ska verkligen bli spännande. Vi får väl se om jag har några läsare som är med.

Detta är verkligen kul och nu hoppas jag verkligen att ni är med och tävlar när de dyker upp. Jag har slitit som ett djur för att få igång tävlingar.

Håll utkik, till vecka bör första tävlingen dyka upp om allt går som planerat!


Detta ska bli spännande..


Det kommer mest troligt att dyka upp en tävling här på min blogg, och som det ser ut just nu så blir det i såna fall nästa vecka. Ska bli spännande. Min första tävling någonsin. Får väl se om jag har några läsare som vill vara med och tävla lite grann ^^


Bangerhead.se, för de som behöver lite produkter till håret, huden och naglarna..


Nu hade jag tänkt visa er lite produkter från Bangerhead.se som jag hade tänkt införskaffa  så fort möjlighet ges.


Det är en Volumizing borste, skulle passa bra i mitt hår till när jag fönar. Så jag får in lite mer volym i mitt fluff. Det är BlondMe Brilliance Shampoo Cool och självklart balsamet till. Det ska ta bort de varma tonerna i håret och göra det lite kallare. Kan vara bra att använda sig av till vardags. Sen under sommaren vore det grymt att använda sig av L'oréal Silver Shampoo, någon gång då och då. Fick tipset av min frisör att jag skulle prova dessa två shampoon och hittade dem till riktigt bra priser på Bangerhead.

De har många bra produkter till alla hårtyper för riktigt bra priser. Behöver du några nya produkter? Kika in där och beställ, det ska jag göra!

Kika in hos Bangerhead, kolla in deras utbud. De har mer än bara hårvårdsprodukter. De har parfymer, nagellack och hudvårdsprodukter. Det finns hur mycket som helst.


Hela helgen som passerat i ett långt inlägg..


Helgen som passerat var riktigt härlig. I alla fall fredag och lördag. Fredagen bestod av mys, mys och mys. Jag och Nils bestämde oss för att ha en myskväll. Var länge sen vi bara burrade ihop oss i soffan och bara kramades framför en film. Vi köpte lite godis, en påskmust och satte ihop oss i soffan. Slutade med att vi såg tre filmer. Eller Nils såg tre filmer, jag såg 2 och en halv, somnade under tredje filmen. Var så mysigt i Nils knä så jag slocknade.

Det var en riktigt mysig kväll. Måste se till att ha myskvällar oftare.

Lördagen bestod först av att fara till farfar, säga hej och hämta hem den gröna faran. Sen följde jag med karlarna (Nils och Lidas) till Roknäs och såg på medan de skruvade. Iskallt var det, trodde jag skulle frysa ihjäl eller nå. Men de var ganska kul att se dem slita, och ställa massa dumma frågor bara för att få tiden att gå. Nu kanske ni undrar varför jag följde med om jag bara satt och ville få tiden att gå? Jag kände inte för att sitta ensam hemma och bara glo, då kan jag hellre sitta och glo med karlarna. Vem vet, kanske jag lär mig nå nytt när jag är med dem? :P

Medan vi var i Roknäs hörde Anneli av sig. De skulle tillaga tacos och undrade om vi var sugna på att joina, och självklart var vi det. Vi packade ihop oss och lämnade Roknäs vid 15.30 - 16 tiden. Fixade det som skulle fixas och drog till Anneli och Mika, där fanns Andreas också så det blev en rolig eftermiddag med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap. När Andreas sen skulle på fest vid 19 tiden bestämde vi oss för att dela på oss. Vi skulle ha grabbkväll och tjejkväll. Vi drog med oss Emmie hem till oss (mig och Nils) och grabbarna stannade hos Anneli och Mika. Grabbarna drack alkohol och tjollrade på medan vi tjejer drog på oss ansiktsmask, gjorde naglar och sminkningar. Vi hade grymt kul.



Här hade vi precis lagt ansiktsmask, efter det gjorde Anneli naglar på oss allihopa. Emmie fick rosa naglar med några små diamanter. Jag fick orange-metallic med några blommor och pärlor. Anneli körde på naturelt. En ljusrosa grund med pärlor och diamanter och ett genomskinligt lack över. Vart riktigt bra. Jag älskade den oranga, men pärlorna lossnade så fort så jag har tagit bort det nu.



Här är lite bilder från sminkningen. Tjejerna fick själv välja vilken färg jag skulle ha som sotningsfärg. Dvs den färg som syns mest, och som man använder sig av sist. Anneli valde en turkos färg och Emmies färg vart lite gråaktig. Sminknigen jag gjorde denna gång är en helsminkning. Har lagt grund, fixat ögon och kinder. Dock inge läppstift eftersom att jag inte äger nått.

Det vart riktigt bra sminkningar. Emmie passade i det grå/vit aktiga och Anneli passade grymt bra i det turkosa. Jag tror att sminkningen på Anneli är mitt bästa verk någonsin. Det vart riktigt bra. Vi limmade även fast några dekorativa diamanter under ögonen på Anneli.



Det vart grymt bra och självklart har man ingen bra kamera som kan få med allt på ett riktigt bra sätt. Det var i alla fall en grym helg och jag fick till bra sminkningar medan Anneli fick till grymma nageldekorationer.

Detta måste vi göra om töser.


Då var det dax igen..


Är för närvarande sjuk och har ingen ork att blogga. Inlägg kommer så snart jag är på benen igen!


Ville bara snabbt kika in och säga..


Inlägg kommer senare ikväll, alternativt imorgon beroende på hur mycket ork jag har. Har haft en riktigt bra och mysig helg. Som sagt, inlägg om helgen kommer senare.


Nils clip of the week: Ungar kan vara bra roliga ibland.


Föräldrarna måste skämmas nå djuriskt efter detta, men denna stackars flicka kommer att få genomgå många års psykoterapi när hon får reda på vad hon just har bevittnat.



Klicka här
för att se klippet på fullskärm.


Fredag och äntligen helg! ^^


Dagen har varit ganska produktiv. Jag har räknat ganska mycket matte, och samtalat med lite lärare. Har hunnit samtala och umgås med kusinvitamin CarroBarro också, riktigt skoj. Vi har alltid trevligt tillsammans. De där är en tjej som passar mig väldigt bra, då vi är väldigt lika varandra. Vi har märkt att våra personligheter är mer lika än vi trott, men det är grymt kul.

Får se vad kvällen bjuder på. Antingen blir det att fara och hämta min grönafara så Nils och Lidas kan kika över den i helgen, eller så blir det lugnt. Kanske ska sminka Carro ikväll. Sen ska det behövas rensas och gå igenom i förrådet. Men inget är planerat. Eller, en sak är planerad. Det är att jag ska umgås med Anneli i helgen, vi ska göra ansiktsmask och bara surra! :D

Nils inlägg kommer upp lite senare. Han håller på att fixa det sista till inlägget så det blir bra och är redo för publicering.



Välkomstpremie..




För ett tag sen beställde jag 3 nummer av Amelia och fick då en välkomstpremie i form av det på bilden ovan. Det är en mascara - Nivea Lash Elastic, en eye make-up remover - Nivea Double Effect och två armband i brunt och beiget.

Ska bli spännande att testa mascaran och make-up removern och se om de är bra produkter. Har några av mina läsare testat dessa produkter? Om så, vad anser ni om dem? Är de bra eller dåliga? Ge mig lite information om vad ni tycker så kan jag ta med det i min recension senare.


Alla har vi rätt att vara ego ibland..




Lite roligt att håret har olika nyanser av blont beroende på vad man är i för ljus :) I varmt ljus så får jag en varm färg och i kalla ljus får jag en kallare färg :) Jag gillar så klart det kalla ljuset bäst. Jag har en askig blondfärg i håret, så tro inte att jag är gulaktig på skallen bara för att vissa bilder visar det. Det beror som sagt på att jag är i varmare ljus :)


Det har nu blivit spikat, tills vidare i alla fall ;)


Varje fredag kommer det nu att dyka upp ett inlägg av Nils, i alla fall tills vidare. Vad de inläggen kommer att innehålla får ni se på fredag! :) Då dyker första inlägget upp..

Känns grymt kul att Nils vill vara med och publicera lite grann i min blogg och nu äntligen efter ganska mycket spånande så har vi äntligen kommit fram till vad hans inlägg ska innehålla. Kommer att bli riktigt bra.


Darth Vader vs Hitler. Epic Rap Battles of History 2




Äntligen är det klart..


Nu har det blivit läge för mig att visa er min förändring. Jag har varit idag till frisören och fixat det sista med mitt hår. Som ni alla minns så var jag till frisören för 2 veckor sen och fixade till håret. Det blev då inge bra i botten, eftersom att färgen inte tog så bra som vi hade hoppats på. Men idag tog den jätte bra och jag är nu helt blond.

Det känns jätte bra och jag är jätte nöjd. När hon började färga botten så såg hon att jag redan hade utväxt. En utväxt på ca 5-6mm. Seriöst? En sån utväxt på 2 veckor, snacka om ogräs till hår man har. Den andra frisören på salongen vart chockad, hon önskade att hon hade lika snabbväxande hår som jag. De kände även i mitt hår, eftersom att jag tunnade ut de för 2 veckor sen. Det vart så tunt och fint, och vad har nu hänt? Jo, det är tjockt. De har svält, så nu har jag mycket hår på huvudet igen. Men inte gör de mig nå, jag är van.



Bild från hur jag såg ut innan vi började blondera, fram till idag. Alla bilder efter första är tagna efter mina tider på salongen. Det har tagit mig 6 månader att bli såhär ljus, alltså 5 gånger (plus korigerings tider som jag inte räknat med, kanske 2-3 såna) på salong. Snacka om förändring från första bilden till de två sista.. Eller vad säger ni?

Det enda som behövs göras nu är att klippa det eftersom och att underhålla det med färg när det växer ut. Så jäkla skönt. Äntligen är det klart. Jag trodde att det skulle ta längre tid än 6 månader, då vissa har hållt på i 2 år. Men icket, känns underbart.


Fyfan för dessa jävla besvär..


Hade en urkass natt natten till idag. Sov inget alls, fick någon timme på dagen men ändå. Så jävla tragiskt.. Nu ska vi göra lite varma mackor och sätta igång en film, sen blir det att sova och förhoppningsvis vakna tidigt imorgon. Önska mig lycka till, haha!

Har mycket att göra imorgon..


Look in the mirror, what do you see?




When are you going to realize that your wrong? You can't always blame everyone else for your misstakes.
Varje person måste ta ansvar för vad de själv gör. Kan du inte göra det eller stå för det så är du verkligen en svag människa.


Åtta punkter om mig själv..


Jag har blivit utmanad av söta Isabell och utmaningen går ut på att man ska lista upp åtta saker om sig själv och sedan utmana åtta andra bloggare. Det ska bli intressant och se om jag kan lista upp åtta saker, men jag ska göra mitt bästa..

- Jag tror på liv bortom det mänskliga. Jag tror att det finns något mer bland oss som vi inte ser, men som vi ibland kan känna av eller påverkas av. Jag har varit med om en del saker och jag har svårt att tro att när man har dött så ruttnar kroppen och man slutar existera.

- Jag lider ganska ofta av stor besluts ångest. Har verkligen svårt att välja mellan saker och vet inte riktigt vad jag vill. Ibland kan det ta flera timmar, dagar, veckor, månader innan jag har lyckats bestämma mig för något.

- Sömproblem är min bästa vän. Inte riktigt, men man kan nästan tro det. Av alla sju nätter under en vecka lyckas jag kanske få två, max tre nätter, med bra sömn. Men då ska jag ha riktigt tur. Ibland sover jag nästan inget på en, två, tre veckor. Sömntabletterna funkar väldigt dåligt, och jag vet inte vad jag riktigt ska göra.

- Jag är väldigt långsint. Gör man mig arg, ledsen, upprörd, irriterad.. ja, vad som så är det inget jag glömmer i första taget och jag har svårt att förlåta. Jag går inte och gnager på det hela tiden, men jag glömmer inte vad någon gjort mig och det krävs mycket innan jag ska förlåta.

- I grund och botten är jag en morgonmänniska. Jag älskar att vakna tidigt och få lägga mig tidigt. Att vakna någon gång mellan 4-6 är det ultimata, men på grund av mina sömnproblem så sker det inte så ofta.

- Jag har svårt att skriva saker med människor runt mig som kollar vad jag gör. Ska jag skriva ett mail, en uppsatts, ett blogginlägg eller dylikt så har jag jätte svårt att få ner ord medan någon sitter och tittar på. Det blir jobbigt och jag får inte fram något.

- Jag har svårt för att prata i telefonen med okända människor och jag har svårt att ringa samtal till okända människor. Om mobilen ringer och det är ett nummer jag inte känner igen så får oftast Nils svara, det är väldigt jobbigt för mig att prata med människor som jag inte vet vem dem är. Samma sak om det ska ringas någonstans, jag blir väldigt nervös och får nästan panik. Det där med att prata med människor jag inte känner är inte min grej. Det går bra när jag är ensam och ska ringa, men har jag någon runt mig och måste ringa ett samtal så får jag nästan ångest, jag blir rädd, nervös och paniken infinner sig. Detta är dock något jag arbetar på, och det börjar gå bättre. Eller, det känns så i alla fall.

- Jag kan inte vara trevlig mot, eller låtsas vara vän med människor jag inte gillar. Jag är ingen människa som låtsas vara trevlig mot människor jag inte gillar bara för att jag inte vill ställa till en scen eller nå, och jag kan absolut inte vara vän med en människa jag inte gillar. Jag umgås bara med de människor jag verkligen tycker om och som jag litar på. Hellre äkta än falskt. Frågar någon mig rakt ut om jag gillar eller ogillar dem, så skulle jag absolut inte ljuga. Det är inget jag säger direkt till deras ansikten första gången, för jag vill inte såra andra. Men de får definitivt reda på det av mig när tiden är kommen och alla är redo för det.

Nu har jag skrivit mina åtta, och jag har en massa fler på lager som jag hade kunnat skriva. Men det får vänta.. Kanske får göra ett "lära-känna-mig"-inlägg där jag listar upp en massa punkter om mig.

De åtta jag utmanar är: Anna, Anneli, Emmie, Ida, Diana, Jenny, Caroline Van Latestein och Carro Lundström.


Recension av Stockholmsgruppen Cosmetics Face Cleanser..


Nu hade jag tänkt tipsa er om en produkt som jag fick utskickad av Stockholmsgruppen i veckan, som jag nu har provat några gånger. Det är en Face Cleanser.



En djuprengöring som väcker liv i huden. Passar till alla hudtyper då den rengör huden utan att göra så den blir stram eller torr.

Såhär beskrivs produkten: The Face Cleanser for all skin types with the fragrance of clean linen is made with soap substitutes to moisturize, and deeply cleanses and refreshes the skin.

Användning: Börja med att lätt fukta ansiktet. Ta sedan en liten klick av rengöringskrämen i handen och arbeta upp ett lödder i händerna, sätter du det direkt i ansiktet är blir det svårt att arbeta ut det. Eftersom att krämen har en ganska tjock konsistens så krävs ganska mycket vatten för att få upp ett mjukt lödder.

Effekt: Med mycket vatten blir krämen riktigt lättanvänd och löddring. Den blir lätt att arbeta med och djuprengör ansiktet. Huden blir riktigt rengjord, och det känns på en gång efter att du sköljt av krämen.

Sammanfattning: En riktigt bra ansiktsrengöring som absolut håller vad den lovar. Den rengör ditt ansikte på djupet och lämnar efter sig en ren, mjuk och len hud. Jag gillar verkligen denna produkt. Den luktar dock inte så jätte bra, men det spelar mig ingen roll. Den luktar en blandning mellan sjukhustvål och vanilj, men det gör mig, som sagt, ingenting. Så länge den gör det den ska och jag kan känna mig ren och fin efteråt.

Helt klart en produkt som jag kan rekommendera till er. Den tar bort all smink i ett naffs, använder du ansiktsvatten på en bomullsrondell efteråt så kommer rondellen att vara lika vit efteråt som när du startade. Den tar bort allt och du känner dig fräsch.

Den finns att köpa här för 89:-, känner du att du behöver en rengöring som verkligen gör jobbet och som är dryg och räcker länge så tycker jag absolut inte att du ska tveka. Klicka dig in på deras hemsida och beställ hem en, du kommer inte att bli besviken, om inte doften är viktigt för dig så klart.

Det är en billig rengöring som verkligen gör sitt jobb, det kan jag lova.


Sometimes I wish that problems didnt exist...


För alla er som har frågat vad det är som har hänt angående mitt förra inlägg så ska jag nu berätta det för er. Natten till torsdag hade vi inbrott i bilen. Rutan på passagerar sidan var inslagen, stereon var utdragen och någon hade kladdat runt i bilen och på våran bakruta. Inget var stulet, allt fanns kvar. Vad är då vitsen med att slå in en ruta, dra ut stereon och dra? Jag blir så jävla förbannad, folk med jävlat nada till liv måste skaffa sig ett liv och sluta jävlas med sina medmänniskor. Ska man slå in en ruta kan man väl för fanken passa på att ta något också, man behöver ju inte göra det bara för att.

Sen att vi har grannar som dagligen är in i garaget. Vi har ett garage med 4 portar där alla platser är kopplade till varandra utan skiljeväggar. Det finns väggar efter var 4:e plats. I alla fall, grannarna är in i garaget varje morgon, varför hade inte de kunnat säga nå om de ändå hade sett bilen? Jag blir så arg, hade jag sett att en av grannarnas bil hade blivit vandaliserad på något sätt så hade jag självklart knackat på hos dem och berättat vad som hänt. Men de nya grannarna verkar inte bry sig om nått, de bara ignorerade bilen och fortsatte som inget hade hänt. Hade det varit de gamla grannarna så hade de inte tvekat till att komma till oss och säga nå. Fan vad jag saknar de gamla grannarna!

Karln i lägenheten vägg i vägg med våran klarar inte ens av att titta oss i ögonen längre, efter det som hänt. Det är som att han vet att vi, eller i alla fall jag, är förbannad för att de inte kom och sa något till oss. Vi var tvungen att upptäcka det själva torsdag eftermiddag då vi skulle och handla.

Nej, nog tycker jag att man kan vara såpass medmänsklig att man säger till om något inte står rätt till. Eller tycker jag fel? Hur skulle ni ha gjort?

Detta var i alla fall vad vi möttes av då vi kom fram till bilen..



Det är himla tur att Niclas hade en ruta till övers i deras skrotbil som står på deras gård, annars hade vi inte haft en trevlig resa till Arvidsjaur igår. Just nu, medan jag sitter och skriver detta så håller Nils och hans pappa Per på att fixa upp bilen. Städar den, fixar sidoklädseln som blev förstörd, kollar om de ska byta till andra rutor och så vidare.

Det kommer nog att bli bra vilket som när det är klart. Dock bara tragiskt att det skulle hända.