Tillbaka till startsidan?

Ingen rök utan eld, eller?


Idag är det valborg. Jisses vad tiden går fort, imorgon är det redan första maj. Helt sinnes. Hur ska alla fira valborg?

Jag ska jobba i natt så för mig blir det inget firande. Är ändå inte så mycket för valborg så det är bara bra att jag jobbar. Imorgon blir det att grilla och bara mysa med Hjärtat.

Nu fortsätta vila innan det är dags att göra sig i ordning för nattjobb.



Sticks and stones..


Sitter på jobbet och har lunchrast. Gott med lite pastasallad i magen.

Ikväll blir det att åka förbi Emmie och Baggis en sväng och äta gofika!
Det är nämligen Emmies födelsedag imorgon och då är det fika och mys ikväll. Kommer att bli trevligt. Dock lär jag tyvärr inte stanna så länge eftersom att jag är tröttare än tröttast. Men jag kommer en liten sväng i alla fall, Det är ju bättre än inget. Tur att jag inte börjar jobba förrän 11.45 imorgon.

Nä, åter till arbetet. Ha en fortsatt trevlig lördag!



So we'll meet again..




Det var tjejkväll på stan ikväll. Jag drog med mig Hjärtat, träffade upp brudarna och tog en sväng om på stan. Det var människor överallt och det syntes verkligen att alla hade shopping på skallen.

Vi kom oss i alla fall hem med en en del grejer.
Vit hoodie, två svarta och en mörkgrå baströja samt böckerna Den svarte Nazisten och Svenska Hackare till Hjärtat. En mörkblå hoodie, en svart tunika och böckerna Tredje Rikets Öga och Hungerspelen triologin till mig. Var en riktigt trevlig kväll med brudarna och jag är glad att Hjärtat vill hänga med (även fast det egentligen är för tjejerna), för jag köper mest bara grejer till honom när jag är och ränner i vilket fall som helst.

Nu blir det sängen och snarka lite grann. Det står jobb på mitt schema under fredag - måndag.


Sometimes you just have to be nice..


Ibland är man bara för snäll då man hjälper sina vänner att städa i ordning deras hem..



Nice and easy..


Ligger i sängen och myser med Ivy. Har sovit dåligt i två nätter och mår ganska taskigt än, då är det skönt att vila lite grann.

Ivy är verkligen en mysis på hennes villkor och hon älskar att ligga under ens täcke nära kroppen. Mammas gullunge!



Ibland går det verkligen segt..


Jag har verkligen varit lite off på bloggen den sista tiden. Gör verkligen tappra försök till att blogga men det känns som att det står riktigt still. Sen att man mår pytonorm gör inte riktigt saken bättre. Illamående till tusen och jag vet inte riktigt vad det är. Men förhoppningsvis så släpper det snart.

Kommer att göra ett tappert försök till att "jump"-starta bloggen igen, och ni är mer än välkomna att tipsa mig om vad ni vill läsa. Kanske jag får lite inspiration!



Streets were getting smaller and I had to leave..



♦ Skjorta - Gina ♦ Linne - Gina ♦ Leggings - Cubus ♦ Armband med berlocker - Glitter ♦ Carpe Diem armband - Sivs ur & guld
♦ Norrbottens ringen - Sivs ur & guld ♦ Det andra armbandet och ringen vet jag inte ♦


Då var man redo för kvällens äventyr.
Inväntar att Anneli och Mika ska komma förbi så ska vi laga middag och äta tillsammans. Sen blir det att bege sig till en klasskompis till Anneli och pimpla lite vin. Kommer att bli klockrent. Har varit sugen på vin ett tag nu och man måste passa på att hitta på grejer medan man är ledig.

Hoppas att alla mina fina läsare får en fin lördag!


Cats here, Cats there... Oh, Cats everywhere..




Kattsingarna är allt bra rara och en jävel på att väcka en på morgonen. Ivy skriker så det skär i öronen och Mew han knorrar, springer rakt över ens huvud, in under täcket, biter en i armarna och lever djävul. Allt för att man ska vakna, kelas med han och sen kliva upp och ge han mat.

Men nog har dem riktigt tur att dem är söta, annars hade jag blivit tokig på deras morgonrutiner.


I won't let the world break me..




En av mina nya favoritlåtar. Jag har hur många favoriter som helst. Men denna ligger nästan i topp för närvarande. Skulle kunna lyssna på den på repeat i hur många dagar som helst. Den har ett bra gung. Jag älskar den helt enkelt! Så jävla bra..



Blommor och bin, utan bin..




Är det någon som vet vad dessa tre är för sorts blommor? Jag har noll och nada koll på blommor, men jag skulle gärna vilja veta vad dessa är för några så jag kan läsa på lite grann om dem. Jag vet att dem är väldigt begärliga för katterna, om de fick skulle de säkert tugga i sig dessa på några sekunder.

Kan någon vänlig själ berätta vad det är för blommor?


Feel I was running an endless mile..




Idag är det riktigt soligt och fint i Piteå. Härligt att se solen lysa efter någon snöig dag. Förhoppningsvis så är det färdig snöat nu, jag hoppas då på det i alla fall. Jag vill ha sommar och sol.

Det tinar för fullt nu i alla fall. Det bokstavligen rinner vattnen ner för rännorna, inget droppande. Så härligt att se.



Månadens SheSocial utskick från Tampons For Free..


Idag fick jag denna månads SheSocial utskick från Tampons for free. Månadens samarbete är med Maxosol.
Ett kosttillskott som förbereder huden för sol och minskar risken för solöverkänslighet. Ger en frisk solbrun färg som håller längre.

Solen sänder ut strålar som är jätte farliga för dig och din hud. För att minsta risken är det viktigt att skydda den både utifrån och inifrån. Maxosol är ett bra komplement till solkräm som kan hjälpa till att uppnå en hälsosam och vacker solbränna utan rodnad och solseda.



Produkterna man fick var: Två månaders förbrukning av Maxosol, det vill säga 60 tabletter som ska intas dagligen, samt ett cerat med SPF 20 för läppar och näsa för att skydda extra känslig hud.

Självklart innehöll även utskicket denna månads tampongbox. Riktigt fin box, den får en verkligen att längta tills sommaren kommer.





Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: [email protected]. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Tävling i samarbete med Barnkalaset.se..


Nu drar vi igång ytterligare en tävling i samarbete Barnkalaset.se.

Har ni ett barnkalas på gång i hemmet? Då har du kommit till rätt tävling. Denna gången gäller det ett valfritt kalaspaket bestående av tallrikar, muggar och servetter. Låter det intressant? Tur att det är väldigt enkla tävlingsregler för att delta.



"Jag är med och tävlar om valfritt kalastillbehör med tallrikar, muggar och servetter från Barnkalaset.se hos Jennie. Var med och tävla du också! De har över 90 olika kalasteman till kalas!"

TÄVLINGSREGLER:

1 lott: Skriv "Jag är med" i en kommentar samt lämna din mailadress. Gilla Barnkalaset.se på Facebook här och min blogg på Facebook här. Lämna ditt Facebook namn så jag kan kontrollera att vinnaren har gillat.

2 lotter: Gör allt oavnstående samt skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg. Glöm inte att länka till Barnkalaset.se och till detta inlägg. (Ni får givetvis använda er av min bild + text)

VIKTIGAST AV ALLT! GLÖM INTE MAILADRESSEN, UTAN DEN KAN INTE VINNAREN KONTAKTAS!

Tävlingen avslutas: Fredag den 4 Maj kl: 19.00!


Love.Lust.Pain..




Nu är det dags för lite Svensk Metal. Inte helt fel, eller vad säger ni? Jag har inget emot svenska band, så länge dem sjunger bra. Finns så många svenska metalband som låter förjävliga, minst sagt. Fast, så är det väl med allt? Man gillar ju inte allt.


When I'ts all done..




Nu är köket äntligen klart. Här ovan ser ni före och efter bilderna på förvandlingen. Eftersom att jag egentligen ville ha ett runt, vitt bord och Hjärtat inte ville ha det så gjorde vi en kompromiss. Det blev ett vitt bord i alla fall, oavsett formation. Köksbordet vi hade innan var mitt bord, och eftersom att min morfar har gjort det bordet så ville inte mamma att jag skulle göra om det, utan hon ville ha bordet då jag skulle göra mig av med det. Istället fick vi mina underbara svärföräldrars köksbord (då Åsa ändå ville köpa ett nytt, win - win situation) också valde vi att måla om bordet och stolarna men behålla skinsitsen på stolarna.

Det nya bordet är gigantiskt i jämförelse med bordet som morfar har gjort.

Efter mycket slipande, målande, all möda och värk så är vi äntligen klara med köket och känner oss nöjda.
Det är som att kliva in i ett nytt rum. Var även på stan idag med underbaraste Anneli och köpte det sista till köket i dekorationsväg.



Bordslöpare, tabletter, blomma+kruka och ljusstakarna är införskaffade idag.
Är riktigt nöjd med resultatet, känns som att jag skulle kunna bosätta mig i köket. Fyndade även en klocka igår till ett riktigt bra pris. En tjej som sålde den, och jag var ute efter en större och finare klocka till köket. Kanon!

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Got a secret, can you keep it? Swear this one you'll save..




Lite annorlunda låt, men ändå har jag fastnat för den. Kanske för att det där med hemligheter är ett helvete? Man ska inte ha hemligheter, för det kommer bara att förstöra i slutändan.

Two can keep a secret if one of them is dead!


Tävling i samarbete med MyTrendyPhone..


Nu drar vi igång en tävling i samarbete med MyTrendyPhone.

Denna gång gäller det ett skal till din iPhone 4/4S. En enkel bumper som är svart och grå/silvrig. Riktigt fin och enkel om du vill skydda din iPhone från stötar samtidigt som du vill att skyddet ska vara lite diskretare.



TÄVLINGSREGLER:

Skriv "Jag är med" i en kommentar, lämna din mailadress samt gilla MyTrendyPhone på Facebook här och min blogg på Facebook här. Lämna gärna ett Facebook namn så jag kan kontrollera att vinnaren gillat.

Lätta och enkla regler. Glöm inte bort mailadressen, utan den kan inte vinnaren kontaktas.

Tävling avslutas: Måndag den 30 April Kl 19.00!


Down with the sickness..


Fy fan för att var sjuk. Feber, förkyldning, trött och hängig. Har sovit jätte dåligt de senaste 2-3 nätterna och inte gör ju förkyldningen att man blir piggare direkt. Tycker att det är på tiden att skiten avlägsnar sig och aldrig mer kommer tillbaka, men det är bara önsketänkande. Man blir aldrig fri från förkyldning. Den finner alltid sin väg tillbaka - på ett eller annat sätt.

Jag kan säga att när jag kommer hem om eftermiddagarna/kvällarna från jobbet så är jag helt knäckt. Även om dagarna har varit lugna på jobbet så gör ju febern och att jag sovit dåligt sitt. Men jobbar gör jag ändå, vill inte ligga hemma sjuk. Så länge det finns lite ork i mig så kommer jag att jobba. Förhoppningsvis så rinner aldrig orken ur mig helt.

Knapra panodil och knata vidare. Ha en bra dag allihop..


Hear my orders, question me and die...




Här har ni Sabatons senaste låt.. Faktiskt helt okej, om ni frågar mig. Den svenska versionen är inte lika bra som den engelska. Deras senaste album ska ju släppas i två olika exemplar - en där de sjunger på svenska och en där de sjunger på engelska. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Jag föredrar nog engelska eftersom att jag är så ovan att höra dem på svenska.

Lyssna och njut av deras senaste. Albumet (som släpps den 25 maj) heter Carolus Rex och hela plattan kommer att handla om stormaktstiden i Sverige. Hur intressant är inte det på en skala? Deras tidigare album har bara handlat om krig och missöden utanför Sverige, mest andra världskriget. Men denna kommer rent att handla om Sverige. Kanske därför de släpper två olika exemplar av skivan?

En skiva jag verkligen måste införskaffa när den är släppt, både på svenska och engelska.





Vínnaren av tandkräm och munskölj från Brilliantsmile är dragen, och det blev ingen annan än Josefine Holmberg. Jag har mailat dig, så jag hoppas att du svarar snarast. Ett stort grattis till dig!


Redan dags för påsk..




Glad påsk på er allihopa.

Min blogg står ganska stilla för närvarande och det ber jag om ursäkt för.
Har varit så mycket på sistonde så jag behövde en liten paus. Ska försöka uppdatera bättre efter påsk och sen kommer det att komma två tävlingar i början av nästa vecka. Håll utkik.

Jag ville bara kika in och önska er allihop en glad påsk. Hoppas ni får det mysigt. Själv spenderar man hela påskhelgen på jobbet. Fredag - Söndag jobbar jag 7-17 och måndag jobbar jag 7-12, inte helt fel.

Ta hand om er där ute.
Hoppas er helg blir mysig och trevlig.


Bloopers kan vara riktigt roliga..






Underbar kväll med världens bästa brudar..


Igår hade vi en liten vinkväll/tjejkväll. Det var eliten som var igång igen, som vanligt. Vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Mycket surr, skratt och spel. Vi började dagen med att äta middag tillsammas och sen dök vi ner i vinflaskorna. Mot slutet hade vi en ordentlig nostalgi-tripp. Vi lyssnade på musik som man jämt lyssnade på då man var liten.. En perfekt kväll/natt med dem två bästa tjejerna!