Tillbaka till startsidan?

Tävling eller tävlingar på ingående..


Ska fixa i ordning det sista sen dyker det upp i alla fall en tävling på bloggen, funderar på att dra igång två. Men vi får se, det kommer i alla fall en till att börja med. Ska göra tävlingsreglerna lite annorlunda denna gång, inte samma som jag brukar..

Jag hoppas att ni vill vara med
och tävla i denna fina sommarvärme.


Music in my heart and soul..


Jag hade tänkt bjuda på lite musik idag, lite musik som jag tycker är bra. Några av mina favoriter. Lyssna och njut.









Den sistnämnda är riktigt hjärtgripande. Man blir så ledsen då man hör den, i alla fall jag. Låten är riktigt bra, men den får en verkligen att tänka att människor kan vara riktigt grymma. Dock riktigt bra gjort av Sabaton att återberätta på ett sånt bra sätt, vad som egentligen försegick under andra världskriget.

Vad tycker ni läsare? Var det någon låt ni fastnade för?


Recension av Evelle från Scandinavian Health & Beauty..


Jag fick hem Evelle - Skin care för ett tag sen av Eva från Scandinavian Health & Beauty. Nu har jag testat den i en månad, och det är därför dags att skriva en recension.  



Såhär beskrivs produkten: Skönhetsvård i tablettform, för hud, hår och naglar. Ett lätt och effektivt sätt att jobba med ditt utseende inifrån. Du blir vad du äter. Din hud är beroende av vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror, som är nödvändiga för att producera och bevara tillräckligt med friska celler och för att hålla ålderstecknen borta. Med Evelle förser du huden, håret och naglarna med nutrienter, som är vitala för att skydda och ge näring åt kroppen.

Användning: Ta 2 tabletter / dag med ett rikligt glas med vatten.

Effekt: Ger starkare och friskare hår och naglar. Arbetar med kroppens utseende inifrån.

Sammanfattning: Vad ska jag säga om denna produkt? Jag har märkt skillnad på mina naglar, de blev starkare, friskare och växte bättre. Annars blev det inte så stor skillnad, har inte märkt något i min hy eller i mitt hår. Men jag är absolut nöjd över att Evelle hjälpte mig med mina naglar, för det är ett av mina största problem. De flikar sig, går av och bara bråkar. Med Evelle har de inte gått sönder och växer bättre. Så jag är nöjd över denna produkt även om jag bara märkt skillnad på en av alla punkter. Jag gillade även att tabletterna smakade vanilj, de gjorde att det blev lättare att få ner tabletterna.

Slutbetyg: ♥♥♥ / 5

Ps. Är ni sugna på att testa denna produkt så tycker jag absolut att ni ska göra det. Vem vet, den kanske funkar bättre på någon av er?


Det får vara så..


Nils tyckte att min bloggdesign var fin såhär. Med denna header, dessa färger osv så då får designen se ut såhär. Ju mer jag har kollat på headern nu, ju mer gillar jag den. Det får allt vara såhär, är ganska fint och stilrent.

Vad tycker ni?


Så satans svårt att få till nått..


Eftersom att jag är så osäker på hur jag vill att min header ska se ut så blev det en temporär header (som är ful som stryk), den duger tills vidare. I alla fall tills jag har kommit på hur jag vill ha headern.

Det där med att sätta ihop en header åt sig själv är så satans svårt. Det finns ingen vänlig själv som skulle vilja prova sätta ihop en header åt mig? Även jag som designer hamnar i svackor ibland och får inget som jag vill ha det, då är det bra att kunna ta hjälp av någon vänlig själv.

Kontakta mig om du är intresserad!


Vinnaren av en massageolja dragen!


Tävlingen i samarbete med Vuxenshoppen.se avslutades i söndags och nu har jag dragit en vinnare. Jag vill säga tusen tack till Vuxenshoppen som ville ha ett samarbete med mig, och tack till alla er som var med och tävlade.

Jag drog en vinnare på samma sätt som jag brukar. Satte alla lappar i en skål och drog en vinnare. Eftersom att jag är ensam så har jag inte kunnat filma när jag drog vinnaren, samt att jag har slut ström i kameran så jag har inte kunnat fota vinnarlotten heller, men jag visar via en egengjord mouseover bild vem som vann.



Ett stort grattis till dig! Jag har kontaktat dig så att du får din vinst.


Förhoppningsvis kommer det att komma någon fler tävling inom kort. Ni får hålla utkik.


Rocky Roads..


Nu är mitt första arbetspass på schemat avklarat. Det har gått riktigt bra även om jag bara sovit 1,5 timme i natt. Förhoppningsvis så sover jag i natt.

Jag ska dra en vinnare i tävlingen angående massageoljan i veckan samt att jag ska göra klart min design. Den är långt ifrån klar, känns det som i alla fall.

Nej, nu vila. Är trött som en gnu..


Avslutad..


Tävlingen angående massageoljan är nu avslutad och vinnaren kommer att dras under veckan. Tack till alla er som har varit med och tävlat, och lycka till! :)


ZzzZzzzZzZzzZzzZzz


Trött, tröttare, tröttast..


Recension av Tandblekningstandkräm från BrilliantSmile..


För några veckor sen fick jag hem ett paket med en hel drös tandblekningstandkrämer från BrilliantSmile. Jag tänkte att det var dags att recensera denna produkt nu när jag har använt den i några veckor. Har ni några egna åsikter om denna produkt så dela gärna med er av dem, alltid kul att höra vad andra tycker.



Såhär beskrivs produkten: För de som önskar vitare tänder och en bättre munhälsa. Tandkrämen löser upp och tar mycket effektivt bort ytliga beläggningar utan att ha en skadlig slipverkan på emaljen. Produkten används därför med fördel 2 gånger per dag.

Lite information om tandkrämen:
1. Avlägsnar effektivt ytliga missfärgningar och motverkar plaque och tandsten.
2. Bildar en skyddande hinna på tänderna som motverkar att nya missfärgningar fastnar på tänderna.
3. Motverkar svavelbakterien som ger sk. Halitosis (dålig andedräkt).
4. Motverkar karies.
5. Har en antiinflammatorisk effekt.
6. Motverkar ilningar och isningar.
7. Tandkrämen är dryg. Använd endast en ärtas storlek varje gång ni borstar tänderna.
8. Har ingen skadlig slipande effekt.
9. Förlänger blekningseffekten.

Användning: Använd den som en vanlig tandkräm. Borsta tänderna 2 gånger per dag så bygger du succesivt upp blekningen på tänderna.

Effekt: Tänderna känns vitare redan efter första borstningen och blir bara vitare och vitare ju mer du använder tandkrämen. Man får en ren och färsch känsla i munnen. Andedräkten blir jätte bra och man känner sig riktigt ren.

Sammanfattning: Jag personligen älskar denna tandkräm. Den luktar svagt av jenka, smakar bra, löddrar alldeles lagomt, ger en kanon andedräkt, skyddar tänderna mot ilningar och karies samt ger dig en ren och fräsch mun. Detta är helt klart den bästa tandkrämen jag har provat, någonsin. Ännu ett plus är att man behöver inte mer tandkräm än storleken på en ärta, så den räcker länge och ger underbart bra effekt.

Kanske låter helt påhittat att en tandkräm kan vara så bra, men det är det verkligen inte. Nils älskar denna tandkräm lika mycket som jag. Den enda tandkrämen som används hos oss nu.

Mitt slutbetyg för denna produkt blir: ♥♥♥♥,5 / 5


Take a chill-pill..


Det bara regnar och regnar här. Inte så trevligt, men vad ska man göra? Regnet gör en så trött och sliten.

Dagen idag har bestått av att ringa samtal, ringa samtal och ringa samtal. Har nästan varit bosatt i telefonen. Ska ringa lite mer samtal imorgon, samt att jag kommer att ha besök av både Emmie och Valle under dagen imorgon. Hoppas att det inte regnar lika mycket imorgon.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har
bloggat så mycket, men har verkligen inte orkat. Har varit så psykiskt slut de senaste dagarna att jag fan inte ens kunnat klottra ner nå ord. Det har varit mycket att göra, och ganska mycket tungt.

Nu visar jag mig i alla fall så ni vet att jag lever, men jag kan inte lova att jag kommer att skriva så mycket under de närmsta dagarna. Jag har mina prioriteringar på annat håll.


Oh, bloody hell..


Fy fan vilken helg. Blev inte riktigt så lugn och bra som jag hoppades på.

Den brakade fredag kväll/natt, spenderade en hel natt och en bit in på morgonen i Sunderbyn. När jag kom hem så gjorde jag inget annat än grät och drömde mardrömmar, sov kanske 4-6 timmar men det var riktigt dålig sömn.

Lördagen var jag som en zombie och på grund av det så lyckades jag ju självklart sparka in foten i soffan då jag var påväg till köket, och vad resulterade det i? Jo, jag hade sönder en av mina tår. Eller, sönder och sönder.. Det är antingen en mindre spricka i den eller bara rejält stukad. Jag ska i alla fall vänta någon dag, har de inte blivit bättre efter det så måste jag kolla upp den. Natten mellan lördag och idag fick jag i alla fall sova några timmar, men precis som tidigare så drömde jag massa mardrömmar. Drömmarna handlar om samma sak, men om olika människor. Människorna jag är mest oroliga för.

Helgen har varit riktigt tung och jag kommer inte att gå in på vad som riktigt har hänt eftersom att det stannar mellan mig och den det berör. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig nu, och absolut till det bättre. Oron kommer alltid finnas, den blir jag inte kvitt men mardrömmarna kanske börjar avta snart.

Man får fan inga bra dagar om man bara drömmer mardrömmar, det går inte. Jag hoppas att kommande vecka blir lugn, att jag får vila upp mig och att det inte blir allt för stressigt eller att det sker så mycket. Vill en några lugna och fina dagar.

Jag finns alltid för dig, glöm inte det. Jag står vid din sida i vått och torrt.. ♥


En underbar kväll i vänskapens tecken..


Ikväll blir det att dricka vin, grilla och umgås med vänner. Solen lyser så fint i dag så det var passande. Samt att jag har varit sugen på lite vin sen i förrgår. Men man ska ju inte dricka mitt i veckan, helgerna är bättre lämpade för det. Om man inte jobbar vill säga.

Vi ska grilla fläskytterfilé och ha gratäng till det, bea och pepparsås. Blir antingen ett glas vin eller dricka till maten. Jag tror att jag ska köra på ett glas hallonsoda och sen ta vinet efter maten. Vitt vin till kött tycker inte jag är så passande.

Jag tror på en kanon kväll, det känns så i alla fall. Ska bara se till att dricka mycket vatten nu innan jag börjar dricka för huvudvärken kommer krypandes. Man vill inte ha huvudvärk och dricka.

Fy bubblan vad jag babblar om inget, haha. Hoppas att ni orkar med att läsa ändå, och gör ni inte det så förstår jag er. Inge trevligt att läsa en massa babbel.

Vad ska mina läsare göra ikväll?


Recension av Flat Screen Cleaner..


För cirka en vecka sen fick jag hem Flat Screen Cleaner från Mytrendyphone.se. Denna produkt är ett mobiltillbehör, datortillbehör och tv-tillbehör, som jag nu har provat och ska recensera.



Såhär beskrivs produkten: Antistatisk skärmrengöring med gel-konsistens, rinner inte nerför skärmen. Kan användas på alla skärmar och glas ytor som bärbara datorer, datorskärmar, notebooks, kopiatorer, skaner, TV-apparater, etc., även för TFT/LCD skärmar. Avlägsnar damm, smuts, fettfläckar, etc.

Användning: Skaka sprayflaskan väl, spraya 1-2 gånger på ytan du vill rengöra (ytan bör vara kall) och torka av med microfiberduken som medföljer. Se till att ytan blir ren och torr.

Effekt: Riktigt effektiv rengöringsgel. Avlägsnar smuts, fingeravtryck, fettfläckar, damm och dylikt i ett nafs.

Sammanfattning: Vad ska jag säga om denna produkt? Helt klart den bästa rengöringen jag har haft och göra med till datorskärmar, tv-apparater och mobiltelefoner. Den är nästan ett måste, den lämnar inga ränder efter sig, som många andra medel gör. Ytan du rengör blir blank och fin, och det går på några sekunder. Det har aldrig varit lättare och roligare att rengöra en tv-skräm, dator-skärm eller skrämen på mobilen som det är nu med Flat Screen Cleaner. Jag kommer absolut att fortsätta med detta rengöringsmedlet, när sprayflaskan är slut köper jag mig en ny. Det är riktigt smidigt att man bara behöver torka av skärmen med microfiberduken så försvinner allt, medan man med andra medel och trasor nästan måste gnugga sig less.

Slutbetyg: ♥♥♥♥♥ / 5

Ps. Mitt tips till er är att gå in på mytrendyphone.se och köpa er varsin Flat Screen Cleaner. Ni kommer inte att ångra er, jag lovar.


Latte Macchiato är rena himmelriket..




Sitter här med dagens första Latte Macchiato. Sååå gott. Man skulle kunna dricka hur många som helst, men tyvärr så måste jag tänka på både min mage och min sömn. Dricker jag hur mycket som helst så kan jag inte sova på nätterna.

Var det verkligen ingen som var intresserad av att komma och smaka lite kaffe från denna maskin? Vi har choklad och te för inte er som dricker kaffe också. Kom nu förbi och få er varsin kopp..


I've been watching over you..


Idag har jag små shoppat lite grann :) Det har införskaffats en Ladyshave, 4 vinglas och 3 nagellack. Sen hämtade vi ut ett paket från Jotex. Vi var ju tvugna att köpa nya sängkläder då våra brann upp för cirka 1,5 vecka sen.

Sprättat lite pengar. Dock har jag inte tagit några bilder på inköpen än. Ni får se det senare, när jag har orkat ta kort.

Nu ska jag äta middag!


Trött, tråkig och allmänt trist..


Idag är det trist och mulet ute och jag är trött, hängig och lite nedstämd. Det suger att vara en vädermänniska. Jag hatar att vädret ska påverka en hela tiden. Menmen, jag får göra det bästa av det.

Blir att dra iväg Hjärtat på lite äventyr när han har slutat. Måste få göra nått :)


Någon som är sugen på kaffe?..


Fick ett paket med posten idag. Ååh, som jag älskar att få paket. Det finns inge roligare, även om man måste betala för att hämta ut det. Det är ytterst sällan jag måste betala för att hämta ut paket, men denna gången var det så. I mitt paket fanns en sånhär:



En Tassimo T20 kapselmaskin. Riktigt kul. Jag är med i Buzzador, fick ett erbjudande om att köpa denna maskin till ett reducerat pris, få med kapslar för 300 kronor och sen ska jag "buzza" om den. Självklart ville jag köpa den, har varit sugen på att testa en kapselmaskin länge, och till ett sånt bra pris som jag fick denna för är jag riktigt nöjd.



En pianosvart Tassimo, den passar riktigt bra in i vårat kök. Riktigt lätt maskin att lära sig och riktigt söt är den. Nu ska det drickas kaffe, dricker så lite kaffe nu. Tror att de beror på att jag är ensam om att dricka kaffe i detta hushåll. Ska försöka få över Nils till kaffedrickandet också, så kan vi ta oss varsin kopp tillsammans.



Vi fick ju som sagt kapslar till ett värde av 300:- med i paketet. De är Marabou Choklad, Gevalia Espresso, Cappuccino, Gevalia Orginal, Gevalia Dark och Gevalia Latte Macchiato. Vi har redan provat Marabou Choklad och Latte Macchiato. De var faktiskt riktigt goda, chokladen var dock lite godare. Blir att ta sig en kopp av något slag imorgon på morgonen, dricker jag nå mer kaffe idag så kommer jag inte att somna senare.

Jag tycker att det är riktigt kul att ha en kaffemaskin hemma. Någon som är sugen på att komma förbi och dricka lite kaffe?


When I'ts finally done..


Då var allt det jag hade tänkt göra idag gjort. Alla samtal är ringda, alla mail är skickade, samtal med chefen är avklarat och utbildningen är färdig. Det enda som är kvar är mina promenader med Tindra, skönt att få vara ute en dag som denna.

Har sovit lite konstigt i natt, men är ändå inte trött så jag är ganska stolt över mig själv. Brukar vara dötrött då jag sover konstigt, men inte idag. Tror att det är för att solen lyser så fint.

Har lämnat in en lönerapport idag för de timmar jag har jobbat samt timmarna för utbildning. Har riktigt bra med timmar för närvarande. Har fått ihop riktigt mycket timmar på 12-13 dagar och nu har jag bara cirka 1,5 vecka kvar innan jag går på schemat, och det känns kanon. Förhoppningsvis så kommer det nå mer jobb, man vet aldrig. Hoppas på någon ledig dag i alla fall.

Nu är de slut babblat från mitt håll. Kommer fler inlägg senare, nu ska jag ta och se om jag kan städa lite grann.


Då dygnen blir tokiga, sover man konstigt..


Jag sov riktigt länge idag. Vaknade nyss, kanske inte de smartaste men skönt var det. Får försöka lägga mig i ordning ikväll i alla fall. Dygnen blir ju lite tokiga då man jobbar natt. Men timmar har jag fått ihop, massor med timmar. Tillräckligt för att säga: "Nej, nu vill jag vara ledig i någon dag" :) Mitt sommarschema börjar snart, och innan det börjar vill jag chilla en liten stund.

Imorgon ska jag dock på utbildning på jobbet så jag får inlogg och tillgång till VAS. Samt att Tindra kommer imorgon. Så jag ska vara hundvakt också. Tur att hon kan vara ensam en stund, annars vore det illa.



Två paket med posten skapar glädje..


Idag fick jag två paket med posten och nu hade jag tänkt visa er vad som skickades till mig.



Jag var med och tävlade på Emmas blogg för ett tag sen, och blev en av de lyckliga vinnarna av ett Miracle Nature set från Mádara cosmetics. Lådan med grejerna kom idag och innehöll Deep moisture handkräm, Regenerating lip balm och Deep replenishing cream.

Ska bli väldigt intressant att prova eftersom att dessa produkter luktar riktigt gott. Jag tycker att de luktar lite som marsipan, om det nu är tänkt att den ska lukta som marsipan vet jag inte. Men jag uppfattadet det så. Kanske kommer en recension på dessa produkter när jag har provat dem.



Jag fick även ett paket från Tampons for free. Det innehöll, precis som det låter, gratis tamponger. Denna gång samarbetar Tampons for free med Sana så förpackningen är lite halvsöt. Det är en "Akta musen-kampanj". Jag fick även med ett prov på Intimtvätt från Sana. Om den intimtvätten är bra så kommer jag helt klart att fortsätta med den.

Riktigt kul med paket. Bör komma lite mer paket i veckan, eller så nästa vecka. Jag har dock för mig att det ska vara denna vecka. Men det återstår att se.


Hoppas att tröttheten stannar hemma..


Nyss vaknat, hoppas att jag har sovit tillräckligt nu för att klara dagen. Försökte ringa sekreteraren på jobbet, men hon hade gått för dagen. Får ringa till henne imorgon. Måste få byta min utbildningsdag, aldrig att jag orkar sitta på utbildning mellan 9-11 imorgon då jag kliver av mitt nattpass kl 7. Får hoppas att jag får tag i hennee :)

Nej, snart ska jag iväg och hämta ett paket. En vinst, som behagar att komma nu. Men vad gör det? Den som väntar på något gott :D

Ha en bra eftermiddag och kväll!


Dygnen blir dåliga, men det ger pengar..


Jag har inte lagt mig än, av den simpla anledningen att jag ska jobba natten mellan måndag och tisdag. För att man ska orka jobba och hålla igång så måste jag vända lite på dygnet, vilket gör att jag måste vara vaken en lite stund till.

Det gör inte mig nå att jag måste vara vaken nu, lite jobbigt bara eftersom att jag är trött. Har dock tänkt lägga mig om några minuter. Mysigare att kramas med Hjärtat än att sitta i soffan och glo.

Vi får se om jag skriver nå imorgon, det är inte så säkert, och det är inte helt hundra att jag skriver på tisdag heller. Det beror på hur trött jag är, men jag tror att ni kanske överlever ändå. Allt hänger på hur alert jag är, så det återstår att se.

Nej, nu blir det att sova. Ögonen står fan i kors.

God natt på er!


Tävling i samarbete med Vuxenshoppen..


Vi drar igång en ny tävling på en gång tycker jag. Denna gång är det i samarbete med Vuxenshoppen, och nej ni behöver inte bli generad. Det gäller en produkt som du inte behöver använda vid intima, privata stunder med din partner eller ensam. Det gäller en produkt som kan vara bra att ha hemma i fall man vill vara snäll med sin parter eller en kompis någon gång.

Tävlingen gäller en massageolja med smak och doft av raspberry/grapefruit. Det är en värmande massageolja av mycket hög kvalitè. Den fungerar både till professionell massage, eller om man vill hitta på något annat. Den är lätt att tvätta bort med vatten och är gjord av naturliga ingredienser.

Det är alltid lättare att ge någon massage om man har en bra olja hemma, och nu har ni chansen att vinna en bra massageolja som verkligen håller måttet. Följ bara reglerna nedanför så är du med i tävlingen.


"Jag är med och tävlar om en massageolja hos Jennie i samarbete med Vuxenshoppen.se"

REGLER:

1 lott: Skriv "jag är med" i en kommentar, gilla min blogg på Facebook här. Glöm inte att lämna ditt Facebook-namn och din mailadress.

2 lotter: Gör ovanstående samt skriv om tävlingen på din blogg och lämna länk till ditt inlägg i kommentaren. Ni får självklart använda er av min bild och min text.

GLÖM INTE MAILADRESSEN, VIKTIGT OM JAG SKA KUNNA KONTAKTA VINNAREN!
Det är viktigt att ni följer reglerna, har man inte gjort allt som man ska göra så diskvalificeras man från tävlingen.

Tävlingen avslutas den 26 juni kl 19.00!


Vinnaren i Evelle tävlingen!


Nu är tävlingen i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty avslutad.

Jag valde att presentera vinnaren i ett videoklipp denna gången, så för att få reda på vem som vann så måste ni starta klippet.



Ett stort grattis till dig, hoppas du gillar produkten. Vinnaren är kontaktad via mail.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Det kommer att komma upp mer tävlingar snart, så då hoppas jag att ni är med och tävlar. Jag skulle även uppskatta lite feedback, vad tycker ni om mina tävlingar? Bra, dåligt? Finns de något jag kan förbättra? Era åsikter betyder mycket, så var snäll och ge mig konstruktiv kritik!


Skönt när det är lite svalare..


Igår var en mysig dag. Vi åt grillat med Anneli, Mika och Lidas. Sen drack vi lite grann och umgicks. Det var riktigt trevligt, vi passade på att fira Mika som har fyllt 30 i veckan. Det var så lugnt och stilla, ingen dunderbrak fest utan bara vänner som umgicks och drack lite grann. Det dök upp mer folk efter 20 snåret, och sen trillade det in folk strax före 00 också, så vi var en del. Men vi drack och hade skoj.

Helt underbart. Man behöver ingen brakfest så länge man är i bra sällskap, och att surra med Cissi och Anneli på kvällskvisten var underbart för mig. Synd bara att man träffar Cissi så sällan, för hon är så söt och rolig.

Idag mår jag prima, dock är jag lite trött på grund av det gråa och trista vädret. Men det kan jag ta. Nu ska jag sätta ihop en tävling, och ska snart avsluta tävlingen i samarbete med Scandinavian Health & Beauty, så passa på att tävla om ni inte redan gjort det!


Your not the sharpest tool..


Nu skriver jag en snabbis igen. Har inga nya bilder att visa, och egentligen inget nytt att säga. Jag ska se till att sätta kameran på laddning nu så jag har lite kort att visa senare.

Jag jobbar och sliter, men jag klagar inte. Trivs så bra med att jobba. Har jobbat natt i tre nätter nu, så jag har nyss vaknat och duschat. Blir att göra sig i ordning och sen väntar grillning och lite alkohol (för mig vin, mumma!) med underbart goda vänner. Vi måste fira Mika som har fyllt 30 i veckan. Det kommer att bli toppen. Riktigt skönt att vara ledig i två nätter nu innan jag går ut på min fjärde och sista natt, än så länge. Det kan dyka upp mer nattjobb, man vet aldrig. Eller så dyker det upp dags- och kvällsjobb, och de tackar jag inte heller nej till.

Från det ena till det andra så har jag två tävlingar som kommer att dyka upp till vecka, det får ni inte missa.


En isvak skulle inte vara fel just nu..


Fy sjuttsiken, det är så varmt att man svettas enbart av att lyfta pekfingret. Tur att det inte är lika varmt på nätterna, då hade jag dött av att jobba mina nattpass. För det blir riktigt varmt inomhus när det gassar på ute.. Synd bara att det är svårt att sova när man kommer hem och solen värmer på igen. Man svettas bort då man ligger och försöker sova.

Tur att vi har fläkt inomhus.

Från det ena till det andra. Jag har fått hem produkter som ska läggas upp som tävling snart. Men det blir när mina nattpass är över, för just nu finns knappt tid att blogga. Jag tar mig tid nu, en snabbis innan jag ska iväg.

Ha en fin solig kväll hörrni.


Vädret och humöret är på top..


Vilken fin dag vi har haft idag. Helt sjukt. Det har varit riktigt soligt och fint samt att det har blåst varma vindar. Nästan för varma för min smak, men det har varit helt okej. Har njutit utomhus i omgångar idag och sitter för närvarnade på balkongen med "lappisen" i knät. Musiken dunkar på och jag njuter utomhus.

Idag har det varit utbildning på jobbet,
samma information som jag har fått tidigare. Men ändå riktigt bra att det har valt att ge oss utbildningsdagar. Samt att jag är ganska stolt över att jag kommer att få inlogg och sånt till datorer samt VAS, så jag kan göra anteckningar själv om det händer nått istället för att ge den uppgiften till andra. Jag räknas som en kontinuerlig vikarie, jag kommer att stanna där medan de flesta andra bara är över sommaren och inge mer. Känns ganska fint. Mer jobb till mig! :D Haha!

På tal om jobb till mig.. Chefen kom idag och erbjöd mig 3 nattpass och självklart tackade jag och tog emot. Natt jobb är riktigt härligt. Sen berättade Lisa för mig, förra veckan då vi jobbade tillsammans, att jag får räkna ett nattpass som 2 LAS-dagar eftersom att jag är utbildad undersköterska. Ännu bättre. Samt att jag får timmar, och timmarna behöver jag. I maj fick jag ihop strax under 100 timmar, och nu efter dessa nattpass så har jag fått ihop 60 timmar i juni. Inte helt fel, och mer lär det bli innan jag kliver på mitt sommar schema om 20 dagar. Ser framemot att gå efter schema, då vet man exakt hur man jobbar.

Nej, gud vad mycket prat om jobb det blev i detta inlägg. Skit samma, nu vet ni i alla fall hur det ser ut. Jag är nöjd och glad och trivs som fisken i vattnet. Kunde inte ha hittat en bättre plats att jobba på.

Nu ska jag fortsätta njuta av värmen och smurfa in på någon klädsida för att se om jag kan hitta mig nå fint. Hoppas ni njuter och mår i värmen som jag, och att ni får en bra kväll! :D

Glöm inte solskyddet om ni ger er ut i solen, det vet jag att jag inte ska glömma i alla fall. Så känslig som jag är!



Snabbt in, snabbt ut..


Gud vad fint väder vi har idag, riktigt härligt ute. Finns inge bättre än strålande sol så man kan njuta.

Hoppas att ni där ute i vårat avlånga land har fått njuta eller kommer att njuta av solen senare. Ha en fin kväll!


Då var det avklarat, för denna gång!..


Då var min jobbhelg gjord. Nu är jag ledig en dag sen har jag tre dagars utbildning, sen får vi se när jag får fler pass. Det lär komma allt eftersom, riktigt kul. Sen går jag snart på mitt sommarschema också, härligt!

Riktigt bra att solen lyser idag, känns verkligen som sommar. Synd att man inte kunnat sitta så mycket och bara njuta dock. Jag skulle vilja ha ett glas vitt nu och bara sitta i solen på balkongen och njuta.


Fredag den 3 juni - Sommaren är här!


Idag lyser solen gott folk, så jag är super glad och på jätte bra humör. Riktigt sprallig och studsig. Sen är jag ledig idag med, det är ganska skönt att vara det. Jobbar imorgon med start 07.00 så då kan jag få njuta idag av att bara vara.

Jag och Hjärtat ska ta en sväng på stan tänkte vi. Gå och strosa lite grann. Kanske hittar man sig nå fint :) Vi får väl se. Vi ska bara njuta idag i alla fall, inte göra så mycket.

Annars sker det inte så mycket här. Det är lugnt och stilla, vi inväntar folk i helgen som ska köpa lite möbler av oss, så vi får lite ordning här hemma. Just nu är det en enda röra eftersom att det står möbler till höger och vänster som väntar på att bli hämtad. Men det går bra ändå, vi blir ju av med det imorgon så.

Sen måste vi återuppta våran städning och rensning. Vi har en andra lägenhet uppe i förrådet som vi ska rensa ur. Det blir lätt mycket grejer, tyvärr.

Nej, nu har jag tråkat ut er nog med en massa ovesäntlig nonsens. Nu ska jag gå och fixa det sista innan vi ska fara.


Recension av Savidermas Nattkräm GLA-vitamin..


För cirka en månad sen fick jag hem ett paket som innehöll två pumpar med Savidermas nattkräm. Den ena lottade jag ut och den andra har jag testat själv. Tänkte nu att det var dags att recensera denna produkt.



Såhär beskrivs produkten: Huden nybildas på natten och är då som mest mottaglig för hudvård. Savidermas nattcreme är en riktig energikick för trött, torr och livlös hud. Den innehåller morotsextrakt som ger huden lyster, A-vitamin som går på mörka fläckar (melaninet) och E-vitamin förebygger rynkbildning. Macadamioljan hjälper till att bevara fuktigheten i huden och är bra för torr och åldrande hud. Gurkört är den bästa GLA källan och den tas lätt upp av huden.

Användning: Appliceras på rengjord hud varje kväll. Kan också användas som crememask. Rengör huden. Applicera sedan ett tjockt lager creme (undvik ögonkonturen). Låt sitta i 5-10 minuter så att huden får ta upp det den behöver av cremen. Torka sedan bort eventuellt överflödig creme.

Effekt: Huden blev helt klart piggare av denna nattkräm, den känns inte lika matt och livlös utan det finns lite mer lyster i ansiktet. Hyn blev ordentligt återfuktad, och eftersom att krämen är så fet så blir du kvitt dina torra fläkar i ansiktet riktigt fort.

Sammanfattning: Jag tycker att denna kräm funkade riktigt bra, och eftersom att krämen är så dryg (du behöver inte mycket kräm till ansiktet, räcker med en liten klick) så räcker den riktigt länge. Min hy blev piggare och lenar, alla mina torra fläckar som jag har i ansiktet försvann efter några dagars användning. Dock har den ett minus, och det är lukten. Jag gillar sånt som luktar gott, och det gjorde inte denna. Lite jobbigt att behöva smörja ansiktet med något som inte riktigt luktar bra. Men den gjorde helt klart det den skulle, och det är jag riktigt glad över. Men de får gärna se över doften, om det kanske går att förbättra?

Slutbetyg: ♥♥♥ / 5


Tävling i samarbete med Scandinavian Health & Beauty..


Nu drar jag igång en tävling igen och även denna gång är det i samarbete med Eva på Scandinavian Health & Beauty. Det gäller ett paket Evelle - för hud, hår och naglar.

Huden är beroende av näringsämnen, vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror. Dessa är nödvändiga för att producera och bevara tillräckligt med friska celler och för att hålla ålderstecknen borta. Med Evelle förser man hud, hår och naglar med nutrienter som är till för att skydda och ge näring åt kroppen.

Evelle är skönhetsvård i tablettform, det är ett lätt och effektivt sätt att optimera sitt utseende från insidan. Att kombinera reglebunden yttre hudvård och intag av Evelle gör att man sköter sitt utseende på ett optimalt sätt.

Regelbunden användning av Evelle bevarar ditt ungdomliga utseende genom att:


• göra din hud stark och elastisk
• motverka de åldrandeprocesser som ger dig rynkor och pigmentförändringar
• öka din huds förmåga att binda fukt
• förse dig med extra antioxidanter till skydd för hudcellerna
• ge lyster och fyllighet åt ditt hår
• stärka dina naglar
• Förutom att göra dig vacker inifrån är Evelle ett bra dagligt näringstillskott,
som också skyddar dina celler och bidrar till ditt allmänna välbefinnande.


"Jag är med och tävlar om ett paket Evelle hos Jennie i samarbete med Scandinavian Health & Beauty"

För att vara med och tävla gäller följande regler:

1 lott: Skriv "Jag är med" i en kommentar, gilla min blogg på Facebook här, och Scandinavian Health & Beauty på Facebook här. Glöm inte att lämna ditt Facebook namn i kommentaren och din mail.

2 lotter: Gör ovanstående samt skriv om tävlingen på din blogg och lämna länk till ditt inlägg i kommentaren. Ni får självklart använda er av min bild och min text.

GLÖM INTE MAILADRESSEN, VIKTIGT OM JAG SKA KUNNA KONTAKTA VINNAREN!
Det är viktigt att ni följer reglerna, har man inte gjort allt som man ska göra så diskvalificeras man från tävlingen.

Tävlingen avslutas den 12 juni, klockan 19.00!


Paket på posten..


Fick ett paket med posten idag. Paketet kom ifrån min kontakt Eva på Scandinavian Health & Beauty och innehöll detta:



Det var ett paket Evelle i paketet, som jag ska testa i en månad och sen recensera.

Huden är beroende av näringsämnen, vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror. Dessa är nödvändiga för att producera och bevara tillräckligt med friska celler och för att hålla ålderstecknen borta. Med Evelle förser man hud, hår och naglar med nutrienter som är till för att skydda och ge näring åt kroppen.

Evelle är skönhetsvård i tablettform, det är ett lätt och effektivt sätt att optimera sitt utseende från insidan. Att kombinera reglebunden yttre hudvård och intag av Evelle gör att man sköter sitt utseende på ett optimalt sätt.

Regelbunden användning av evelle bevarar ditt ungdomliga utseende genom att:

• göra din hud stark och elastisk
• motverka de åldrandeprocesser som ger dig rynkor och pigmentförändringar
• öka din huds förmåga att binda fukt
• förse dig med extra antioxidanter till skydd för hudcellerna
• ge lyster och fyllighet åt ditt hår
• stärka dina naglar
• Förutom att göra dig vacker inifrån är evelle ett bra dagligt näringstillskott, som också skyddar dina celler och bidrar till ditt allmänna välbefinnande.

Är det någon som skulle vara intresserad av att testa dessa tabletter? Det kommer att dyka upp en tävling om ett paket Evelle här på bloggen, så håll ögonen öppna och kika in regelbundet eller lägg till mig på bloglovin' för att få den senaste uppdateringarna samlade på en och samma plats.



Shopping är terapi för själen..


Jag har ju inte visat er det jag inhadlade förra veckan. Så jag tänkte visa er det nu.

Jag och Nils tog en liten runda på stan medan vi väntade på Mika (han var på lunch), det vart bara en kortis men hann ändå få med mig lite grejer hem.



Jag köpte ett tangentbord och en mus till min stationära dator (som vi håller på att bygga). Vi köpte även en skärm till den, man kan ju inte smurfa på datorn utan skärm. Dessa två är från elgiganten.

Sen på H&M hittade jag Bodysplash, som deodorant/bodyspray. Den luktar gudomligt. Sen köpte jag även en shower gel, testade denna gång Peach Blossom. Den luktar ganska gott, men den jag hade tidigare luktar godare.

Sen var vi även en kortis på kicks. Där köpte jag nagellacksborttagningsmedel och Nail Artist - Paint & Stencil kit. Det är tre lack med tunnare pensel så man kan skapa ränder och andra fräsiga saker.

Det var de grejerna som inhandlades. En liten mini shopping, fast vissa saker var ju lite dyrare än andra så.