Tillbaka till startsidan?

Fredag idag! =)


Fredag idag. Har varit på skolan och fixat med min kursplanering :) Ojojoj, säger jag bara. Mycket plugg på kort tid. Till veckan kommer jag att sitta uppslukad bland böcker och papper, kommer inte att ha tid för nått annat. Hoppas mina kära och nära kan förstå det, om jag blir "off" ett tag! ;P

Om ett tag eller två ska vi börja bege oss mot Kallax =) Vi ska hämta Tomi, som kommer med flyget från Stockholm. Känns bra att en såpass nära vän till mej vill komma hit och kolla in norrland lite! :P Han ska vara med och festa imorn, och det kommer att bli klockers! Längtar tills imorn, fortfarande.
Vet inte vad mer jag ska skriva. Kommer väl tillbaka senare idag eller imorn, söndag eller nått sånt. Vet inte riktigt.


Ha de bra folket där ute, ta hand om er =)

♥ N I L S ♥


Hatar CSN!


Usch, så irriterad jag är. Jag hatar, HATAR med stora bokstäver. Urk för dom! Allt står inte rätt till hos dom, bara tjorvar och gör galet. Aja, jag blir tvungen att ringa dom imorn. Ordna upp allt så de ordnar sej, orkar inte vänta på dom i evigheter, men det lär ta ett tag. *suck*

Aja, förrutom det så har jag ett referat att skriva. Har inte kommit längre än att markera text.. Vetifan hur jag ska börja, det är bara det. Blir att fara på skolan på fredag, prata med läraren och se vad som händer =) Hon kan hjälpa mej hon =) Blir att göra den individuella planeringen då oxå, skönt att få den gjord.

Från det ena till det andra, vi har skruvat upp en hylla i hallen idag. Som vi hittade förra veckan på EM. Riktigt fin hylla. När det blir hus för oss så har jag bestämt att vardagsrummet ska gå i valnöt. Fan så jävla snyggt! ^^

Visst, det svarta och vita vi har nu, det stilrena det är oxå fint. Men det passar bättre en mysig lägenhet än ett hus. I ett hus vill jag ha lite mer värme och lite annan stil, och det är där valnöt gör sitt ^^ Kommer att bli kanon =)

Ja, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Ska försöka få nått gjort på referatet nu, annars lär det aldrig bli av.
Uäk, det är egentligen allt jag har att säga just nu, om allt.. Förrutom HJÄRTAT. =) Han är aldrig nått uäk! ;P

Längtar som fan till på lördag! och fredag så klart, då kommer Tomi! =) Ska bli trevligt.

♥ N I L S ♥


Måndag hela veckan! ;P


Idag har jag varit på min första lektion på ett ganska bra tag. Sen Juni, men ändå. Det gick bra, fast det inte gjordes nått. Läraren var sjuk, så det blir ingen individuell planering förrän hon är tillbaka, vilken nog lär ske tidigast nästa vecka ;/ Känns inte så bra då jag har ett referat att skriva. Speciellt inte då referatet ska vara klart på fredag, och jag började kursen idag! :/ Iiiisch! Aja, det ordnar sej. Läraren som "hoppade in" istället för läraren vi ska ha, sa att vi behöver inte hålla så hårt på de, med tanke på att vi inte har fått den genomgången vi egentligen ska ha. Så jag sitter här och hoppas på det bästa just nu. Men nog vet jag att det ordnar sej. Mycket att stå i, skönt att det mesta kan man göra hemifrån. Pluggar bäst så, i mitt egna lugn :) 

Är jätte trött nu för övrigt, men det är väl bra? :) Kanske jag somnar och får sova ordentligt i natt. Det håller jag tummarna på iaf, jobbigt med att aldrig få någon ro i kroppen precis då man ska sova. Hjärnan går på för höga växlar just nu, inte bra inte bra. Vet dock inte vad den tänker på, men den kan inte slappna av. Jag blir rastlös och orolig. Känns som att jag måste göra nått, precis då jag egentligen ska sova. Enda sättet för mej att lyckas somna är om jag lägger Solitare på Hjärtats telefon, medan jag ligger i sängen. Eller om jag ser då han spelar nå spel på telen, då finner jag nått sorts lugn och somnar. Ganska störande, jag håller fortfarande tummarna på att de ska gå över av sej själv. 

Vad mer ska jag säga? Har egentligen inte så mkt att skriva egentligen. Längtar som fan till lördag, satan vilken fest de kommer att bli. Någon som är sugen på att vara med och festa? Slå mej en plingeling, så är de bara att tuta och köra sen. Blir en redig fest i vårat lilla kryp in! :) Mycket folk och massa fylla. Kan inte bli annat än kanon!
♥ N I L S ♥


. . . . . . . . . . . . . . . . .


Ja herregud, nu har jag varit sjuk med "influensan" i snart över 2 veckor. Så länge brukar jag aldrig vara sjuk, inte med förkyldning. Vilket bara är ett tecken på att det inte är en vanlig influensa, men so what? 
Har jag fått svininfluensan? Har jag fått nån annan influensa? Eller är det bara en vanlig influensan som bosatt sej längre än vanligt hos mej? Jadu, jag har ingen aning. Och ska jag vara ärlig, så spelar de inte mej någon roll.

Jag är sjuk så länge jag är sjuk. Min kropp överlever att vara lite "influensig". Inget den dör av. 
Det enda som är jobbigt det är denna jävla hosta. Att allt slem ska "täppa" igen halsen, att det ska retas i halsen och att de ska vara svårt att andas till och från. Men man får se de från den ljusa sidan, det är nått som går över. Lite hostmedicin, alvedon och nässpray mot nästäppan, och man känner sej som ny. =P
Det blir det de blir. Svårare än så är det faktiskt inte.

Annars har det faktiskt inte hänt så mkt här, Nils har varit en ängel och farit in med min telefon på Elgiganten IGEN. Inne på rep för 3:e gången, denna gången frågade han vad som krävdes för att de skulle byta ut den.. Och svaret vart, samma fel 3 gånger, sen får man en ny. Den är in nu för andra gången, med felet om #:s knappen. Så får se om de blir bättre, eller om den åker in 3:e gång för de felet. Turen är ju då, att åker den in en gång till så byter dom ut den på plats. Menmen, vi får se vad som händer.

Nu ska jag fika lite butterkaka och hallonsoda med bäjb! Sen får vi se vad som händer!

Nöff nöff från mej till er där ute! ;)


♥ Du snurrar min värld ♥


Det var kärlek vid första ögonkastet, du fick mej att känna så.
Det var stunden som fick mej att inse, att livet är menat för oss två.
Och om jag ska vara ärlig, så har jag inte känt den känslan,
förns jag träffade dej.
Det jag behöver är din närhet, och jag vill bara ha din kärlek.

Du får mig känna så här, du tar mig till en ny värld.
Du får min värld att snurra, du får min puls att pumpa.
För mej är du den enda, du vet att jag gör allt för dej.

Du får mej att bli bländad av ditt fina leende,
dina ögon som tindrar, ändrar mitt beteende.
Jag bara ser det, allt finns hos dej.
Kommer alltid att vara du, vad som än händer.

Nils, du är min första och enda riktiga kärlek! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dej, du är hela min värld. Ditt leende, ditt skratt, din närhet, hela du gör mej helt glad och varm inombords. Utan dej vill jag inte finnas. Finns ingen som är lika bra som dej. Ingen som är lika förstående, kärleksfull, omtänksam och omhändertagande som du. Du finns alltid där för mej, och jag finns alltid för dej.
 ♥ JAG ÄLSKAR DEJ AV HELA MITT HJÄRTA! ♥It was fun-tastic!


Dax att uppdatera kanske? Var som ett tag sen jag skrev något vettigt.

Detta har hänt:

- Pablo Francisco's "Who you foolin' tour 2009"
- Fått veta mer om pluggandet
- Mobilen på rep 2 gånger
- Planera halloween fest
- Influensan 2 gånger

och en del del andra saker :P

Vi börjar med influensan. 2 gånger på drygt en månad, det är fan rekord för att vara jag. Ja, jag brukar ha mkt förkyldningar på vintern, men inte influensa så tätt inpå varann. Aja, bara bita ihop. Det går ju i alla fall över. =) Är inte lika hängig nu som jag har varit tidigare. Är fortfarande snuvig, hostar och är hes. Men det går att leva med det nu i alla fall. Har legat utslagen tidigare så.

Nog snackat om det, det håller på att fixas inför halloween för fullt här nu. Vi ska ha fest hemma hos oss och väldigt många som ska komma. Har bjudit 20-30 pers, än så länge. Vet i alla fall att vi blír, som det ser ut just nu, runt 15 stycken. Vissa som inte är säkra osv. Men ändå, så många i våran lägenhet, det ska bli intressant ;P Ska få fin-främmande från Stockholm oxå. En killkompis till mej ska komma upp och vara med på våran fest. Ska bli trevligt, han kommer fredag nästa vecka och åker sen hem måndag. Sen kommer min lillasyster ner, hon kommer onsdag nästa vecka, sover hos oss till fredag sen far hon till Sofie och sover där till söndag :) Ska bli trevligt att festa lite med lillasyster :) Sen Sandra så klart, henne får man inte glömma. Min underbara stumps ska vara med, och vi ska festa lös.. Eller hur gums? =)

Och arg har jag varit under den senaste månaden oxå, väldigt arg. Jag köpte min mobil i slutet på augusti. Den höll prick en månad, sen lade den av. Sten död, gick inte att slå på. Jag har inte varit annat än snäll med den, behandlat den som min lilla bäbis, och då lägger den av. Telefoner jag snört i tegelväggar funkade fan bättre. Så den åkte in på rep. Fick igen den efter en vecka, och dagen efter jag fick igen den.. åkte den in igen ;S Snabbmeny-knappen lade av, fungerade bara ibland och #:s knappen knakade och lät konstigt då man tröck på den =/ Fick igen den igår igen, och än så länge har den funkat. #:s knappen har knakat konstigt en gång, kan vara för att de böt allt, och allt inte satt rätt? Jag vet inte, vi får se vad som händer. Åker den in en 3:e gång ska jag begära en ny, för jag kan inte gå omkring med ett måndags exemplar heller.

Fick en kallelse idag från KomVux. Jag kom in på de kurser jag sökt, så på måndag börjar jag plugga igen. *glad* Skönt att ha något att göra om dagarna, blir ganska galen på att bara gå hemma och inte göra nått. Nu kan jag gå hemma, och ändå göra nått =) Jag kan sitta med näsan i böcker ;P Inte illa, detta betyder att jag har plugg till 15 januari. Härligt =)

Sen kommer vi till den bästa biten. =) I lördags for jag, Nils, Anni och Mika till luleå =) Först så gick karlarna på Biltema, dom behövde inhandla något. Medan dom gjorde det gick jag och Anni på Jula, Rusta och Cervera. Ganska trevligt att få spendera lite tid med henne, surra och flumma som vanligt. Efter att all "shopping" var klar, så for vi och åt på Max, lite middag sådär. Sen bar det av till centrala Luleå och Kulturens Hus =) Satt där inne och väntade på att Showen skulle börja. Och HERREJÄVLAR SÅ BRA DET VAR! det är allt jag har att säga =) Pablo var precis som man förväntat sej att han skulle vara, riktigt rolig. Fräsig snubbe, fast han var inte bäst på hela showen. Han hade med sej fyra "uppvärmare". Sean Savoy, han var ganska bra faktiskt. Hängde inte med först, men efter ett tag så. Riktigt härlig faktiskt, pratar med han lite på Facebook oxå, riktigt trevlig. Sen var de Ashley Fils-Aime, han var riktigt skoj. Drog skämt om chokladbollar och var allmänt flum. Janne Westerlund var oxå med, han var lite små skoj. Filmen som hjärtat har där han var med, där var han inte rolig. Men i lördags, var han faktiskt riktigt skoj =) och sist, men absolut inte minst, min absoluta favorit FLIP SCHULTZ, ingen klår honom, han var fan bäst. Skämtet om Halmstad, satan vad man skrattade. Han var helt klart härligast.

Efter showen vart det att träffa grabbarna, ta lite kort och få lite autografer. Biljetterna som dom signade, ska ramas in =)

 
Jag och den fantastiska Flip =)              Mika, Sean och Jag =)

 
Jag och Ashley, gulligt va? :P            Mannen själv, Pablo och Jag =)


Sist men inte minst, min underbart fina biljett. =)Tog inget kort med Janne, tänkte inte så långt. Men han signerade i alla fall min biljett, och han gav mej ett hjärta för att jag tyckte synd om honom. Konversationen gick ungefär såhär:

Jennie: Stackars liten, självklart ska du skriva du med =)
Janne: Aaw, du ska få ett hjärta av mej. *sätter dit ett hjärta*
Jennie: Tack så mkt.
Janne: Men kom ihåg, det där hjärtat betyder bara att vi är vänner *flirt*
Jennie: Självklart, trodde inte något annat! Haha!

Gulligt va? =P Var i alla fall en riktigt trevlig kväll. Den gillades skarpt, och när vi gick var jag och hjärtat fast besluta om att detta måste göras om. Så nu ska de hållas koll på om de kommer nå mer roligt till norrland, och då ska man vara där =)

Jag har pratat lite med Sean Savoy om nästa gång det blir dax för Sverige. Dom håller på att planera för fullt, så han och Ashley kommer tillbaka. Han skulle checka med sin manager om det gick att komma till Piteå ;) De ni, fan vad härligt! Det hoppas man på, om det händer.. Det är ju en annan femma. Men man kan ju alltid hoppas =)

Näe, nu ska jag gå och äta kladdkakan som jag och hjärtat nyss gjort. Sen blir det att typ mysa lite kanske? Nils ska ju upp tidigt imorn. Laborationer för fullt denna veckan, sen läkarbesök på torsdag. Jag hoppas allt går bra för honom, och att de blir nån ordning på skiten nu.

Aja, nu gick jag! =)

Nils - Min underbara ängel. Älskar dej av hela mitt hjärta! <3Väldigt dålig..


Jag har varit väldigt dålig på att blogga.. Och jag ber er ha tålamod, för jag kommer inte att blogga så mkt framåt. För just nu är jag vääääldigt dåligt. Har influensan för andra gången på typ.. 1,5 månad :S Sen händer det andra saker som gör att jag inte är blogg sugen. 

Jag återkommer inom kort.. Som sagt, ha tålamod :)