Tillbaka till startsidan?

Har då aldrig tur i spel, men vad gör de?
Är på Lindbäcksstadion och spelar bilbingo med grabbarna.
Det går väl inte sådär jätte bra, men trevligt är det i alla fall. Har varit nära vinst jätte många gånger, men det är alltid någon som hinner före. Det är då väldigt avslappnande och lugnande att vara och spela i alla fall, man behöver inte tänka nämnvärt och man kan bara sitta och vara. Det behövs verkligen efter allt.

Ska försöka knåpa ihop ett inlägg senare om vår resa till Hagfors och färjan till Åland. Måste bara komma till en dator då det är bökigt att skriva längre inlägg från telefonen. 


Ska bli skönt att krypa till kojs..
Är verkligen helt slut i både kropp och knopp.
Kom fram igår kväll omkring 22 tiden, helt okej tid. Resan gick bra och det var inte så farligt jobbigt. Dagen har vi spenderat på Bergvik i Karlstad. Vi hittade oss lite smått och gått att inhandla och hade i överlag en riktigt mysig dag. När vi kom tillbaka till Hagfors så blev det tacos till middag och efter det ett kvälls dopp på Rådastrand. Underbar badplats med jätte fin badstrand och långgrunt. Vattnet var varmt och skönt, verkligen underbart. 

För närvarande ligger vi och kollar på tv. Börjar vara dags att lägga sig så man orkar upp imorgon då resan påbörjas vid 9.30 imorgon. Ska verkligen bli spännande att åka färja och jag hoppas att allt ska gå bra. Är lite nervös och har lite för mycket katastroftankar, men försöker tänka positivt. 


På resande fot..
Ganska härligt att vara och färdas under sommaren.
Synd bara att man inte har en bil med AC, i alla fall en dag som denna. Men KD fungerar också. Vi passerade Höga Kusten och dess ståtliga bro för ett tag sen och är nu påväg igenom Härnösand. Resan går bra och smärtfritt, än så länge, och vi beräknar ankomst i Värmland någon gång unWr kvällen. Vi har inte allt för bråttom utan tar allt mest som det kommer. 

Längtar en skvätt till på lördag då vi ska kliva på färjan till Åland. Ska verkligen bli spännande. Har aldrig åkt sån färja tidigare och jag har aldrig varit på Åland heller. 


Tropisk hetta här i norr..
Dra åt skogen vad det är varmt!
Det är olidligt, finns inget kyligt ställe att fly till för det är nästan lika varmt inne som ute. Idag hade vi bestämt oss för att storstäda, huja! Inte de smartaste draget men nu är det gjort i alla fall. För tillfället så håller vi på att tvätta. Skönt att göra bort sånt innan vi ska resa söderöver. 

Håller på att gå igenom Spotify just nu efter någon bra musik som kan spelas i bilen under resan. De mesta är jag redan less, tyvärr. Ingen som har nå bra musiktips? 


Olidlig värme skapar en hiskelig törst..
Semester cidern intagen! 
Mina första droppar alkohol sen nyår. Kan säga att jag, verkligen, inte är lika tålig längre, en liten cider ger lite snurr i huvudet på mig. Men nu har jag i alla fall fått i mig en. Egentligen är det fel typ av vätska att dricka i denna hetta, mängder av vatten hade varit bättre. 

Borde börja vänja mig vid lite alkohol egentligen, eftersom att det lär nog bli lite vin, cider och drinkar på färjan åt helgen. Vi är inbokade på att åka färja med pappa och Maritha, det ska bli spännande! 


Bullar i mängder..Här har det bakats bullar i mängder!
Jag har bakat dubbelsats kanelbullar och Kusinvitamin har gjort sig en sats så man kan verkligen snacka om stora mängder bullar. Det luktar nygräddade och underbart goda bullar i hela lägenheten, verkligen gudomligt. 

Ikväll går Hjärtat på semester och min började i onsdags. Nu ska vi bara se till att njuta, må och trivas av den lilla sommar som är kvar. 


Underbar lördag i fina Sandselet..Nu var det länge sen jag skrev något här.
Jag har verkligen inte haft något sug av att blogga alls, men jag saknar bloggen en del så jag hoppas att jag kommer hitta tillbaka snart. Sommaren har kommit med en tropisk värme som varat i långt över en vecka nu. Det är nästan så man rinner bort, men man ska väl inte klaga. Gårdagen spenderade vi ute i Sandselet på svärföräldrarnas stuga, det var riktigt underbart. Vi tog båten till en typ av "sandstrand" och vandrade i och längs med vattnet. Vattnet som rinner där är skellefteåälven och riktigt varmt var det. Tror nog aldrig att jag känt så varmt vatten där tidigare. Efter att vi vandrat omkring ett tag så tog vi bågen tillbaka och där blev det lite luftgevärsskytte. Jag vann över både Hjärtat och svärfar, vilket var lite kul då det var minst 10 år sen jag sköt med luftgevär senast. Det var en underbar dag, minst sagt.

Idag händer det inte så mycket. Vi har fått prova på kunskaperna kring hur det är att ha hus. Tvättmaskinen började bråka igår, så vi har fått fixa till den. Inte det roligaste görat men nu vet vi hur man fixar såna problem i framtiden. Vi får inte flytta in i vårt hus förrän i september, vilket känns som en evighet bort även fast det inte är det.