Tillbaka till startsidan?

Måste bara..


säga till alla som undrar att NEJ, jag och Nils har inte gjort slut. ALDRIG.
Så nu kan ni sluta fundera över det.

Jag tänker ändå inte skriva i min blogg vad som hänt/händer. Inte än, inte förrän jag kommit över allt ordentligt och känner att jag är redo att blotta mej såpass.

Behöver inte säga mer än att jag mår psykiskt dåligt, jag är med om något som jag inte ens önskar att min värsta fiende skulle behöva vara med om. Och visst, vill ni skriva idiotiska kommentarer till mej och trycka ännu mer på mej, så varsågod. Har viktigare saker att tänka på än er och era fega kommentarer.

Förlåt, jag mår verkligen dåligt över de jag måste göra.


Riktigt jobbigt..


Jag vet inte vad jag ska skriva, vill inte att hela världen ska veta allt. Alla behöver inte veta allt, inte enligt mej.

Vill skriva av mej, men inget jag vågar göra. inte offentligt. Frågan är ju om man ska lösenordsskydda några inlägg så jag får skriva av mej? Jag tror jag skulle behöva det..

Förlåt för det jag kommer att göra mot dej! Innerst inne är det nog egentligen inget jag vill, men jag måste. Och jag tycker att det är jätte jobbigt att veta att jag aldrig kommer att få din förlåtelse, kommer aldrig få höra att du förlåter mej. Hade jag varit du hade jag aldrig förlåtit mej!..

Usch! Orkar inte sitta här längre, bara jobbigt alltihop...


22 Juli ~ 2009


Väldigt trött idag, ändå har jag sovit massor. 

Jag somnade mellan 18.30 - 19.00 någon gång igår på soffan, sen vaknade jag strax innan klockan slog 00.00. Då hade Bäjb somnat på golvet, så jag väckte honom, oxå lade vi oss i sängen. Kollade lite grann på tv till klockan var runt 2 tror jag, då somnade jag och sov till drygt strax efter 11. Så jag har sovit massor, men är ändå väldigt trött. Idag blir det jobb, börjar 15 och slutar 20. Så jag jobbar inte så länge, ganska skönt. Sen börjar jag 8.30 imorn, så det är väl på ett sätt bra att jag är trött, för då lär jag somna tidigt ikväll, och vara pigg och alert till imorn =) Sen är jag ledig på fredag. Ska bli väldigt skönt.. För sen jobbar jag hela helgen.. lördag - måndag, så en ledig dag denna vecka är då verkligen skönt. Men det ska nog gå bra. 

Ska snart börja fara till jobbet, och direkt jag kommit dit så är det typ middagsdax, antar att det blir jag som lagar middagen där idag. Men de ska nog gå bra.

Näe, nu ska jag sluta skriva. 
♥ N I L S ♥


21 Juli ~ 2009


Idag har det varit jobb för hela slanten =) Har gått väldigt bra.. 7 timmar har jag fått mej idag, bättre än inget =) Sen fick jag mej en ganska behaglig promenad hem =) Lite väl regnigt, men ganska skönt ändå. 

Ska snart fixa lite middag tänkte jag.. jag börjar bli hungrig och Bäjb slutar snart.. 

jag vet egentligen inte vad mer jag ska skriva.. 
♥ N I L S ♥


Äntligen lite vila..


Ja, äntligen.. Full rulle idag och igår.. Har flyttat nu, äntligen.. Slippa den där hålan ;P Har iaf varit där och städat ut det sista på det andra stället, så det är klart. Och bara ägnat kvällen åt det nya. Plockat i ordning, stoppat i förråd och ställt i ordning. Igår fick vi hjälp av Bäjbs föräldrar att hänga upp hyllor och fixa, byta blandare i köket så vi fick diskmaskin osv, fy fan så skönt. 

Fattas några små saker, men det fixar vi senare. Typ ett skynke, men de skulle Åsa fixa, sen fattas det en grill, så man kan grilla god mat ;P haha! och några andra saker.. Men som sagt, det tas senare.. 

Snart blir det en dusch, och typ sova. Jobb imorn, så måste få mej lite sömn =) 

♥ N I L S ♥


. . . . .


Ni som skriver till mej och säger att man inte ser vad jag skriver, jag hade tänkt förklara för er nu varför =) Om ni ser de förstås ;P 

Det beror nämligen på vilken upplösning man har på skrämen och vilken webb-läsare man har. På min bärbara dator syns allt klart och tydligt och bra, men på Nils stationära syns knappt nå. Vilket beror på hans upplösning på skrämen. 

Jag kan tyvärr inte ändra så mkt i det, då jag inte riktigt vet hur man gör. Men jag ska ta en titt på det =) 


Trött som attsiken..


Det kan man lugnt säga att jag är, och hungrig ;P 

Det har varit full rulle hela dagen. Har sovit ca tre timmar i natt, sen har jag jobbat på det. Ganska tungt ska jag ta och tala om, menmen. Det funkade =) Samma visa varje gång på jobbet, men jag trivs och det är det som är huvudsaken. 

Efter jobbet vart det att fixa saker till den nya lägenheten, har kört undan alla kartonger och packat upp dom och fixat. Nu återstår bara möblemanget, ska bli skönt att få komma till nytt sen =) Vi längtar båda två ^^ 
Vi kommer få det så mysigt och bra, och mys med Bäjb är det bästa som finns.


Imorgon är det jobb, min sista dag för denna vecka. Skönt med lång helg, sen blir de full rulle nästa vecka =) Men jag klagar inte, får väldigt bra med pengar. Och sånt behövs alltid, oavsett. 

Näe, fy tusan. Nu ska jag återgå till våran serie som vi håller på att titta på

Nils, du är underbarast. Tack för att du finns och lyser upp mina dagar! Vill inte leva utan dej, med dej känner jag mej väldigt älskad. Jag älskar dej mer än mest <3


Yttligare en gång..


Så behöver jag påminna folk att om de inte vågar stå för vilka det är, så behöver de inte kommentera.

Vill man att jag ska bry mej om det som skrivs, publicera det eller nått, så kan man vara såpass rakryggad och skriva vem det är ifrån. Annars tas det icket på allvar och jag lägger inte ner någon energi i det hela.

Vågar man inte stå för vem man är och säga det har man inget på min blogg att göra, iaf inte i kommentars-väg. Och stör man sej så mkt på det jag skriver, så kan man alltid leta en annan blogg att läsa.

Svårare än så är det inte!



Ont delux..


Jag var tvungen att sjukanmäla mej från jobbet idag! =S Inget jag direkt ville, men jag spydde på morgonen pga huvudvärk som en annan människa åstakommit. Satan vad jag var arg igår/inatt.

Vi var ut, som många andra och kollade på fina bilar på stan, och dom har sprättat upp halva sundsgatan ungefär från pentan och en bit fram. Vi kom i lugnan ro och körde på asfalten, och jag hade min ruta nervevad. Mitt i allt hör vi hur det låter som satan vid sidan om oss, en liten bit bak. Och från ingenstans kommer det en bil, gör världens jävla rivare på gruset just bredvid våran bil så de sprätter sten över hela bilen, samt att det kom en ganska redig sten rakt i skallen på mej! Jävla idiot, jag hann inte riktigt reagera först, och sen vart jag fly förbannad, jag skulle ha tag i fanskapet så han skulle få veta att han levde (tills han dog då, för jag skulle ha haft ihjäl han om jag hade möjlighet). Han försvann illa kvickt och sen dess såg vi han inte mer, så lite orolig/rädd vart han! Det var jävligt tur för honom att vi inte har en bil som vi är fruktansvärt rädd om, för då hade han inte haft en chans.

I vilket fall som helst, ca 2 timmar efter att det hände, så släppte min ilska och jag fick världens huvudvärk, och den sitter i än. =S Antingen har jag fått en hjärnskakning eller så var det chocken som gjorde att jag spydde. Har det inte blivit bättre tills imorn måste jag vara i kontakt med VC. Vilka jävla idioter det finns alltså!

Jag kommer ihåg reg-numret på bilen, det är bara synd att man inte vet om han som körde verkligen är ägaren till bilen.

Människor utan innehåll i hjärnan borde stanna inomhus. Såg många såna igår.. jävla synd att man inte kan köra över dom utan att åka dit.


Jobb, jobb, jobb..


Just nu sitter jag på jobbet, är lite orolig.. Men förhoppningsvis går de bra..

Händer inte så mkt här just nu, väldigt lugnt och tyst. Väntar på att en arbetskamrat ska komma tillbaka och att klockan ska slå middagstid, för då ska jag göra ris och kyckling till de boende.

Annars vet jag inte riktigt, jobbar kväll ikväll.. Slutar 21.30. Sen är det morgon pass imorn, börjar 7.30 imorn.
Skönt att jag har lite pass nästa vecka, så jag får vara lite ledig.

Jag hoppas att vi snart får veta när vi kan ta den andra lägenheten. Förrhoppningsvis blir det till veckan *Håller tummarna* Är så sugen på att få flytta nu, ska bli så skönt.

Igår var jag och Bäjb ute på stan en sväng, ganska trevligt.. Man såg en del fina bilar, en del mindre fina bilar. En del kända ansikten, och desto mer okända ansikten ;P haha! Menmen, var en trevlig kväll. Pratade med kusinen en sväng oxå, trevligt att surra lite då man träffas så sällan. Sen att dom har skaffat ny bil, det visste jag då inte ens ;P Kul att få veta.

Näe, nu ska jag vänta på att klockan ska ticka. Har inte så mkt annat att säga.

♥ N I L S ♥


Ja, en bit på vägen..


Vi har kommit ganska långt på min blogg idag =) Fast det har ju tagit väldigt lång tid..

Har en del kvar att göra.. men de fixar vi imorn. Nu är de snart dax att krypa till kojs, vi har jobb imorn båda två.

Natti natti ni där ute!

♥ N I L S ♥



Någon..


Någon som vet hur man gör för att få headern över hela bloggen? :D Alltså över alla 3 kolumer jag har där?! Jag fattar inte hur jag ska göra.. Snälla, om någon kan.. hjälp mej!!!


Bäjb är duktig!


Det är han verkligen, han har suttit det senaste 2 timmarna och försökt knåpa ihop en header till mej. Han är den enda som kan PS i detta hus, så han är snäll och göra en header till mej enligt mina önskemål. Har jag tur eller har jag tur, som har hittat en sån bra karl som hjälper till med det? Det tycker jag verkligen.

Jag håller, som sagt, på att ändra lite grann.. Får se om jag får till det, jag ändrar allt annat i min blogg förrutom headern, det gör Bäjb. Så det blir ett samarbete här =) Jag pysslar på, vet inte om jag orkar pillra i något mer idag. Kan hända att jag lämnar det nu, och tar upp det imorn igen. Är ganska less nu.

Jag är påväg att bli sjuk tror jag =/ Känns inge bra. Är väldigt hängig, förkyld, varm och har väldigt ont i hela kroppen, känns inge vidare. Jag är ledig imorn, så jag hoppas att de har gått över tills på fredag. Får vila imorn. För jag vill inte fara på jobbet och vara väldigt hängig och dålig, men jag vill inte missa jobb heller. Känns så onödigt. Även fast jag har världens mest onödigaste pass på fredag ;P

Näe, nu ska jag gå och se hur de går för Bäjb, så jag lämnar datorn en stund =)

♥ N I L S ♥


Sköönt..


Imorn är jag ledig, ska bli härligt. Jag och Bäjb ska ha oss en riktig mysdag imorn. Han är oxå ledig imorn, så vi ska ha sovmorgon och mysa till det. =) Ska bli härligt. För sen jobbar jag ju hela helgen lång.

Idag ska jag göra korvstroganoff, blir nog en bra middag. Så vi får lite mat i magen, måste bara få Bäjb att köpa mjölk när han slutar. Vi får väl se om han gör de eller inte ;P jag hoppas det, han brukar vara duktig på att göra sånt, om man behöver. Min plutt, han är bäst!

Min bäjb är sötast på nätterna när man gått och lagt sej, varje natt är det samma sak ;P Han pratar i sömnen och snarkar som jag vet inte vad, men ändå är han det bästa. Man får skratta mkt åt honom, för de kan komma de mest konstigaste sakerna ur honom på kvällarna, speciellt när han är trött och jag inte vill att han ska somna ;P Min myspys snuttis. Han är den bästa. Underbar och massor älskad av mej <3

Näe, nu ska jag göra nått annat än att sitta här och uggla ;P

N I L S ♥


Vart tidigare..


Jag fick gå hem ca 2 timmar tidigare idag från jobbet. Jag behövdes inte riktigt, jobbigt då man blir för många och springer omvarandra. Samt att de boende blir så stressad av att man är många. Så de gör inte mej nått att jag fick gå tidigare, bara skönt för mej =) 

Så nu har jag ätit och startat första tvätten med tvätt, och diskat.. Så, nu vill jag ha popcorn och en film. Det vore det ultimata. ;P 

Får se vad som händer, ska vila min stackars rygg nu.. Den mår inte så bra =/

♥ N I L S ♥


Eftermiddagsjobb idag..


Idag har jag bara 4 timmars jobb, vilket känns väldigt skönt då jag ska jobba så pass mkt i veckan. Börjar kl 15 idag, ganska skönt. Tog mej en sovmorgon till 11 ungefär, då kom Bäjb hem och åt lunch =) Sen har jag bara gjort mej i ordning lite grann och suttit och svamlat vid datorn..

Har fått ett erbjudande angående designen på min blogg, men jag vet inte riktigt. Så jag fortsätter att uppmana folk som känner sej manade till att göra en design till mej, kontakta mej. Uppskattar alla som hör av sej =)

Näe, nu ska jag sluta skriva. Har egentligen inge vettigt att skriva. Har inte gjort så mkt.

♥ N I L S ♥



EFTERLYSNING!


Någon som är villig och känner sej manad till att hjälpa med att göra om min blogg-design? Är så satans less min och jag orkar inte sätta mej och göra en själv, så jag hade hoppats att det fanns någon vänlig själ där ute som vill hjälpa mej?

Skulle uppskattas massor, så jag blir nöjd med min blogg för omväxlingsskull.

Skriv till mej, och säg om ni kan.. Snälla! :)


Då var det en ny vecka! ;P


Idag har jag jobbat. Från klockan 7.15 - 13. Gick väldigt bra, är faktiskt ganska kul att jobba där borta, fast ganska segt och tröttsamt oxå. Många äckliga saker man måste göra, men ändå.

Jag och Bäjb firade våran årsdag i lördags, lite sent men bättre sent än aldrig. Vi har redan varit tsm mer än ett år, men aldrig fått tiden till att fira tsm, så då bestämde vi oss för lördagen. Vi gick på bio och bara mös, sen åt vi god middag igår, söndag. Så egentligen firade vi över hela helgen. Men ändå. Kom även på att vi har ju redan varit förlovade i över ett halv år =O Satan vad tiden rusar iväg när man har det bra. Ska lägga upp bild på oss och våra ringar tror jag, har inte gjort det nått. Inte en bra bild iaf ;P


 

Så, en lite nyare bild på oss båda, samt våra ringar. Fina ringar, yeeaaz ;D

Idag ska jag laga min köttgryta till Bäjb, den som han älskar så mkt. Så vi får väl se om jag får till det som jag vill. Det ska nog gå  bra.

Jag vet egentligen inte vad mer jag ska skriva. Finns nog inte så mkt, snart flyttar vi. Det mesta i lägenheten är redan ner packat, så vi har inte så mkt att packa ner senare. Ganska skönt ändå, det mesta är klart för att bara flyttas. Jag längtar som satan till flytten, jag vill flytta redan nu, idag! På sekunden! Men det går tyvärr inte, Bäjb får ringa till han som ska ta våran lägenhet idag och kolla läget med honom, när han kan flytta osv. För kan han flytta in tidigare så kan vi göra det, typ =)

Näe, nu vet jag inte vad jag mer jag ska skriva.

♥ N I L S ♥



Nu var det helg för mej!


Nu har jag jobbat mina pass för denna vecka =) Har faktiskt gått ganska så bra.. Blir desto mer att göra nästa vecka dock.. Du jobbar jag, som sagt, alla dagar utom en ;S Mkt att göra.. Men de kommer gå bra..

Imorn ska vi ha sovmorgon jag och bäjb, för ingen av oss jobbar eller har skola. Efter det ska vi ta oss en runda på stan och se om vi hittar nå fina sommarkläder till bäjb =) Sen bolaget och fest tydligen =) Ute fest hade varit det ultimata.. men så antar jag inte att de kommer att bli.. 

Näe, nu ropar bäjb att de är mat.. så ska käka nu, får skriva mer sen! 

♥ N I L S ♥


Onsdag ~ Väldigt trött i skallen..


Idag har jag jobbat, har gått ganska bra. Har varit tvungen att säga ifrån till herrn idag. Han var arg som ett bi, och var påväg att knuffa mej för andra gången, och då vart jag riktigt arg. Så jag sa ifrån, sa till honom att han inte ska röra mej och att om han ska bete sej illa kan han gå in på sitt rum. Ca 20 min senare så var han snäll igen. Då var han glad och trevlig. Så det har ändå gått hyffsat bra idag. Skönt att sluta tidigt en dag som denna, då det är så förbannat kvavt. 

Kan säga att idag har jag inte mått så prima. Trött, hängig, ont i skallen, varmt som satan.. Nästan direkt jag kom hem så somnade jag på soffan, var inte meningen men kunde inte göra så mkt åt det. Vaknade av att Bäjb klev innanför dörren. 

Nu är jag lite piggare dock, jag bero på att jag har fått nått i magen för ett tag sen. Innan dess hade jag inte ätit nått sen middagen igår. Så, lite mat var välbehövligt.. men som de känns ju så orkar jag inte allt de jag vill orka, borde egentligen typ redan nu lägga mej och sova. Men de kommer att gå bra, det ordnar sej =)
 
Nu ska jag fortsätta glutta tv =)

♥ N I L S ♥