Tillbaka till startsidan?

Måndag , måndag ! :P


Idag har jag varit på möte i stan. Vi hade nått möte på Sparbanken med en kille där, som pratade med oss om ekonomi - sparande och lånande och sånt tjafs. Funkade iaf. Fick en gratisbiljett till NOLIA, plus att man fick en uppgift från AF som man skulle göra på NOLIA. så löjligt. jag vet ju att enda anledningen till varför vi ska göra den där uppgiften är för att dom ska se att vi har varit där och gjort den, och när dom har fått in papprena och prickat av att vi gjort uppgiften så lovar jag att de kastar papprena i soporna. menmen, ska ju ändå dit så då får jag väl göra den där sabla uppgiften då. Har ju Nils till hjälp så :) går nog bra då  ^^

efter mötet så hittade vi upp Anni ( de var jag och Emmie som var på mötet ) och då tog vi oss en sväng om på stan. Vi gick och kollade på skor och väntade på att Älskligen skulle ha lunch, så vi fick möta upp honom :) blev bjuden på en glass av Anni, tack stumpan. När hjärtats lunch var över så gick jag, Anni och Emmie till Mikas lägenhet. Anni började frysa och behövde en tröja. Så vi satt där en stund, käkade popcorn och pratade lite allmänt. Sen gick vi ner på stan en sväng igen. Anni köpte några saker som hon behövde och sen bar de av hemmåt. Hade så himla ont i skallen så jag kände att jag behövde få komma hem och käka något :) Sagt och gjort, har kommit mej hem och ätit, även matat katterna har jag gjort :) nu ska jag bara bege mej till duschen. Känner att en varm dusch skulle vara ganska så skönt nu. Älskligen jobbar ju så då måste jag ju fördriva tiden med nått :)

näe, vet ni vad. Nu orkar jag inte sitta här och skriva nå mer. Har inte så mkt mer att säga. Känns som att detta är en ganska så bra dag idag :) Och ju mer jag tänker efter, desto bättre känns allt. Jag tror att allting kommer att funka finfint :) Jag lever för stunden men vet ändå hur jag vill att min framtid ska se ut. Och dit är jag påväg ^^ Det kommer att gå bra med allt, allt ordnar sej :) Och med en underbar Nils vid sin sida, kan de inte gå annat än bra, bättre än bra. :)

Älskar dej snygging < 3
~ Niin is *poff* gone !


Helan

Heej Jennie.. så du ska me få gå på Nolia.. kul att de kan bjussa på nåt iaf..

Hoppas ni hade trevligt i Lördags iaf.. de var jättetrevligt tycker vi iaf.. synd att inte mamma kom bara.. å Madde såklart..jessica e ju så långt bort, trist de me.

Hoppas du mår bra annars.. du verkar gladare iaf.. de e roligt.. kram på dej, å hör av dej om de e nåt.. eller hur..kram på dä. hälsa nilsapilsa. Moster Helan.

|
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)