Tillbaka till startsidan?

Cats in the cradle..


japp, det är en låt som sitter fast i mitt huvud.. ^^ jag älskar den! :D skulle kunna lyssna på den om och om igen i evigheter :)

Idag är det söndag då, och jag har en rättelse jag måste fixa.. skrev ju i senaste inlägget att vi var ute och körde med carro och magnus, och då nämnde jag inte sahara som tydligen var med.. fast jag såg inte att de var hon :P men hon var med, så.. förlåt sahara för att jag inte nämnde dej, men nu är du nämnd iaf! :D haha!..

vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen.. gamla lägenheten är äntligen urstädad.. ska bara lämna in nycklarna imorn, fast har jag tur så har jag bäjb som är snäll och gör det åt mej :) - hoppas - så nu känns allt skönt, nu är den skiten ur världen och vi är sambos på riktigt, finns ingen annan lägenhet utan nu är detta mitt med :D:D inte bara bäjbs! utan VÅRAT! - äntligen - känns helt kanon :) sen efter utstsädningen igår vart de fest :) vi var hos Kim.. Det var Jag, Nils, Emmie, Baggis, Kim & Sofie.. fast Sofie drack inte, och sen kom Mika, Anni & Andreas fast dom drack inte dom heller .. :) sen gick vi ut på kalles.. ganska trevligt faktiskt :)

Idag har de inte hänt så mkt, bäjb har försökt se om han kunde få ordning på min morbrors dator.. men de gick lite sådär med det, så vi ska ta hjälp av Mika i veckan och se om de går att ordna :)

annars har jag inte så mkt mer att nämna :P faktiskt.. Praktik imorn, taggad men inte klar :P haha! får se hur de går.. börjar kl 7.30 så :)

nu ska jag kila.. bäjb pysslar med maten så jag ska dra.. ha de bra alla!

ÄLSKAR DEJ BÄJB <3


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)