Tillbaka till startsidan?

Hey Hoe.. Lets go!


Måndag idag.. min morgon var ingen bra start på dagen.. inte nog med att jag försov mej.. mådde även skit illa.. :S urkas! och det gör jag fortfarande.. har jätte ont i skallen och mår rent ut illa.. men så är det.. drog hem vid lunch tid idag.. orkade inge mer, var så jävla jobbigt,, traskade omkring där som en Zombie... Gjorde Tiramisun och Pannacottan, sen drog jag.. Jag lämnade så Prisca och Alexander fick montera ihop pannacottan med hjortrongelen.. det borde dom ha klarat ganska galant :) annars har det inte varit så mkt..

hjälpte Elin och Carro att fixa i ordning restaurangen där vi festade i fredags.. såg lite risigt ut, menmen.. så är de ibland :) fick även med mej mitt hårspray och mina skiver hem nu :) stereon står kvar där borta för David var mest troligen intresserad av att köpa den av mej.. :) så vi får väl se.. ^^

när Bäjb hämtade mej på skolan idag så for vi hem.. och han var så söt med mej.. det första jag gjorde var att lägga mej på soffan, eller näe.. jag tog en migrän-tablett före ifall de skulle vara de som spökade för mej.. men de var de inte.. de enda tabletten hjälpte mot var huvudvärken.. inge annat.. menmen, jag la mej på soffan och sa till älsklingen att jag var hungrig :P då fixade han varma mackor till mej, sen fixade han så jag fick två kuddar under mitt huvud och ett täcke att svepa in mej i :) sen startade vi lite serier och bara var :) hann se ungefär 2 serie avsnitt sen slocknade jag.. :) visst, jag sov inge länge.. men tillräckligt för att orka med att följa bäjb och fixa glasögonen :)

och nu sitter jag här.. mitt i min ensamhet och har tråkigt, ont i skallen, mår illa och är trött som fan.. kanske ska ta mej en till liten tupplur?.. eller ska jag vänta och lägga mej typ.. jätte tidigt?!.. jag vet inte riktigt.. får se vad de blir av allt.. det löser sej..

Bäjb är hos sin bror och fixar med hans ljud, sen skulle han och jobba.. så han får jag inte träffa igen förrän ikväll.. :(

aja, nu orkar inte jag skriva nå mer.. ska lägga mej på soffan en sväng igen och kolla på lite Fresh Prince tror jag :)

Älskar min Nils mer än något annat! <3


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)