Tillbaka till startsidan?

Lördag idag! ^^


Ja, vad ska man säga.. Igår blev jag hemskickad från skolan pga att jag inte var så kry.. men piggnade till senare på eftermiddagen för att kunna dricka lite grann, och lite vart de verkligen.. efter att jag druckit två cider var jag ganska påverkad.. men jag vet ju varför.. sov 2 timmar under natten, inte ätit något och sen vara dunder förkyld på det :P då är de faktiskt inte så konstigt :P vi drog ihop en mindre, lugnare inflyttningsfest hos oss igår ^^ vi var inte så många men de räckte gått och väl ^^ vi var typ standard gängen... Anni och Mika, fast Anni fick avrunda lite tidigare pga hennes skada, Emmie och Baggis och Lidas.. och jag och älskling såklart eftersom att vi bor här :) det var ganska trevligt, eller ganska.. det var trevligt.. ^^ 

tycker dock synd om min älsklings bäjb idag, han mår inte så bra och han måste sitta på jobbet och jobba.. :( jag lider med dej älskling.. hade jag kunnat ta allt det dåliga så du fick må bra, så skulle jag lätt göra det.. utan att tveka.. :)

vad händer ikväll då?.. det är 20-års fest hos Sara och Olle ikväll.. ska väl dit och supa mej.. tror älskling surrade om att han ville vara chaffören.. och det får han vara om han vill ^^ tänker inte tvinga han att dricka nått då han jobbar imorn med.. och speciellt inte med tanke på hur han mådde i natt och imorse.. han får gärna vara chafför, bara han är där borta med mej och socialiserar sig han med :) annars blir jag ledsen.. visst kan du umgås med oss fast du inte dricker bäjb? :D du ska få vara med mej då jag e full första gången då inte du dricker.. jag har ju varit nykter då du druckit så, kanske dax att jämna ut det ;) haha! fan vad jag pladdrar på..

var nog på tiden att jag skrev av mej lite.. måste bara säga att utbildningen jag går, den är helt underbar... fy fan vad skoj ^^ och på måndag börjar allvaret i köket ^^ så jävla skoj, jag ska äntligen kunna lära mej att laga mat ordentligt, och då älsklings bäjb, då ska jag göra mitt bästa för att laga mat till dej så ofta jag bara kan ;) och bara god mat.. inge snusk-äckel-mat som ingen av oss gillar.. typ fisk och skit :P haha!.. du ska få de bästa, för du är den bästa.. och förtjänar inge annat än de bästa ;)

näe, nu ska jag sluta skriva.. ska vila mej lite och sen kanske börja göra sig i ordning för ikväll.. fixa nässpray och skit.. :)

Älskar dej Bäjb! Du är verkligen mitt allt Nils < 3


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)