Tillbaka till startsidan?

20 April ~ Introduktion


Imorse var jag på introduktion. Gick igenom vilket klassrum jag ska vara i då jag är på komvux, vem min lärare är, när jag ska göra mina prov (då jag bara har 7 veckor på mej att läsa kursen), hur jag kontaktar min lärare på bästa sätt osv. Gick väldigt bra. Ska göra första provet redan om 2 veckor och jag började kursen idag. Det blir till att plugga, plugga, plugga :) 

Inväntar bara boken. Det bör komma idag, annars blir jag ledsen. Måste ju börja plugga, eftersom att jag har så kort tid på mej att hinna allt. Jag hoppas på det bästa, måste läsa upp de där ämnet, blir bara bättre för mej i mitt slutbetyg sen :)
 
I vilket fall som helst, så är jag ensammen nu =/ Bäjb åkte för typ.. en och en halv timme sen på arbetsintervju, sen skulle han och handla massa saker till mamma och pappa (hans föräldrar) så vi får se när han kommer hem, och då får jag veta hur allt gick. Jag hoppas att de går ganska så bra iaf. Det vore bra för honom, så han får något att göra. Hoppas att utbildningen han vill gå inte krockar med jobbet, iaf inte över sommaren. Då tycker jag lite synd om honom. Men det ska nog ordna sej. Jag håller tummarna för honom iaf, det gör jag alltid. Min bäjb förtjänar det bästa :) ALLTID! <3

Klockan är 11 och jag har varit vaken i 3,5 timmar. Det är ganska ovanligt för att vara jag. Speciellt då jag inte somnade förrän efter 3 inatt, men det gick ändå hyffsat bra att kliva upp imorse. Jag var motiverad till 1000 då jag gick upp så klart det går bra. Synd bara att tröttheten börjar komma krypandes nu. Kanske ska vila en stund?
Har jag någon mer att säga då? Jo, angående mitt spel. Bäjb installerade ju om datorn, mitt spel försvann och vi installerade det igen. Lade in min karaktär i "save" mappen och hips vips så fanns min gubbe i spelet igen. Gjorde klart 3 questar igår kväll, och när jag var på sista questen nere i Tal Rasha's Tomb så gick det åt helvete. Fanskapet där nere dödade mej bara. Satt i över en timme och försökte döda fanskapet, tror ni de gick? Öööhm, NÄE! Jäveln slukade alla mina pengar, så nu är jag pengalös, liv lös och förlorad. Hur fan ska jag lyckas döda den där? Har bara lyckats en gång tidigare, kommer aldrig lyckas igen. Någon som är duktig på att döda en jävel där nere? Isf, hör av er till mej så jag kan få lite hjälp, för jag lyckas inte själv. Bäjb försökte hjälpa mej, men han lyckades inte heller. Visst, han lyckades bättre än mej, men fanskapet lever fortfarande :S Aja, antingen spelar jag på min andra gubbe så länge, eller så fortsätter jag kämpa, fast det e ganska kört. Jag får se hur jag gör.

Näe, nu har jag skrivit hur mkt som helst. Kanske dax att avrunda lite grann? Är, som sagt, väldigt trött. 

♥ N I L S ♥


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)