Tillbaka till startsidan?

Nine Days :S


Nu är vi ensamna igen. Var och lämnade tillbaka Smoke nu ikväll, lite synd för den där krabaten är så mysig. En stor "liten" klump som älskar att kelas. Har varit skönt att ha honom här, för då har man en anledning till att gå ut oavsett hur kallt det är ute, underbart. Vi var ute och traskade idag, kallt som satan, men vi klädde på oss och gick en liten runda. Så jävla skönt. Sen har vi bara kramats med honom och busat lite grann innan det var dax att köra hem honom.

Strax efter kl 18 körde vi hem honom till Anna och Niclas :) Anna klippte mej och vi satt där och surrade bort en stund, fikade lite och bara hade det trevligt. Efter det åkte vi till Anni och Mika, spelade lite uno och bara umgicks. Tills det var dax att gå hem, och nu sitter jag här. Var sugen på att spela lite D2. Men jag vet inte längre. Orkar inte starta den stationära, och, tja. Jag orkar bara inte.

Imorgon kommer tydligen Carro och hämtar mej 7.45, och ingen talan hade jag. :/ Skulle uppskatta om folk lät bli att säga vad jag SKA göra och att dom SKA göra nått med eller mot mej. Snälla, fråga om det gå bra att göra nått eller om de vill att jag ska göra nått istället för att försöka tvinga mej till nått. För då blir jag bara förbannad och skiter i det. Vet att de inte var något illa menat, men ändå. För mej är det en princip sak.

Aja, skit samma. Inget väsentligt ändå.

Vet inte vad mer jag ska säga. Orkar inte skriva nå mer!

Eller jo, måste bara säga. Nojja? Ooohja! 9 dagar kvar nu :/

♥ N I L S ♥


Anna

Saknar du lillvovven? :-) Ni får låna han fler gånger, jag lovar! Bara säga till då ni blir sugna :-) Tack för igår! Mycket roligt att sitta och surra med er en stund!

Kramen

|
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)