Tillbaka till startsidan?

2009 ~ 01 ~ 06 | Ännu ett inlägg | Sanningens ord!


Finns inte mkt till liv där borta verkar det som. Jag kan ju ta och tala om för stackars lilla dej att jag tar inte åt mej av det du skriver, säger, tycker, eller tänker.. Det skiter jag fullständigt i. Men du verkar ta åt dej väldigt mkt av det jag säger. Fan vilken påverkan jag verkar ha på dej. Nästan skratt-retande! Skitsamma, jag bryr mej inte om dej. Men du verkar inte kunna låta bli att bry dej och lägga dej i, i andras. Något som du inte har något med att göra. Jag tycker verkligen att du är väldigt patetisk. PATETISK är verkligen rätt ord för dej. Dax att växa upp och skaffa dej ett liv. Snälla, gör det. Vi orkar inte med dej nå mer. Du är så löjlig så det inte är sant.

Kan säga så här, bråk är något du verkligen vill starta. och jag säger bara VARSÅGOD. Bråka hur mkt du vill, du gör de bara för att få lite uppmärksamhet, det är allt. Så bråka på om de känns så mkt bättre för dej. Mej spelar de ingen roll. För jag kan bråka med dej hur mkt du vill. Och sen har du inget här att vinna. Detta bråket kommer du ALDRIG att vinna. Du kommer inte att få något härifrån, oavsett vad du säger. Du har inget här att hämta. För allt är Nils, det tillhör honom. Har aldrig tillhört dej och kommer aldrig att göra det. Det tillhör honom, han fick de och då är tillhör det honom. Så, leta någon annan du kan sno pengar och skit ifrån, för vi tänker inte bidra med något till dej.

Ska tala om för dej att jag talar inte bara för mej i detta inlägg, utan jag talar för oss BÅDA! Gör dej själv en stor tjänst och var smart för omväxlingsskull och lämna oss ifred nu!


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)