Tillbaka till startsidan?

3 Maj ~ Ojdå!


Var ett tag sen jag skrev sist.
 
Kan ta ett litet inlägg och berätta vad som har hänt.

Onsdag var de ju fest, som jag har skrivit tidigare. Sen var de lägenhetskoll i torsdags och det har jag oxå nämnt tidigare. Vart lägenheten ligger osv, tänker jag inte avslöja än. Inte förrän vi vet något säkert. Vi bör få veta på måndag eller tisdag. 

Sen fredag var en lugn dag. Det var torsdagen med, lugn och fin. Fredag var vi ute och snurrade lite grann. Hade inte så mkt annat att göra. Umgicks med Emmie och åkte bil. Lördag så var vi jag, Nils, Anni, Mika och Emmie under dagen. Vi for till Jävre, grillade och åt go-middag. Hade det mysigt och bra, och jag förälskade mej i en lurvboll vid namn Tor. Så vi får se vad som händer. Sen efter vi varit i Jävre, for vi hem och duschade av oss och gick till Anni och Mika, de hade fest. Vi drack inget eftersom att det var crusing i fina lilla Piteå =) Så vi stannade bara hos Anni och Mika en stund sen drog vi ut, och de var tamefan folk överallt ;P Både till höger och vänster. Vi gled runt en stund, parkerade bilen, satt och tittade och sen gled vi lite mer. Åkte hem och sov runt 3 någon gång. Men trevligt hade vi det iaf. 

Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva. Måste sätta mej och plugga, men är trött som fan. Hur ska jag få detta att gå ihop? -suck- Näe, jag går nu iaf. 

♥ N I L S ♥


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)