Tillbaka till startsidan?

Vart ett besök till Vårdcentralen idag!


Jag har haft sån klåda i natt och under morgonen att jag klarade inte av att vänta med att ringa till VC tills på måndag. Ringde dem strax före 10, de ringde upp 10.20 och jag fick en til 10.45, snabba svängar :)

Läkaren kollade länge och noga på mig, och kliade sig i huvudet. Hon var väldigt osäker över vad det kunde vara, om det var bakteriellt eller inte, om det är orsakat av infektion eller virus eller bara vanligt soleksem. Slutade med att hon förnyade mitt recept på tabletterna jag har fått för att kunna sova (de har klådstillande effekt också, om ni undrar, är inte bara lugnande) och sen skrev hon även ut Betnovat till mig. Det ska vara en stark antiseptisk kortison kräm. Ska smörja mig med det tills förbättring syns, och syns det inge förrbättring om 1-2 veckor så ska jag tillbaka till VC för att göra lite prover och testa andra mediciner. Måste ju få bukt på detta.

Känns i alla fall skönt att ha fått vara till VC, nu kan jag vara lugn ett tag och hoppas på förbättring. Kanske jag kan få en klådfri helg i Arvidsjaur :)

Har inte sovit nått i natt, och fick mig bara 1 timme och 45 minuters sömn under morgonen, så lär somna som en stock ikväll om jag har tur. Kan då inte sova nu i alla fall, har en hel del att göra innan avfärd. Måste diska, städa, packa, duscha osv innan det är dax.

Vad ska ni göra i helgen?


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)