Tillbaka till startsidan?

Må fan ta frigjordhet, åt helvete med din frihet!


Huga, redan torsdag kväll? Jasi, tiden springer iväg fortare än man hinner vara med. Snart är vi ju inne i mars, jisses. Vart fan tar alla dagar vägen? Jag hinner då definitivt inte vara med.

Har slagit in Annelis födelsedagspresent ikväll :) Hihi, de var ganska skoj. Jag tycker att det är kul att slå in presenter, varför vet jag inte. Men jag finner det skoj :)

Sen har vi applicerat display-skyddet på min Hero :) Så nu är min vita hjälte skyddad ifall det skulle hända nått, det tror jag inte men man vet aldrig. Jag är väldigt noga med min telefon och med min display, putsar den ständigt från fingeravtryck och smuts, lägger den inte överallt, just på grund av att den är vit och jag vill inte att den ska bli skitig. Jag behandlar den som en liten bäbis, kanske lite skumt eftersom att det bara är en telefon. Men det är en jävligt dyr telefon, därav är jag väääldigt rädd om den ;P

Från det ena till det andra. Imorgon ska vi vara med lus-pudeln igen :) Anneli kommer med henne på morgonen, runt 6 tiden :) Och då ska det lekas, och lekas, och lekas :) Jag hoppas på fint väder imorn, men det lär säkert vara iskallt. Aja, då får jag väl dra på mig täckisar och gå ut, eller nått. Få Nils att klä sig mycket han med, så vi kan gå ut och skutta i snön med Java. Busa av lite energi :)

När Anneli sen hämtar Java, så ska de väl åka hem och äta och sånt.. Antar jag?
Efter det blir det att leka med mitt hår :) Nu vet jag exakt hur jag vill ha mitt hår, och Anneli är den enda jag egentligen till 100% litar på att ha i mitt hår, då hon är den som lekt med det mest :) Så det ska lekas för fulla muggar :) Blir det som jag vill ha det, så kommer det att bli kanon bra :) Har köpt färg på willys igår och sen köpte jag färg från nätet, som kommer ifrån England. Innehåller en massa grejer som egentligen inte är bra för håret, och som inte används i de hårprodukter som säljs i Sverige. Fast en färgning skadar inte, så jag ska testa och hoppas på att det blir som jag vill ha det :)

Blir det inte de, så blir jag helt svarthårig igen :) Det är jag van och vara, och de gör inte mig nå om jag får vara det ännu mer ;P

Sen har jag beställt en Mp3-spelare nu ikväll :) Kände att jag ville ha en Mp3-spelare då vi börjar träna på måndag, vill kunna lyssna på musik då jag tränar och dylikt :) Sen har jag velat ha en i evigheter. Mp3-spelare i telen är inget för mig, jag vill ha en riktig, vanlig spelare :) Och nu får jag det.

En sånhär har jag beställt ^^



Jag kan välja hur jag vill att den ska se ut :) Alla de skal som syns på bilden, ska följa med spelaren. Kändes lite gulligt, haha! Det blir nog bra, hur som helst :) Så länge jag har en spelare, och den spelaren har det jag är ute efter, så spelar utseendet ingen roll. Jag vill dock inte ha en vanlig, ful, spelare som har en liten ruta där titeln på låtarna snurrar, usch nej! Utan en sånhär blir prima. Med lite större display och dylikt.

Näe, gud vad jag tjattrar ;P Vi har även köpt oss varsin ny kudde idag. Det tyckte vi att vi kunde unna oss, då våra kuddar är på vippen att säga hejdå.. Väldigt obekväma och gamla. Inte trevligt, nej. Så nu har vi nya fräscha kuddar, blir bara att kolla på nått nytt täcke senare oxå. Fast, som sagt, det blir senare. Prio ett är lampor till köket, det kan behövas. Ska sätta mig och se om jag hittar nå fina lampor till billigt pris på jotex eller liknande :) Skulle vara trevligt med nått i fönstrerna, dom är som ganska tomma. Inge lyse i köket förrutom lampan till fiskskålen och taklamporna, är inte direkt någon hitt.

Näe, sätta sig och kolla på de!

Ha de king, Tjingeling!



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)