Tillbaka till startsidan?

Nya tag? ;P


Då var det måndag igen. Inte mig emot, har en hel del plugg att göra. Denna vecka ska det in ett uppdrag och det ska göras en muntlig examination. Förhoppningsvis kommer det att gå bra. Jag hoppas då på det i alla fall :)

Helgen har varit lugn och skön för oss. Tog en tripp till Arvidsjaur och bara chillade. Jag pluggade lite grann och Nils körde skoter. Har faktiskt inte hänt så mycket.

Ikväll blir det träning för hela slanten, har saknat att träna hela helgen. Så nu äntligen. Det kändes i kroppen att man gick 2 dagar utan att träna, då man är van att träna varje/varannan dag. Två dagars vila och kroppen var öm ;P Ja, jag var mer öm av vilan än av att träna.. Konstigt, men sant :) Så nu ska blir det äntligen av igen :)

Har så mycket jag skulle vilja skriva om. Men inget jag vill att alla ska läsa. Orkar inte göra ett lösenskyddat inlägg nu, så jag får ta det senare i veckan :)

Om exakt en vecka börjar jag min jobb-intro. Känns ganska spännande, men det kommer att gå bra. Bara nervositeten och blygheten släpper :) Har en känsla av att det kommer att bli riktigt bra.

Jag och Hjärtat ska köpa oss en ny säng har vi bestämt :) Det kan behövas då den vi har inte är den bästa. Ska bli härligt. Vad det blir för säng får vi se. Antingen en 120:s eller en 140:s, och det som är bra är att den kommer ju även att komma till användning då vi flyttar till nått större senare, antingen hus eller större lägenhet :) Då kan man ställa den i gästrummet och köpa en ordentlig säng :) Hur som helst så kommer det att bli jätte bra :)

Sen när det trillar in lite extra pengar så börjar min förvandling av våran lägenhet :) Ska göra om lite grann har jag bestämt, lite här och där :) Få en lite ny look, kommer att bli prima :)

Näe, se lite Seinfeld och vila maten lite grann innan träning :) Jag lagade en gryta till middag idag, som vart jätte god.. Lite stark, men god :) Lövbiff som är hackad i mindre bitar, med en massa goda kryddor och fond och dylikt som blev till en gryta :) Serverades med ris. Vart väldigt bra. Så nu måste det vilas lite grann :)

Ha de king, Tjingeling!


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)