Tillbaka till startsidan?

2.1 uppdatering... *väntar*




Läste på Swedroids hemsida igår att de beräknar att släppa 2.1 uppdateringen till Hero i juni, vad tror vi om det? Dom skulle släppa den redan i september förra året, vart det av? Eeh, nej! Sen sa de januari, februari, mars, april och nu säger de i juni.

Dom har i och för sig släppt 2.1 uppdateringen till Sprint Hero, den amerikanska versionen av Hero. Och uppdateringen har tydligen varit klar sen i februari, men de har inte gett den till oss Hero ägare. Varför det vet jag. Inget företag är så dum att de släpper en 2.1 uppdatering till Heron när de precis släppt HTC Legend - samma telefon som Hero fast med lite vassare processor, skiljer lite ram-minne och rom-minne. Annars är de väldigt lika varandra, finns lite grejer till det yttre som också skiljer dem åt. Men Legenden är storebror till Heron, så varför släppa 2.1 till Hero när de just lanserat Legenden med 2.1? Det vore ju korkat, de vill ju att man ska köpa det senaste från dem. De har även släppt Desire.

Men samtidigt tycker jag att det är fruktansvärt elakt mot sina kunder då de gör klart en uppdatering, men släpper den inte. Inte för att jag tror att det är så mycket speciellt med den uppdateringen. Dock finns det många som väntar på den och blir mer och mer frustrerade.

Jag överlever med min telefon som den är, den är kanon. Helt klart den bästa jag har haft. Men en 2.1 uppdatering skulle inte sitta fel, absolut inget måste men skulle vara kul att se vad de har fixat för "buggar" och annat intressant.

Vi kan ju alltid hoppas på juni, eller?



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)