Tillbaka till startsidan?

Åtta punkter om mig själv..


Jag har blivit utmanad av söta Isabell och utmaningen går ut på att man ska lista upp åtta saker om sig själv och sedan utmana åtta andra bloggare. Det ska bli intressant och se om jag kan lista upp åtta saker, men jag ska göra mitt bästa..

- Jag tror på liv bortom det mänskliga. Jag tror att det finns något mer bland oss som vi inte ser, men som vi ibland kan känna av eller påverkas av. Jag har varit med om en del saker och jag har svårt att tro att när man har dött så ruttnar kroppen och man slutar existera.

- Jag lider ganska ofta av stor besluts ångest. Har verkligen svårt att välja mellan saker och vet inte riktigt vad jag vill. Ibland kan det ta flera timmar, dagar, veckor, månader innan jag har lyckats bestämma mig för något.

- Sömproblem är min bästa vän. Inte riktigt, men man kan nästan tro det. Av alla sju nätter under en vecka lyckas jag kanske få två, max tre nätter, med bra sömn. Men då ska jag ha riktigt tur. Ibland sover jag nästan inget på en, två, tre veckor. Sömntabletterna funkar väldigt dåligt, och jag vet inte vad jag riktigt ska göra.

- Jag är väldigt långsint. Gör man mig arg, ledsen, upprörd, irriterad.. ja, vad som så är det inget jag glömmer i första taget och jag har svårt att förlåta. Jag går inte och gnager på det hela tiden, men jag glömmer inte vad någon gjort mig och det krävs mycket innan jag ska förlåta.

- I grund och botten är jag en morgonmänniska. Jag älskar att vakna tidigt och få lägga mig tidigt. Att vakna någon gång mellan 4-6 är det ultimata, men på grund av mina sömnproblem så sker det inte så ofta.

- Jag har svårt att skriva saker med människor runt mig som kollar vad jag gör. Ska jag skriva ett mail, en uppsatts, ett blogginlägg eller dylikt så har jag jätte svårt att få ner ord medan någon sitter och tittar på. Det blir jobbigt och jag får inte fram något.

- Jag har svårt för att prata i telefonen med okända människor och jag har svårt att ringa samtal till okända människor. Om mobilen ringer och det är ett nummer jag inte känner igen så får oftast Nils svara, det är väldigt jobbigt för mig att prata med människor som jag inte vet vem dem är. Samma sak om det ska ringas någonstans, jag blir väldigt nervös och får nästan panik. Det där med att prata med människor jag inte känner är inte min grej. Det går bra när jag är ensam och ska ringa, men har jag någon runt mig och måste ringa ett samtal så får jag nästan ångest, jag blir rädd, nervös och paniken infinner sig. Detta är dock något jag arbetar på, och det börjar gå bättre. Eller, det känns så i alla fall.

- Jag kan inte vara trevlig mot, eller låtsas vara vän med människor jag inte gillar. Jag är ingen människa som låtsas vara trevlig mot människor jag inte gillar bara för att jag inte vill ställa till en scen eller nå, och jag kan absolut inte vara vän med en människa jag inte gillar. Jag umgås bara med de människor jag verkligen tycker om och som jag litar på. Hellre äkta än falskt. Frågar någon mig rakt ut om jag gillar eller ogillar dem, så skulle jag absolut inte ljuga. Det är inget jag säger direkt till deras ansikten första gången, för jag vill inte såra andra. Men de får definitivt reda på det av mig när tiden är kommen och alla är redo för det.

Nu har jag skrivit mina åtta, och jag har en massa fler på lager som jag hade kunnat skriva. Men det får vänta.. Kanske får göra ett "lära-känna-mig"-inlägg där jag listar upp en massa punkter om mig.

De åtta jag utmanar är: Anna, Anneli, Emmie, Ida, Diana, Jenny, Caroline Van Latestein och Carro Lundström.


louisebiszczak♦

fin blogg :)

hur är de med dig?

Caroline

Fasiken vad svårt! Jag får nog fundera till imorgon på vad jag ska skriva ;D

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)