Tillbaka till startsidan?

Dagens make..




Dagens sminkning såg ut såhär.. En ganska enkel sminkning men ändå så sticker den ut lite grann. Kände att jag ville ha lite färg på mig idag, då jag ändå är på bra humör, solen skiner och jag har ändå haft en hyfsad bra natt.

Detta har jag använt:

Face Moisturizer från Stockholmsgruppen - Använde denna som grund eftersom att jag var så torr i ansiktet. Ville inte att sminkningen skulle bli dålig på grund av mitt torra ansikte.
Dream Matte Mousse Foundation - En mousse foundation i färgen Ivory. Eftersom att jag har så ljus hy så måste jag använda ganska ljusa produkter.
Dream Mousse Concealer - En concealer i färgen naturell för att dölja mörka ringar under ögonen. Brukar inte använda denna alla gånger, men de gånger det behövs.
Mineral puder från Mary Kay - Ett puder i färgen Ivory borstade jag även lätt över ansiktet för att ge lite lyster. Inte kul med ett helt matt ansikte.
Eyeprimer tinted från Make Up Store - Lade ett lätt och tunt lager på ögonlocken och under ögonen. Lade även lite grann i ögonbrynen för att hålla dem på plats samt att de man sätter på brynen sen sitter bättre.
Ögonskuggor från Paletten jag köpte på HM - Jag använde en vit, en ljusgrön och en turkos till ögonen. Sen använde jag en mörkbrun ögonskugga till ögonbrynen. Tycker att ögonskugga i brynen ger ett jämnare och bättre resultat än då jag använder mig av ögonbrynspenna.
Volume Million Lashes Mascara - Satte ett lätt lager med mascara. Inte för mycket och inte för lite. Ville att de skulle synas men det skulle inte ta focus från all annan sminkning.
Avslutade med Inliner Kajal Vit från IsaDora - Lade vit kajal på vattenlinjen i ögat för att förstora mina ögon lite grann. Vart riktigt bra tycker jag.

Så härligt att sommaren är här snart, då behöver man inte använda sig av foundations längre. Utan man drar bara på ett tunt lager med mineralpuder (om man känner för det) och sen vad man vill runt, i och på ögonen. Sen är man klar. Jag vet att jag knappt ens behöver mineralpuder på sommaren, för jag vill inte täcka mina fräknar som kommer, samt att jag har finare och bättre hy då. På vintern känner man sig alltid fin då man har piffat till med lite foundations och grejer, på sommaren känner man sig, nästan till och med fin utan smink. Ganska skönt.



Caroline

Superfint!

Isabell

Svar: Tack :)

Jo, det är ju helt sant. Jag vet inte hur mycket kläder det blir som man inte vågar slänga/ge bort för att man inte använder, men som liksom är för fina för att inte ha kvar. :p



Okej, nice! :) Jag skulle aaaaaldrig byta från explorer förr sa jag, sen blev det mozilla och nu är det chrome som gäller haha. ;)



Kram!

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Sjukt snyggt!! :D

| http://adaras.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)