Tillbaka till startsidan?

Recension av Stockholmsgruppen Cosmetics Face Cleanser..


Nu hade jag tänkt tipsa er om en produkt som jag fick utskickad av Stockholmsgruppen i veckan, som jag nu har provat några gånger. Det är en Face Cleanser.



En djuprengöring som väcker liv i huden. Passar till alla hudtyper då den rengör huden utan att göra så den blir stram eller torr.

Såhär beskrivs produkten: The Face Cleanser for all skin types with the fragrance of clean linen is made with soap substitutes to moisturize, and deeply cleanses and refreshes the skin.

Användning: Börja med att lätt fukta ansiktet. Ta sedan en liten klick av rengöringskrämen i handen och arbeta upp ett lödder i händerna, sätter du det direkt i ansiktet är blir det svårt att arbeta ut det. Eftersom att krämen har en ganska tjock konsistens så krävs ganska mycket vatten för att få upp ett mjukt lödder.

Effekt: Med mycket vatten blir krämen riktigt lättanvänd och löddring. Den blir lätt att arbeta med och djuprengör ansiktet. Huden blir riktigt rengjord, och det känns på en gång efter att du sköljt av krämen.

Sammanfattning: En riktigt bra ansiktsrengöring som absolut håller vad den lovar. Den rengör ditt ansikte på djupet och lämnar efter sig en ren, mjuk och len hud. Jag gillar verkligen denna produkt. Den luktar dock inte så jätte bra, men det spelar mig ingen roll. Den luktar en blandning mellan sjukhustvål och vanilj, men det gör mig, som sagt, ingenting. Så länge den gör det den ska och jag kan känna mig ren och fin efteråt.

Helt klart en produkt som jag kan rekommendera till er. Den tar bort all smink i ett naffs, använder du ansiktsvatten på en bomullsrondell efteråt så kommer rondellen att vara lika vit efteråt som när du startade. Den tar bort allt och du känner dig fräsch.

Den finns att köpa här för 89:-, känner du att du behöver en rengöring som verkligen gör jobbet och som är dryg och räcker länge så tycker jag absolut inte att du ska tveka. Klicka dig in på deras hemsida och beställ hem en, du kommer inte att bli besviken, om inte doften är viktigt för dig så klart.

Det är en billig rengöring som verkligen gör sitt jobb, det kan jag lova.


Hannele - mamma till 2 prinsar

Tack för tipset..letar efter en ny sån där ^^

| http://mammah.webblogg.se/
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Stockholmsgruppen har verkligen superbra produkter! :D Den där ovan lät verkligen spännande!



sv: Hihi ja men eller hur! :D ÅÅh längtar så himla mycket tills det blir sommar.



Hihi har mailat dig nu om "Jennies bloggdesigntips". Vore jättekul om du ville ställa upp ju! <3

| http://adaras.se
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: Måste nog köpa Dust-it! :D Låter kanon ju!



Var faktiskt på Gina i dag, men de hade inte den skjortan.. Fast jag köpte ju lite annat! :D

| http://adaras.se
Isabell

Kul när man hittar en ny produkt som verkligen funkar! Själv gör jag djuprengöringar med produkter från Sonya Skincare collection (tror jag det heter), fast de är ju bra mycket dyrare produkter (lånar av mamma ibland, när hyn krisar).



Svar: Nä jag förstår hur du menar - man vill inte slösa energi på något som ändå inte lönar sig i längden. Lika är det med folk man känner, ska man eller ska man inte vara trevlig mot den och den personen osv. Jag är tydlig med vilka personer jag inte gillar, de vill jag inte slösa tid och energi på. Detta har visat sig vara en rätt negativ egenskap ibland eftersom folk jag avvisat ju kan ha förändrats - snacka om fördomsfull liksom. :p Men ärlig är bäst.



Hoppas ni får reda på vilka som gjort det, bästa vore ju om de erkände men sånt vågar man ju knappast förvänta sig tyvärr :/



Haha jag känner mig också lite snurrig i huvudet så jag hänger med bra i ditt snurriga snack ;)



Kram!

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: det blev verkligen en snygg sminkning! :D Du är så duktig! Håller med dig om att hon passade i färgerna också!



Hihi ja det är klart att de är avundsjuka! ;) Jag tror att de flesta som skriver eller säger taskiga saker grundar det i avundsjuka. varför skulle man annars göra sig besväret?



Men som du säger, det finns såna med knaserier också! Men de ska man skita i!



Hur kan du vara så himla snäll? Så söt du är som säger att jag passar i allt. Blir alltid så glad av dina kommentarer! :P (undrar hur många gånger jag sagt det nu - men det stämmer verkligen!)

| http://adaras.se
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

sv: ja du verkar ha en fallen talang för att hitta passande bakgrunder till din blogg! Den talangen vill jag också ha! ;)



Hihi jag har faktiskt testat gröna linser också. Har ett par hemma.. men de är så gamla så jag vet inte om man vågar använda dem? :P

| http://adaras.se
kurd

bra tips <3

Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Ja jag har testat andra produkter med dom men jag har varit skeptiskt mot den där eftersom min hy är lite huller om buller så men när du beskrev den så lät den helt underbar också ^^

| http://mammah.webblogg.se/
Alexandra Ekstrand - frisörelev ♥

HEJ! Nu har de som gissade rätt i gissningleken blivit länkade. Var din gissning rätt? Kika! :) PUSS & KRAM

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)