Tillbaka till startsidan?

Sötaste chihuahuan i världen..




Tant Kim | Design & Layout

Oj här har det blivit ändringar sen sist. :) Snyggt!



Sv: Tack så mycket, känner mig riktigt snygg på den bilden också. :)



Nej mina förhoppningar höjdes ju när alla kom ut med så pass höga betyg och då fick jag hoppet om att jag skulle få ett VG i alla fall. Men jag är godkänd och det måste jag nöja mig med.



Precis, det är skönt om någon kunde hjälpa till. Sen att det är många våldtäkter i dessa skogar hjälper ju inte modet direkt.



Positiva tankar slog mig igår. ;) Igår var en riktigt lycklig dag, den mesta stressen av skolan släppte och jag kunde andas igen, helt underbart och jag känner mig positiv idag också. :) Men ibland kommer den negativa delen och då får man handskas med den. Nu vill jag bara njuta av det positiva. :)



sv 2: Ja det är bara hålla tummarna att det gick bra på den skriftliga delen, minst godkänt borde jag dock få. Men förväntar mig inget mer än IG. :P



Hon verkar fortfarande inte ha loggat in och sett dem tror jag. : S Känns ändå kasst av mig att polisanmäla. Min hjärna funtar på så sätt att jag tycker synd om de som stjäl. :| Knäppt men sant..



Jasså, jo det jag sa till Isabell var att hon skulle läsa lite om <table> koderna för det är den jag har använt mig utav, jag är inte en bra lärare på så sätt, så jag sa nog inte mer än så. Bara att jag använt mig utav den koden.

Här är lite smågrundkod: http://www.w3schools.com/tags/tag_table.asp Men det är bara läsa på mer om table och dylikt. Om det är något mer du funderar över sen när du läst lite kan du fråga igen :)



Kram på dig! :)

| http://tantkim.blogg.se/
Emma K

han ser ond ut på bilderna , haha!



SV: vill ha en större lägenhet, less att leva på 29 kvadrat. å den har inglasad balkong så är inte så hemsk direkt.

Isabell

Åh en sån söt! :D



Svar: Det är så skönt när man har flyt i designandet, annars tar det sån tid. När man bestämmer sig för att skaffa ny design vill man ju ha den direkt och då är det jobbigt om man inte kan bestämma sig. ;D



Det är runda hörn för mig med, Chrome:arn här! ;) Tycker du har rätt i att det ser bra ut med dem, blir lite mjukare på något sätt. :)

Alva Asp - 17 år och pluggar till stylist

Hej! Nu är tävlingen där man kunde vinna skönhetsprodukter värde 200 kronor avslutad och en vinnare är dragen. Tävlingsinlägget hittar du här: http://alvaasp.se/2011/april/tavling-vinn-produkter-varde-200-kronor.html



Tack för att du var med och tävlade. Vann du? Kolla din mail! Vann du inte? Kika in min nya tävling där du kan vinna valfria smycken värde 200 kronor: http://alvaasp.se/2011/april/tavling-vinn-smycken-varde-200-.html



Ha en fortsatt trevlig kväll!

| http://alvaasp.se
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Sötast i världen verkligen! :D



sv: Vad kul att du gillade bilden! =)

Nej men eller hur! Enkla saker bryr jag mig inte heller om. men ikoner brukar det ju vara en del jobb bakom. ;)



Absolut, du ska få se det innan jag publicerar inlägget! :)

Hihi vad bra! Jag är nästan helt frisk. <3



PUss

| http://adaras.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)