Tillbaka till startsidan?

Hela helgen som passerat i ett långt inlägg..


Helgen som passerat var riktigt härlig. I alla fall fredag och lördag. Fredagen bestod av mys, mys och mys. Jag och Nils bestämde oss för att ha en myskväll. Var länge sen vi bara burrade ihop oss i soffan och bara kramades framför en film. Vi köpte lite godis, en påskmust och satte ihop oss i soffan. Slutade med att vi såg tre filmer. Eller Nils såg tre filmer, jag såg 2 och en halv, somnade under tredje filmen. Var så mysigt i Nils knä så jag slocknade.

Det var en riktigt mysig kväll. Måste se till att ha myskvällar oftare.

Lördagen bestod först av att fara till farfar, säga hej och hämta hem den gröna faran. Sen följde jag med karlarna (Nils och Lidas) till Roknäs och såg på medan de skruvade. Iskallt var det, trodde jag skulle frysa ihjäl eller nå. Men de var ganska kul att se dem slita, och ställa massa dumma frågor bara för att få tiden att gå. Nu kanske ni undrar varför jag följde med om jag bara satt och ville få tiden att gå? Jag kände inte för att sitta ensam hemma och bara glo, då kan jag hellre sitta och glo med karlarna. Vem vet, kanske jag lär mig nå nytt när jag är med dem? :P

Medan vi var i Roknäs hörde Anneli av sig. De skulle tillaga tacos och undrade om vi var sugna på att joina, och självklart var vi det. Vi packade ihop oss och lämnade Roknäs vid 15.30 - 16 tiden. Fixade det som skulle fixas och drog till Anneli och Mika, där fanns Andreas också så det blev en rolig eftermiddag med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap. När Andreas sen skulle på fest vid 19 tiden bestämde vi oss för att dela på oss. Vi skulle ha grabbkväll och tjejkväll. Vi drog med oss Emmie hem till oss (mig och Nils) och grabbarna stannade hos Anneli och Mika. Grabbarna drack alkohol och tjollrade på medan vi tjejer drog på oss ansiktsmask, gjorde naglar och sminkningar. Vi hade grymt kul.



Här hade vi precis lagt ansiktsmask, efter det gjorde Anneli naglar på oss allihopa. Emmie fick rosa naglar med några små diamanter. Jag fick orange-metallic med några blommor och pärlor. Anneli körde på naturelt. En ljusrosa grund med pärlor och diamanter och ett genomskinligt lack över. Vart riktigt bra. Jag älskade den oranga, men pärlorna lossnade så fort så jag har tagit bort det nu.



Här är lite bilder från sminkningen. Tjejerna fick själv välja vilken färg jag skulle ha som sotningsfärg. Dvs den färg som syns mest, och som man använder sig av sist. Anneli valde en turkos färg och Emmies färg vart lite gråaktig. Sminknigen jag gjorde denna gång är en helsminkning. Har lagt grund, fixat ögon och kinder. Dock inge läppstift eftersom att jag inte äger nått.

Det vart riktigt bra sminkningar. Emmie passade i det grå/vit aktiga och Anneli passade grymt bra i det turkosa. Jag tror att sminkningen på Anneli är mitt bästa verk någonsin. Det vart riktigt bra. Vi limmade även fast några dekorativa diamanter under ögonen på Anneli.



Det vart grymt bra och självklart har man ingen bra kamera som kan få med allt på ett riktigt bra sätt. Det var i alla fall en grym helg och jag fick till bra sminkningar medan Anneli fick till grymma nageldekorationer.

Detta måste vi göra om töser.


Emma K

Låter som du hade en enormt trevlig helg :) Otroligt du klarade av att se killarna skruva, jag brukar bara känna mig i vägen och bli enormt uttråkad!

Emma K

sv: ja kanske nästa gång man kan joina :P

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Åh vad härliga bilder!! :D Såg sjukt mysigt ut! Älskar naglarna och sminkningen, så himla fint ju! <3



sv: Naw tack gumman! :)

Men stackare, hoppas du kryat på dig! :O Jag har tyvärr också varit sjuk.. men jag håller tummarna att det blir bättre för oss båda.



Hihi klart jag lyssnar på vad du säger! Kommer du med konstruktiv kritik så lyssnar jag mer än gärna också. ;)

Puss på dig!!

| http://adaras.se
Emz

Ohja, det var en grymt trevlig kväll! :) Fler tjejkvällar får det helt klart bli ^^ ..Jag har våran lägenhet för mig själv 2 helger framåt ;)



Kram!

| http://emmelisa.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)