Tillbaka till startsidan?

Jag bitter? Sen när?..


Jag fick en anonym kommentar i morse om att jag är väldigt bitter.. Hmm, och min fråga tillbaka är: "Vad grundar du det på?".

Jag är långt i från bitter, men jag har dock haft en helvetes jobbig sommar. En sommar jag inte ens önskar att min värsta fiende ska behöva vara med om. Ger inte det mig rätten att låta lite "bitter, irriterad, negativ" ibland? Samt att det är ju min egna blogg, och låter jag bitter så är ju det mitt bekymmer, eller? Det finns absolut ingen människa i världen som har tvingat dig att läsa min blogg.

Är så less på alla som kommer med anonyma kommentarer och påstår saker som verkligen inte stämmer. Ni har ingen jävla aning om vad som försegår, hur fan kan ni då påstå nått? En mening skriven på internet går att tolka på olika sätt, eller?

Meningen jag skrev: "Ja, fyfan! Alltid nått.." Hur får du den till att det verkar som att jag är bitter? Gör ni era egna tolkningar av mina meningar, då kan ni ju stå för dem också. Berätta vad fanken ni grundar det på, samt ge fan i att vara anonym.


Anki

Bry dig inte om dom..man får vara bitter...o alla har rätt o klaga om man mår dåligt...

emma k

fan vilken bitch som kommenterade det

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)