Tillbaka till startsidan?

Massageoljor från Vuxenshoppen..


För någon vecka sen fick jag reda på att jag hade vunnit 3:e pris i en tävling som Vuxenshoppen höll på sin hemsida. Detta pris var 100:- att handla för på deras internetsida. Inte fy skam att vinna det. Jag visste exakt vad jag skulle köpa. Något som vi har pratat om att införskaffa ett tag, men det har inte blivit av.



Jag valde att köpa massageoljor.
Fick betala några kronor extra för att få tre stycken, men det är de värt. Dessa massageoljor luktar gudomligt gott, de är riktigt härliga att arbeta med, väldigt dryga och de försvinner lätt med vatten när man duschar. Helt klart värt de ynka kronorna de kostar.

Är du på jakt efter massageoljor som är lagomt kletiga, inte torkar för fort och som är lätt att tvätta bort? Då tycker jag absolut att du ska gå in här och kolla på vad Vuxenshoppen har för utbud.

Dessa massageoljor är från Swede och kostar 59:- per flaska.


Caroline

Nu är jag tillbaka, har haft en låååång paus från bloggläsandet :)

Dom där är ju hur bra som helst! :)

Kram

EmJo

ja när kommer den? :)

| http://emjo.blogg.se/
Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

Okej ett glas eller två glas vin eller nåt sånt där är väl ok tkr jag men man behöver inte supa sig redlös när det finns barn med tkr ja..min åsikt iaf om det x)



Håller med dig ^^

| http://mammah.webblogg.se/
Hannele - mamma till två prinsar

Alltså jag menade om man nu "måste" dricka så äre ok att ta ett eller två glas eller ja så länge man inte bli as packad som man vore en tonåring x) alltså ja jag vet inte hur jag ska förklara..



Jag har jättesvårt att ta ett glas vin när jag har barnen i närheten eller om dom ligger och sover trots att det är gott..men näe jag klarar inte av det iaf :)

Kanske när dom blir lite äldre och förstår vad det betyder att ett glas vin är inge farligt att ta alltså för mig men när dom är så här små så gåre inte i mitt huvud att göra så x)

| http://mammah.webblogg.se/
Zeinab

Allt bra med dig idag?

EMMAS!- julkalender i bloggen

hur mår du?:D kram

| http://eemma.se
Fiia

Ohh ;D vart hittade du dem :)? hittar typ inga nån stanns. bara på åhlens men finns så få av dem.

| http://cutis.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)