Tillbaka till startsidan?

Kläm- och kännfest..




Här är några bilder från gårdagens kläm- och kännfest. Det var grymt kul och att träffa Carro, Lottie och Jenny igen efter så lång tid var riktigt underbart. Gamla kompisar från då man var liten då man bodde i samma by. Riktigt, riktigt kul. Sen träffade man många bekanta som man inte sett på länge, personer som har gått på samma högstadie som en själv, och umgåtts/umgås med människor som man själv umgås/umgicks med. Det var kul att träffa er allihopa..

Vart några bilder igår, men av någon konstig anledning så fattas det väldigt många bilder som jag tog under kvällen. Antingen har någon raderat bilder i min kamera eller så har kameran fått fnatt, vilken av alternativen som gäller har jag ingen aning om. Lite synd att ha tappat bort en massa bilder bara. Menmen, ska få fler bilder skickade till mig senare så.

Jag hoppas på en till sånhär fest inom kort, eller en fest utan kläm- och känn biten, för det var grymt kul! Riktigt skoj att bara vara tjejer och skratta. Elelr vad säger ni? En till fest snart? :)


Emz

Snyggt kollage du gjort xD

..Jag erkänner att jag tog bort en bild på mig själv i din kamera men det vara bara för att kortet visade mig i värsta hostattacken å jag inte tyckte det var något för dig att ha kvar.. :O Hur många bilder har du tappat bort annars?



Kram!

| http://emmelisa.blogg.se/
Caroline

Ja det var riktigt trevligt :) Kläm och känn är väll något man inte vill ha allt för ofta, man vet ju liksom redan allt men lite då och då för att det är kul och för att shoppa :P

Emma K

Jäklar vilken dildo emmelie håller i xD Gissar ingen köpte den..?

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)