Tillbaka till startsidan?

It's all about my hair...




Detta har jag beställt från forhair.se i onsdags och fick det i brevlådan i fredags. Det är lite produkter och grejer till håret.

Det är en paddelborste, så jag lättare kan borsta till det medan jag fönar det och kan skapa mer volym. Borsten jag hade var värdelös, man ville nästan inte ens borsta sig med den. Denna borste är riktigt härlig att ha och göra med, lätt att använda och gör inte ont när man borstar. Jag får volymen jag är ute efter och den är lätt att använda (vissa borstar är nästan tunga i handen - denna är lätt).
En Osis Dust it. Den jag har nu börjar vara slut, så då var de dax att införskaffa en ny. Helt klart den bästa produkten till mitt hår. Det enda jag använder i håret för att kunna busa till det.
En Osis Flatliner, ett värmeskydd när man använder hårfön och plattång - vilket jag alltid gör i princip.
Och en Osis SoftN'straight, även detta är ett värmeskydd fast i form av en kräm som man masserar in i håret. Har än så länge bara testat Flatliner'n och den är riktigt bra. Grymt mycket bättre än värmeskyddet jag hade tidigare.

Mitt förra värmeskydd gjorde håret helt äckligt, det kändes inte som att håret var otvättat det fast det var nytvättat. Fick tips om dessa två värmeskydd och då tänkte jag prova båda. Osis har grymt bra produkter, så jag kan nog garantera att jag kommer att gilla båda värmeskydden.


Emma K

Bra med hårprodukter. Jag skulle behöva skaffa värmeskydd men vill hitta något billigt och bra..

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)