Tillbaka till startsidan?

Säg hej till ögonstenen Tindra..




Här har ni en bild på världens finaste Tindra. En söt stövar tik som vi har beslutat oss för att vara hundvakt åt när paret som äger henne behöver och då vi har tid. Har haft henne några timmar igår och några timmar idag. Det har gått jätte bra och hon är urgullig.

Eftersom att det är jakt i henne (mannen jagar med henne) så trodde jag att hon skulle vara, som många andra jakthundar mellan jaktsäsongerna, helt hyper. Att man skulle behöva anstränga sig massor för att hon skulle bli slutkörd och för att hon skulle vara lugn. Men icket, den lugnaste jakthunden jag har varit med om. Så länge hon får sig 2-4 promenader / dag (behöver inte ens vara långa) så är hon nöjd och sover så sött på sin bädd.

Känns riktigt bra, och det har gått riktigt bra. Ska vara med henne någon dag i veckan också medan mannen jobbar och kvinnan skulle göra några ärenden.

Visst är hon gullig? Den sötaste stövaren jag har sett, tror det är för att hon har två stövar raser i sig.


Emma K

Är den hunden från blocket annonsen jag tipsa om? Hon är jätte fin. väldigt skarpa stövar drag :)

Tant Kim | Design och Layout

sv: tack så mycket. :)



Ja det är underbart, speciellt känslan efteråt. :) Jag har lagt in minst 3 pass i alla fall. Ons, fre o lör sen kanske sön om man orkar. Går ju i skolan mån, tis och tor så för tillfället vill jag inte träna på de dagarna.



Hehe, ja det kan vara frusterande när man inte hittar något. Jag kanske kan maila de penslarna till dig sen när jag har tiden?



Nej precis, man får säga nej många gånger.. Haha ja jag hade den diskutionen med mig själv igår, att ibland känns det till och med som om jag skulle ta för lite betalt med tanke på alla timmar jag lägger ner på design. :P Dålig timlön får man då. :P hehe.. :P



Jadå, min helg har varit okej förutom lör men idag är det bra igen så det är bara go go go som gäller. Hoppas du också hade en bra helg.



Kram

| http://tantkim.blogg.se/
Isabell

Vad roligt att du hittade någon att vara hundvakt åt! :D



Svar: Tack så mycket! :)

Menybakgrund + contentbakgrund är en enda bild som jag repeterar längs med wrapper, busenkelt :)



Haha jo, spara kommentarerna tills man känner att man har något att komma med och orkar :)



Haha ja, det tog mig ett bra tag men nu är jag så nljd med väskan så! :D Såg att du också hittat dig en till ett bra pris, nice! :)



Kram!

Isabell

Just det, skulle ju säga att du har någon bild framför namn i kommentarer + uppe i dropdownmenyn - de syns inte. Tänkte bara säga det :)

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)