Tillbaka till startsidan?

Tillåt mig att skratta..


Mognadsnivån är hög på de elaka kommentarerna, eller så inte. Två små enkla tips till er som känner att de promt måste lämna elaka kommentarer i min blogg. Nummer ett, lär er att stå för vad ni tycker och säger. En anonym kommentar är enbart fegt. Nummer två, lär er för fanken att stava eller skriva bra meningar. Kommentaren nu sist, seriöst? Jag vill bara skratta. Personen som skrev den var då helvetes dålig på både stavning och meningsbyggnad.

Alla ni fega människor där ute som lämnar elaka kommentarer anonymt, gör er själva en tjänst och sluta läs min blogg. Jag skiter fullständigt i vad ni skriver till mig, för de kommentarerna åker direkt i soporna. Men ni stackars jävlar där ute, varför plågar ni er själva med att läsa min blogg om ni stör er så mycket på mig eller de runt omkring mig? Är inte de jobbigt för er?

Som sagt, gör er själva den tjänsten.. För eran egen skull, för jag skiter som sagt i vilket.


Emma K

Endel människor är bara korkade. Bättre att ignorera dem än att erkänna att dem finns har jag lärt mig genom åren :P Du är så mycket bättre än dem! <3

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Så jäkla bra skrivit Jennie! Skit i alla dumma jävlar som inte har något bättre för sig än att skicka iväg elaka kommentarer. De är bara avundsjuka. ;) Det är min teori, haha.



Patetiskt när folk inte vågar stå för vem de är! :P

| http://adaras.se
Tant Kim | Design och Layout

Haha ja ibland är man pigg, tack så mycket. Känner mig duktig också. :)



Ja, det är tur man har läsare som gör det. Det vore en bra ide om det fanns men med så mycket adresser och som du säger det skulle bli svårt.



Förlåt att jag inte skickat dem ännu, gör det när jag kommer hem. :) Om det är ok?



Ja precis, det är lättast med en massa information om hur de vill ha det inte bara inspirationsbloggar, då är det liksom, "jaha, vad är det med denna du gillar?"



Härligt härligt. :) Hoppas det blev många prommisar.



Kram!

| http://tantkim.blogg.se/
Anna Vesterlund

Jag skulle vilja säga att de är advensjuka? Då man medvetet besöker en persons blogg som man inte gillar... håller med dig, omoget!

Isabell

Svar: Aha, då har jag en varm ton alltså eftersom mitt hår ser så gult ut ;D

Slingorna, de var... jätteblonda och såg roliga ut mot min hårfärg. Tycker jag nu i alla fall, då var jag jättenöjd. Nu vill jag behålla min naturliga hårfärg :)



Hahaha ja jag vet inte vad jag ska säga - det finns då folk till allt! XD

Man får försöka ruska av sig det taskiga, tänka att man måste vara så bra att folk har ett behov av att trycka ner en. Det verkar ju vara så, ger man bilden av att man mår bra så är det någon osäker jäkel som måste säga något för att de är avundsjuka. Så sjukt alltså.

Du verkar ha samma personer på "kroken" eftersom det kommer så många samtidigt? Själv har jag bara fått en elak kommentar under min bloggarperiod och den minns jag inte ens (vet bara att jag fått en som jag skrev ett inlägg om :p).



Tack, vad snäll du är! :)



Kram!

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)