Tillbaka till startsidan?

Suckerpunch you in the face..


Idag trillar regnet ner från himlen i lilla Piteå. Det är inge trevligt väder, men det ger en tillfälle att göra annat.

Jag har rensat ut bland alla våra produkter på toaletten. Jag har svårt att förstå hur man kan samla på sig så mycket. Jag har mycket grejer som helst, i både smink, hår och hudvårds väg. Det är helt knas hur jag kan ha så satans mycket. Ska göra en ordentlig rensning och kasta gamla produkter och ge bort sånt jag inte använder. Än så länge har jag bara rensat igenom alla duschprodukter och dylikt. Det tog sin lilla tid, eftersom att våran duschhylla var överfull. Ska ta tag i resten så snart som jag skrivit klart allt detta.

När jag är klar med toan blir det nog att städa i ordning lite i resten av lägenheten också. Men det ger inget att storstäda eftersom att det kommer en hund imorgon och på fredag. Hund + regn = stöööök och grisigt. Vilket gör att det inte är någon idé. Men ska i alla fall plocka i ordning lite grann.

Jag har fortfarande inte hittat sladden till kameran
så jag kan inte visa några bilder på lägenheten än. Ska leta lite mer nu när jag plockar undan. Håll en tumme att jag hittar den :)


Celine Naminah

sv - Jepp, jag gillar bloggtävlingar. =) Ska genast kika på de du länkat till. Kika gärna på mina med. Finns länk ovanför mina blogginlägg och sen är det bara att scrolla. =)

| http://phantazia.blogg.se/
Raisa

Fin blogg :D

| http://tjokung.blogg.se/
Nathalié

Hej hej, ja jag älskar tävlingar ;) Är redan med i dina, följer dig via FB och bloglovin så är allt med så fort du har en, hihi :)



Kram

| http://yarp.blogg.se/
Felicia Johansson

Tack för tipset! :)

Malin

Självklart, va roligt att du skrev!



Jag ska kolla upp de me tävlingen imorgon då jag har lite bättre tid :P



kram

| http://maayliin.blogg.se/
Ingrid

Vad roligt att du inte vill ha tips angående tävlingar och sånt när du själv spammar det ;) Jag har tävlingar igång på bloggen!

| http://p0llys.blogg.se/
Ingrid

sv: okej :) de finns under kategorin Tävlingar :) Här kommer en direktlänk:



http://p0llys.blogg.se/category/mina-tavlingar.html



Kram, Ingrid

| http://p0llys.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)