Tillbaka till startsidan?

Månadens SheSocial utskick från Tampons For Free..


Idag fick jag denna månads SheSocial utskick från Tampons for free. Månadens samarbete är med Maxosol.
Ett kosttillskott som förbereder huden för sol och minskar risken för solöverkänslighet. Ger en frisk solbrun färg som håller längre.

Solen sänder ut strålar som är jätte farliga för dig och din hud. För att minsta risken är det viktigt att skydda den både utifrån och inifrån. Maxosol är ett bra komplement till solkräm som kan hjälpa till att uppnå en hälsosam och vacker solbränna utan rodnad och solseda.Produkterna man fick var: Två månaders förbrukning av Maxosol, det vill säga 60 tabletter som ska intas dagligen, samt ett cerat med SPF 20 för läppar och näsa för att skydda extra känslig hud.

Självklart innehöll även utskicket denna månads tampongbox. Riktigt fin box, den får en verkligen att längta tills sommaren kommer.

Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på Tampons for free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: kontakt@tamponsforfree.se. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Tack för att du kommenterar!Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)