Tillbaka till startsidan?

It doesn't mean much to me anymore..


Godagens mina fina bloggläsare!

Vaknade klockan 9 imorse, pigg och alert. Drog upp sambon och fixade lite frukost. Känns riktigt bra att kliva upp vettigt även på helgen, finns inget som är skönare än att veta att man får sova det man behöver och man sover ändå inte bort hela dagen. Tidigare kunde vi lägga oss efter klockan 2 på natten och sova till efter klockan 13-14 på eftermiddagen. Inte riktigt så man vill ha det.

Ska alldeles strax fixa lite lunch i detta hushåll, känner att magen börjar kurra. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Har några bollar i rullning, men vet inte om de blir av riktigt än. Det återstår att se.

Nä fyfanen, nu blir det en värktablett i alla fall mot den hemska mensvärk jag har och sen blir det att ställa sig i köket och laga lunch, som sagt.

Vad ska ni hitta på idag fina läsare?




Det är typ bara iPhone bilder på bloggen för närvarande, det får ni stå ut med. Har inte så mycket annat att fota med just nu. Saknar fortfarande laddaren till våran kamera. Därav är iPhonen bra, även om kvalitén blir dålig då man fotar med kameran på framsidan av telefonen. Blir väldigt mycket bättre bilder man andra kameran, men den är svårare att fota sig själv med.

Håll till godo, vi letar verkligen efter kabeln. Snart ger vi nog upp och köper en ny.


Diman Dilir

fin bild:)

| http://dimandilir.blogspot.com
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)