Tillbaka till startsidan?

Vågbackens strövområde i Hagfors och lekdags med boll..




Vi landade i Hagfors kring 17 tiden på söndagen den 10 juni. Fick i oss lite mat och sen tog vi det lugnt i någon timme och bara var. Senare på kvällen så var det dags för den dagliga promenaden med Azlan (pappa och Marithas hund) och då for vi till Vågbacken. Ett strövområde ett stenkast från där pappa och Maritha bor. Vandrade i skogen och bara njöt. Kände lugnet och fotade en del. Vi gick inte speciellt långt, utan en ganska lagom runda. Azlan sprang fritt och jagade pinnar som pappa kastade åt honom. Vi fick se vart pappa har barmarksträning med sitt DamHockeylag 1-2 gånger i veckan.

Riktigt mysigt att bara vandra runt där, finns många stigar man kan välja och olika slingor på olika kilometer man kan gå.



(Pappa och Marithas hund Azlan. En Bordercollie hanne som är hur mysig som helst.)

När vi hade gått vår runda så for vi tillbaka till huset, där ställde vi oss och sparkade boll med Azlan. Han är helt tokig i bollar och helt fenomenalt duktig på att fånga, nicka, parera och passa tillbaka bollen.

Det märks att det är en vallhund för han har verkligen fullfokus på saker och ting. Speciellt bollar och människor (vad jag har sett). Han ska ha full koll på vart alla är och har du väl börjat peta i en boll så släpper han inte bollen med blicken förrän du sparkat klart med han. Han älskar verkligen dessa bollar.