Tillbaka till startsidan?

En svängom i vårt vardagsrum..


 
Bättre sent än aldrig, här kommer i alla fall de senaste bilderna från vårt vardagsrum. Både jag och Hjärtat vart så less allt det svarta så vi bestämde oss för att köra på vitt. Det enda vi behöll i möbelväg som är svart är soffan, skrivbordet samt skrivbordsstolarna.
 
Som ni ser så blev det grönt och vitt med lite svarta och gråa inslag. Jag gillar det, och det ser bättre ut på plats än vad det gör på bild. Fotade då det var ganska mörkt och dassigt ute så bilderna blev inte dem bästa, men ni får er i alla fall en uppfattning om hur det ser ur här.
 
Akvariet, som tidigare stod där skrivbordet nu står, har vi gjort oss av med. Vi kände att vi inte riktigt hade varken tiden eller orken till att ta hand om akvariet så vi sålde det vidare till en kompis. På så vis fick vi även lös lite plats i vardagsrummet. Skrivbordet fick sig en superbra plats och vi fick även plats för en bokhylla.
 
 
Min absoluta favorit i vardagsrummet är vår Maskros-Lampa. Den är så fin och ger ett jätte fint ljus i från sig. Vi fick den i julklapp av min mamma och hennes sambo. Enda jag inte gillade med den var att sätta ihop den. Där snackar vi pillergöra..
 
Det var vårt vardagsrum. Ska visa er mer bilder på lägenheten senare, då jag inte visat det färdiga resultatet på varken hallen eller köket. Men det kommer vid ett senare tillfälle.


Marie

Vi har också haft akvarium innan, och vi gjorde oss också av med det, fiskarna gick att lämna in hos zooaffären igen =D

Fint ni har det hemma

Svar: Okej :) Vi hade nog också lämnat in fiskarna på djuraffären om inte en av våra bästa vänner ville ha det :)
Tack! ^^
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)