Tillbaka till startsidan?

Spelkvällar när dem är som bäst..



I lördags hade jag en trevlig och lugn kväll med grabbarna. Vi åt tacos till middag och sen spelade vi bara en massa spel. Surrade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Det är så mysigt att bara umgås på vanligt hederligt vis och inte bara en massa "socialisation" på internet.
 
Vi började så klart med middagen, och gott var det. Då man inte äter Tacos så ofta så är det ju gudomligt gott då man väl äter det. Efter maten så satte vi igån med en massa spel. Först spelade vi Skitsnack, det var ett väldigt udda spel och vi var verkligen inte duktiga på att bygga meningar. Många skratt blev det i alla fall. Sen fortsatte vi med Touché och avslutade med en match Monopol. Tja, ni ser kanske vad grabbarna tyckte om Monopol.. Jag blev vinnaren med råge, så man kan snacka om att jag hade tur. Men det är inte vem som vinner som är det viktigaste, utan att man har kul med varandra och det hade vi.
 
Mer såna här kvällar, jatack! Vem som helst som är sugen på att spela lite spel får mer än gärna höra av sig. Det finns plats för fler personer i vårt kök.


Mirre

Ohh så mysigt att spela spel, samt vi har ätit tacos idag =D

Svar: Ohja! Skönt att få umgås på hederligt vis ibland :) Tacos är gott ^^
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Jouline

Vilken underbar kväll med tacos och spel :)

Ja jag jobbar en hel del just nu men till helgen ska jag vara ledig och det ska bli himla gott :)

Svar: Jo, det var en jätte mysig kväll..
Skönt :) Ibland måste man få varva ner lite grann och bara få vara ^^ Har du nå planer till helgen eller blir det bara soffhäng och chill? :)
Jennie Johansson

| http://stylebyjouline.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)