Tillbaka till startsidan?

Månadens utskick från R.E.D.D Free..


 
Har fått hem ett utskick från R.E.D.D Free (Tidigare Tampons For Free) och denna gången har de ett samarbete med Absolut Torr.
 
Absolut Torr inriktar sig på att du ska vara 100% du, med 0% svett. Det är en effektiv antiperspirant som motverker svett och dålig lukt. Väldigt effektiv mot alla typer av svettningar, till exempel: armsvett, handsvett och fotsvett.

Jag har inte hunnit testa de små servetterna jag fick tillsammans med tampongasken och broschyren. Men jag ska absolut prova, och jag hoppas att dem är bra!
 
Har du mycket problem med svettningar, eller bara vill känna dig fräsch hela tiden? Provat Absolut torr? Om inte, så är det ett hett tips!
 

 
Vill ni också få gratis tamponger i brevlådan? Och få fina VIP-utskick?
Då tycker jag att ni ska gå in på R.E.D.D Free och registerar er. När ni fått ert första tampong-utskick så behöver du bara blogga om det, och maila länk till: [email protected]. Svårare än så är det verkligen inte. Ni måste även se till att svara på frågorna kring utskicket för att vara garanterad nästa utskick. Glöm inte det!


Ellinor

Fin blogg! Allt bra idag? =)

Svar: Tack :) Jo, helt okej. Lite väl varmt bara.. Själv då? :)
Jennie Johansson

Ellinor

SV: ahah okej :)

det är helt okej här med nu ^^
vad ska du göra ikväll? =)

Svar: Det var ju härligt att höra! :)
Ikväll blir det inte så mycket mer än att ta det lugnt, kanske se en film eller så. Vi har mekat på i garaget hela dagen så då orkar man inte med något avancerat! :)

Vad ska du själv hitta på ikväll? :)
Jennie Johansson

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)