Tillbaka till startsidan?

Vancouver Lookout..


 
Vi hade en jätte mysig och trevlig resa. Som ni redan vet så for vi till Vancouver, Kanada i maj för att hälsa på Hjärtats lillebror. Vi var borta mellan 6:e och 16:e maj. Vi hann se och upptäcka en hel del, men det hade behövts minst 10 dagar till för att ens ha möjlighet att se allt man vill se.
 
Bilden ovan är tagen från Vancouver Lookout, en byggnad som ligger i Waterfront (ett område i Vancouver). Man åker glashiss, som går på utsidan av byggnaden, upp till utkiksplatsen. Man ser hela Vancouver där ifrån, ritkigt fränt. Fick mig en hel del bra bilder.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om vår resa. Har massor med bilder, så det lär väl dyka upp lite bilder då och då med tillhörande text. Undrar ni något så är ni välkommen att fråga.
 
Ni kan även kika in min fotoblogg, där kommer det att dyka upp fler bilder gällande resan än vad det kommer att dyka upp här. Så klicka er in här och kika in mina bilder.


Marie

Härligt att ni hade det bra och roligt att få se mer bilder sedan =D

Andréa :)

Jätte fin blogg :D

| http://aabb.blogg.se
leavanny.blogg.se

SV: tack så mycket :D

| http://leavanny.blogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

Vill också till canada

Svar: Får du möjlighet att resa till Kanada så tycker jag verkligen att du ska göra det :) Det är inte alls som man tror att det ska vara :)
Jennie Johansson

| http://efji.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)