Tillbaka till startsidan?

Tävling i samarbete med BrilliantSmile..


I hopp om att jag snart kommer att börja blogga igen ganska flitigt så lägger jag ut en liten tävling. Det är i samarbete med BrilliantSmile. Det kommer att bli en lycklig vinnare till två stycken resetuber.
 
 
Vem vill inte få vitare tänder? Jag tror nog att nästan alla vill blända sin omgivning med ett underbart vitt leende och nu har du chansen att lyckas med det. Du behöver inte fara till någon salong och bleka tänderna och du behöver inte bleka tänderna hemma heller med en massa produkter. Nu har du chansen att bleka tänderna i samband med att du borstar dem morgon och kväll. Helt underbart eller hur? Snabbt, smidigt och väldigt enkelt.

Av de blekningsprodukterna jag har provat så är helt klart Brilliantsmile bäst. Deras tandkräm och munskölj tillsammans ser till att dina tänder blir skinande vita utan en massa extra arbete.
 
En vinnare kommer att dras. Så se till att du är med i tävlingen så du blir den lyckliga vinnaren av två resetuber!
 
 
 
TÄVLINGSREGLER:
 
Skriv "Jag är med" i en kommentar och lämna din mailadress. Gilla min blogg på Facebook här och Brilliantsmile på Facebook här. Kom ihåg att lämna ditt Facebook-namn så vinnaren kan kontrolleras.
 
Eftersom inte alla använder sig av Facebook, så måste ju även de få chansen att tävla tycker jag. Tävlingreglerna blir då: Skriv och tipsa om tävlingen på din blogg, tipsa dina läsare om att gilla BrilliantSmile på Facebook (använd dig av denna länk: https://www.facebook.com/pages/BrilliantSmile-Tandblekning/208637685813144?ref=ts&fref=ts ). Skriv "jag är med" i en kommentar tillsammans med direktlänk till ditt blogg inlägg.
 
KOM IHÅG ATT FÖLJA REGLERNA. GÖR DU INTE DET ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN! JAG PUBLICERAR ENDAST GILTIGA BIDRAG. KOM IHÅG ATT LÄMNA DIN MAILADRESS, UTAN DEN ÄR DU INTE MED I TÄVLINGEN. VINNAREN KAN INTE KONTAKTAS UTAN MAIL!
 
 
 
Tävlingen avslutas fredag den 14/6, kl: 19.00!


nicco

Jag är med :) har gillat båda sakerna på facebook - Nickolina Banan Karlsson.

Svar: Kul att du är med! :D Lycka till ^^
Jennie Johansson

Alice

Jag är med :D
jag har gillar båda sakerna, Alice johansson :)

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)