Tillbaka till startsidan?

Everybody's born with their own curse..


 
Har varit lite seg på att skriva här på sistonde. 
Inspirationen har inte riktigt funnits och sen har jag inte riktigt varit speciellt sugen på att skriva heller. Det händer saker i livet hela tiden, och jag kan inte dokumentera allt i bloggen eftersom att privata saker är till för mig, mitt Hjärta och mina närmaste. Inget hela världen behöver veta. Helgen som var spenderades i Kiruna. Vi åkte upp fredag förmiddag och for hem söndag förmiddag. Så det var bara över helgen men det lilla är bättre än inget. Spenderade tid med mamma och lillebror samtidigt som vi hjälpte dem med deras datorstrul. Finns ingen bättre än Hjärtat att ta hjälp av när det kommer till datorer - min lilla datanörd som kan det mesta. Så nu har de två fungerande datorer som de kan surfa sönder igen. Annars har det inte hänt så överdrivet mycket. Vi har kollat lite hus, men de var inget för oss, så letandet fortsätter. Sen har jag spenderat lite tid med Anneli och Algot, ska även träffa dem imorgon igen. 
 
Jag har lite bilder på världens sötaste Algot som jag skulle vilja publicera på bloggen, men ska höra med Anneli först så det är okej. Man vill ju inte lägga ut bilder på andras barn hur som helst.


Lisa-Maria

Sv;
Ja, det är en obegriplig sorg och förlust. Man kan inte/vill inte förstå. På något sätt går ens egna liv ändå vidare och man lär sig leva med det..

Ja vi hade tur, vi bestämde oss för att köpa hus kring juni och sista september flyttade vi in och vi trivs superbra!
Vars letar ni hus?:)

Svar: Jo, tyvärr så måste man lära sig att leva med det. Det kommer att bli lättare med tiden även om det känns hopplöst ibland. Man får även inte vara rädd för att känna alla känslor och gå igenom alla stadier då de kommer, man ska aldrig försöka trycka undan sin sorg för då kan den skapa problem i framtiden. Stoor kram till dig!
Varför ska alla ha så tur och hitta sina hus så fort? Vi har letat i ett år och ibland känns det jävlat hopplöst. Lite avis på er som hittar så snabbt är jag allt, men men. Får väl se de som att - den som väntar på något gott :D Vi letar lite var stans, dock inte allt för långt ifrån stan.
Jennie Johansson

| http://fordonsflickan.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)