Tillbaka till startsidan?

Renovering av kontor, del 3..


 
Det färdiga resultatet av vårt kontor.
Inte de bästa bilderna, men tyvärr det bästa jag kan åstakomma för stunden. Vi har bara taklisterna kvar att sätta i detta rum, och sen är själva lyftet klart. Då ska det installeras lite möbler och annat smått och gott. Skrivbordet som står där inne är endast temporärt då vi ska bygga ett vägghängt skrivbord längs hela väggen som har fondtapet. Skrivbordet kommer att bli över fyra meter långt, och det ska bli skönt när vi får allt sånt på plats. Tanken är att det ska rymmas två arbetsplatser med stationära datorer och en pysselhörna där man kan sitta och pillra med pyssel och annat roligt. Ser verkligen fram emot att bygga skrivbordet, få upp alla hyllor och sånt som ska upp på väggarna. Det absoluta slutgiltiga utseendet på rummet har jag i mitt huvud, och jag verkligen längtar tills det ser ut så också. När det är klart kommer ni att få se bilder, fram tills dess är detta vårt färdiga resultat.
 
Anledningen till att taklisterna inte har kommit på plats är simpelt, vi måste snickra dit dem då väggarna inte är riktigt i 90 grader. Svårt att förklara, men det måste snickras för att få allt att lira som det ska. Det överlämnar vi till svärfar eftersom att han vet exakt hur man ska göra, och det gör definitivt inte vi. Men förhoppningsvis så kan han lära oss.


Cissi

Fint de blev :D!

Svar: Eller hur? Det vart jätte bra! Dock är det ju inte helt klart eftersom att det ska byggas skrivbord och grejer.. Men det kommer att bli super när det är klart :D
Jennie Johansson

| http://cississaga.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)